מה קורה אצלינו ?

מיכל153

New member
מה קורה אצלינו ?

הרבה זמן לא כתבתי כאן, אבל אני קוראת את הכל. אחרי היום השני של הילדים במסגרת, הרגשתי שאני מתמוטטת. לא היה לי כוח כל ערב אפילו להגיע למחשב, הלכתי לישון מוקדם. אחרי הלחץ הנורא,הרגשתי שעכשיו אחרי שהייתי כביכול חזקה בשביל כולם, הגיע הזמן שלי להיות חלשה ונתמכת. ליאור וליאת נוסעים איתי במונית לביה"ס כל בוקר בדרך לעבודה (לליאור הכי קשה לקום בבוקר והוא מסדר ילקוט בבוקר וכך מביא את הספרים והמחברות של יום אחר. הוא לא מסכים לסדר בערב את הילקוט.) , שלי נוסעת לגן בהסעה עוד ב- 07:10 (קשה עליה הפרידה בבוקר) ואייל הולך למטפלת שלו עם אביו (בעלי) ומסתדר יופי. היתה לנו פגישה עם העובדת סוציאלית שבגן של שלי. היא שמעה על המשפחה והציעה לנו להיות בקבוצת תמיכה של הורים שקיימת בגן. היא הציעה שליאת תהיה בקבוצת תמיכה של אחים לילדים עם צרכים מיוחדים. זה יהיה בשבילה כמו חוג באומנות, אך זו הזדמנות להביע את ההרגשה בלהיות אחות לילדים עם קשיים. הקבוצה תהיה כשעה וחצי בשעות אחה"צ פעם בשבוע. הקבוצה תהיה בגן של שלי. ליאת התלהבה מהרעיון. שלי פגשה כבר פעם אחת את קלינאית התקשורת בגן, אבל הערכה תהיה יותר מאוחר כשתרגיש יותר בנוח. המרפאה בעיסוק נכנסה כמה פעמים לגן ושלי דברה איתה מעט (ביום שנפגשנו עם העובדת סוציאלית). את ההערכה בריפוי בעיסוק היא תעבור אחרי שהיא תרגיש בנוח גם כן. עכשיו הם בחופש, שלי התקדמה מאוד בדיבור, אייל נעמד בעבר פעמיים אך מאז לא עמד לבד בכלל, לפני יומיים חזר לעמוד בערך פעמיים ביום. ליאת החלה לעשות אמבטיה לבד, זה כולל לחפוף לבד. עד הימים האחרונים היא לא רצתה לעשות זאת לבד. קצת לפני החופש, היא אפילו יזמה אמבטיה עם שלי בחזרה מהגן, בזמן שליאור שמר על אייל. זה היה ארוך, אך זהו לבינתיים.

גליה12

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לליאור ../images/Emo65.gif

ולכ מיכל שמחה לשמוע את העידכון ושמחה לשמוע שהדברים זורמים איכשהו במסלול- ושאת מצליחה גם לפעמים קצת "לנשום"

זהבה נ

New member
מיכל עם כל הקושי שלך, והוא מובן

מאוד, אני רואה שאת גם יודעת מתי לקחת לך את פסקי הזמן שלך לעצמך, ככה בכדי לאזור כוחות. זה מאוד חשוב עבורך ואני מאוד תומכת בזה. שמחה לקרוא את מה שקורה אצלכם, למרות שאת צריכ הלנסות אולי על ליאור את נושא הכנת הילקוט בערב, תנסי לתת לו חיזוקים כל שהם שמענינים אותו ובכך לגרות אותו להכין את ילקוטו בערב. שימשיך לכם בשיגרה החדשה, שנה טובה וחתימה טובה לכל המשפחה. שנה של התקדמות והשגת יעדים חדשים, שנה של שיגשוג ובריאות. תמשיכי לדווח כאן, את עושה את זה מאוד טוב. להתראות,

למעלה