מה קורה אצלכם בשבת?

akavishon

New member
מה קורה אצלכם בשבת?

אנחנו מפנים היום בערב את ילדים מהבית, שולחים אותם לסבא וסבתא ומזמינים המון אורחים בגירים, שבאים בלי ילדים :) זה התפריט: פוקאצ'ה עם פלפלים קלויים בבלזמי, ממרח עגבניות וטפנד זייתים. עלי גפן מרק גמבות קלויות פלפלונים זעירים ממולאים סלט טבולה מאפינס גבינות עם פרוסות אגס וגבינת ברי טרטלים במילוי מוס אבוקדו, סלמון מעושן וטפנד (שלושה סוגים שונים) לחמה בעג'ין לחמניות מיני ממולאות תרד עגבניות שרי ממולאות אבוקדו סלט עוף גלילות רוסטביף בגאט ממולא בסלט עם פסטרמה ותותים המון יין לקינוח: טראפלס מלבני שוקולד לבן ונוגט קראמבל תפוחים אני מקווה שלא שכחתי כלום... תמונות יותר מאוחר

ronnm

New member
השבת אני מכין...

מרק ריבולטה תפ"א אפויים עם מיני ירקות ( חציל, פילפל, בצל, פרוסות של עגבניות...) מטעמי בריאות לא מכינים כאן קינוחים :(

ואצלנו במטבח -

הכנתי מרק עדשים וירקות שורש, וגם קדירת בשר ואוסובוקו בבירה וירקות שורש. אבל אני רוצה לבוא לעכבישון לאכול - נשמע מאוד טעים.

akavishon

New member
אתה מוזמן...הנה מה שנשאר לצילומים

נתחיל באחד הקינוחים - מלבני נוגט

akavishon

New member
טארטלים בשלושה סוגי מילויים

1. חזרת, סלמון מעושן וקוויאר 2. ממרח עגבניות, טפנד וגרעיני דלעת 3. ממרח פלפלים קלויים עם מיונז ודבש וקוביות פטה

חנול

New member
דוקא לא מעט

מרק ירקות עם עדשים קציצות קאריביות (כולם ביחד- "די כבר!") אורז לבן פשטידת פטריות טארטלטים עם פטריות/פקאנים

אנחנו מתכננים השכמה מאוחרת מחר

הילדים נשלחים אחר כבוד לסבאסבתא, ואנחנו הולכים הערב להופעה משובחת במיוחד. בגזרת המטבח:
מרק ירקות קלויים (יצא מצוין, ואפילו הילדונצ'יק אכל בהנאה כמה כפיות)
צלי עוף ושעועית ירוקה בבישול (יצא נימוח וטעים מאוד)
קוסקוס (גם לילדון וגם כמצע לעוף) זהו... ארנון

Master Stav

New member
מממממ שבת

היה טוב .... לילדים היה ... שניצלים וינאים אמיתיים מבשר עגל חתוך דק פירה עם בצל מטוגן מעורב בתוכו וקינוח עודת שוקולד קוקהקולה .... למבוגרים היה קוסקוס טריפוליאטאי דבחה טריפוליאטאית חריפה עוף בדבחה ומפרומים הרבה ירקות כמסייר ולקינוח עוגת שוקולד קוקה קולה עם תופסת של ליקר חמוציות ופסיפלורה ....

למעלה