מה קורה אנשים??

idanri

New member
מה קורה אנשים??

שיוווו המון המון זמן לא הייתי פה. היום גיליתי שדניאל הולך להופיע ביישוב שלי(מזכרת בתיה) ביום העצמאות 23.4!!!!! אחרי שגיליתי את זה אמרתי לעצמי שאני חייב להיכנס לפורום לכתוב את זה למישהו....... זהו בינתיים תשמרו על עצמכם. עידן

hodayoyo

New member
עידן../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

באמת שנים, מה קורה? הפורום קורא לעזרתך, כי כפי ששמת לב הוא די מת ואנשים לא עוזרים להחיות אותו, אז חזור אלינו וכתוב הודעות!!

דהאמא

New member
רק אדם אחד יכול להחיות את הפורום

ולאדם הזה קוראים דניאל סלומון

י yuval

New member
חג שמח!

גם אני נעדרתי מפה זמן רב... אבל שיהיה לכם חג מצויןן תהנו :)

hodayoyo

New member
האדם הזה הודיע שאין לו זמן ../images/Emo60.gif

לפחות כרגע, אבל אני מניחה שגם אחרי הדיסק לא יהיה לו זמן, אבל לא משנה. חוץ מזה, אנחנו לא אמורים להיות תלויים בדניאל שיגיב פה ע"מ שהפורום יחיה, אנחנו עומדים בפני עצמנו.

דהאמא

New member
לא לזה התכוונתי

לא התכוונתי לכך שדניאל צריך להשתתף בפורום בעצמו כדי להחיות אותו. התכוונתי לכך שמטרת הפורום היא לעסוק בפעליו של סלומון, וכל עוד אין 'פעלים' אין על מה לדבר בעצם. לדוגמא: בעבר השתתפתי בפורום הסדרה "בטיפול". ומה לדעתכם קרה לאחר שהסדרה נגמרה? הפורום החזיק מעמד בקושי עוד כמה חודשים, ואח"כ נסגר. לכן כל עוד אין אלבום חדש, שיר חדש, משהו, אין כל כך מטרה לפורום של דניאל סלומון. כנראה שלא נותר לנו אלא להזדיין בסבלנות.

hodayoyo

New member
נכון, אבל../images/Emo60.gif

הבעיה היא שאם לא נעשה פה שום דבר הפורום ימות ויסגרו אותו ואז כשדניאל סופסוף יוציא דיסק, לא יהיה פורום ולא יפתחו אותו מחדש כל כך מהר, אז צריך להשאיר אותו חי, לפחות בצורה מינימלית עד שדניאל יפעל.

hodayoyo

New member
הבנתי../images/Emo60.gif

אז עכשיו אנחנו סתם מציפים את הפורום ע"מ שיראה כאילו יש בו הרבה הודעות

למעלה