מה קורה באגו טוטאל אין שידורים יש שידורים מה

שנמצן

New member
מה קורה באגו טוטאל אין שידורים יש שידורים מה

הולך שם בד"כ היו שידורים חיים של אירועים

מרקו בי

New member
אין יותר שידורי ufc בערוץ

תם החוזה בין אגו טוטאל לufc, אגו לא מוכנים לשלם כרגע את המחיר שנדרש מהם על ידי הufc ולכן אין שידורים, ככל הנראה גם לא יהיו בשנה הקרובה עם בכלל. כתחליף אגו ישדר את ליגת בלטור החל ממרץ. תחליף נחמד לufc אך עדיין לא הדבר האמיתי, ההמלצה שלנו בפורום להתנתק מהערוץ עד שלא יהיו שידורי ufc.

udi102

New member

דרך אגב לומבארד כבר לא בבלטור

BeniTaz

New member
הולך להילחם נגד חאלידוב בארגון KSW

בכלל, חאלידוב זה עוד לוחם שרק אלוהים יודע מה גורם ל-UFC לא להביא אותו. גם מלהיב וגם תותח על.. 2 מהלוחמים אולי הכי טובים ב-MW שלא נלחמים ב-UFC. לחאלידוב יש ניצחונות על פוקריאץ', סנטיאגו, ג'יימס ארווין, לינדלאנד וג'סי טיילור. אגב, ארגון מעולה שמביא לוחמים טובים וקרבות מעניינים. מאוד פופולארי בפולין ומקדם מעולה את ה-MMA שם והלוחמים הפולנים.

מרקו בי

New member
יש שמועות חזקות שהufc מחזרים אחריו

אבל לך תדע בסוף יעדיפו להחזיר את מרקוודת' שאמרו שלעולם לא יחזור לזופה, ובנתיים חתם בסטרייק פורס.

closus2002

New member
רק שיודיעו מתי הקרב..

מזמן לא ראינו קרב מידלוויט ברמה גבוהה (אולי ראינו אבל סילבה גורם לכולם להראות כמו תחת). חבל שהבהמות האלו לא ביו אפסי, וזאת אני אומר על אף שאני משוכנע שלומברד מקבל חיזוקים שלא כדרך הטבע, ע"ע הענק הירוק. עדיין, תמיד אהבתי את הענק הירוק..

danielmo1

New member
אין מה להתרגש

רובם משתמשים וגם מי שכביכול לא משתמש גם השתמש מתי שהוא אין מה לעשות זה מביא אותך לקצה גבול היכולת הפיזית וזה משפר את היכולות שהיית קצת תקוע בהן אם לא היו המגבלות שיש ביואפסי והיה אפשר להשתמש חופשי על הבר כמו בתקופת פרייד אנדרסון לא היה נשאר האלוף במשך 6 שנים

באסטר1

New member
זה לא משנה כמה ארגונים אחרים יהיו

אתה לא יושב לראות ברצלונה נגד ריאל ואז עובר לבית'ר ירושלים נגד הפועל באר שבע ונשאר מרוצה. פשוט אחרי שאתה רואה את הרמה הגבוהה קשה לך מאוד לראות את הרמה היותר נמוכה כי זה מרגיש לך פשוט לא נכון , גם אם לוחם מסווים ינצח תדע תמיד שהניצחון הזה לא הי הי

elad547

New member
צודק בהחלט!

לדעתי במתכונת הנוכחית של הערוץ אין לו זכות קיום ואם הם לא יחזירו את ה-UFC זה עניין של זמן עד שהוא יסגר. נ.ב התקשרתי לפני כשבוע להתנתק ומסתבר שאני משלם על חבילת אגו(אגו+אגו טוטאל) רק 7.90 ומכיון שאת אגו אני רוצה אז נאלצתי להשאיר גם את אגו טוטאל.

למעלה