מה קורה אנשים?

מה קורה אנשים?

אני שם לב שיש פה יותר ירידות מה פורום של הכנסת ! אולי נעשה שרשור קללות וירידות ומי שרוצה יצרף את המתנות שלו לשם ומי שרוצה יבדוק אם הוא נעלב או לא. אם יש פה ריבים אישיים תנסו לא לקחת בצורה אישית.. אם אתם כותבים תגובה תראו אם אתם עונים כדי לצאת גברים/ות וצודקים. או כדי לעזור. נכון שלהעליב זה לעזור ... אבל זה לא דרך הלוחמים. אאאאאאםםםםם מישהו נעלב אז מראים לא אבל אי אפשר לנסות לתפוס אחד את השני בפינה כל הזמן. לבדוק מי מייקש ומי לא.. מי נעלב ומי לא. מי מנסה להתחיל עם בחורות ומי עם בחורים. לוחם אמיתי לא נלחם. בטח שלא שורט או נושך. הוא מסתכל במבט קר ומחכה.

princeOFdream

New member
לא ראיתי אותך פה,

אבל יפה דיברת לדעתי, אמרת לאנשים כאן כמה דברים נבונים, בעיקר סוף דבריך. יש רק בעיה אחת, כמעט כולם כאן כבר החליטו שהם לוחמים גדולים ומצטיינים, כפי שראינו הם רק ממשיכים להוכיח אחרת, ולמרות זאת, הם ממשיכים לשחק אותה, אז מה אתה מצפה? שמישהו יקח ברצינות את מה שכתבת? בזבוז זמן, כמו שאמרת- חפש פה איפה יש מקום לעזרתך ותעזור, אל תנסה לגרום לאנשים פה להבין... בכל מקרה, זו הדרך שלך, אני אמרתי את שלי.

imdark

New member
אני חושב שמצאת הגדרה לא נכונה

למילה להילחם לוחם נילחם זו כל המשמעות של להיות לוחם לירצות להיות יותר כידי להילחם יותר ולהיות יותר אבל קללות הן לא קרב הפורום הזה הוא לא קרב בקרב אמיתי שני לוחמים מכבדים זה את זה ונילחמים בשביל כבוד או מסיבה אחרת אבל הם נלחמים מתוך כבוד לא מתוך כאס עם זה היה מתוך כאס היום אפשר פשוט לקחת אקדח ולירות כאס מרירות ונקמה הופכות את הלוחם לחלש ופגיעה בקרב אדם כואס ימות יותר מהר מאדם שלא ילחם כלל וכאן יש נקודה מאוד חשובה בסופו של דבר כולנו אחד כל היצורים וכל החומרים ביקום הם חלק מהיקום והדרך היחידה שלנו להישתפר ולשפר היא להילחם

נץ שעדין לא למד לעוף

בעלי כנף במיוחד יודעים את ההבדל בין מבט על למבט צד כשאתה מתבונן מלמטה אז זה מה שאתה רואה(כשמישהו נעלב אז הוא מפרש לכוון עלבונות) כשתלמד לעוף תראה גם מבט מלמעלה ומשם הכל נראה אחרת ברוך הבא

תבדקי עם עצמך

מתי את נהנת לעקוץ ומתי את עושה את זה בשביל להעביר מסר. אם זה ביחד זה סבבה. אם התחושה היא: שוב פעם הראתי לכולם ולעצמי כמה אני חכמה.. כדאי לבדוק. זה לא מכוון כלפייך אלא לתחושה כללית שהייתה לי בפורום. אני תמיד שמח ללמוד על תעופה. ואני אכן לומד.
מצפה לתגובה עוקצנית...

למעלה