מה קורה באחוזה?

מה קורה באחוזה?

הגדר הוצבה לפני יותר משבוע ואין סימנים להתחלת עבודה. כשהיא הוצבה העירייה פרסמה בקול רענן שהעבודת יתחילו בעוד חודש, ואני התפלאתי למה שמים את הגדר כל כך מוקדם. זה מתחיל להיראות אמיתי, ככל שעובר הזמן. ובנוסף יש את הראיון על לאה הלפרין היום בקול רענן http://www.local.co.il/raanana/5160/articles.htm הלפרין אומרת שעוד שנתיים יתחילו לפרק את מה ששיפצו לטובת הרכבת הקלה. האם זה נכון? אני לא יודעת אם יש כאן מי שיכולים לענות על זה. חשוב לדעת שהשאלות האלה עוברות בראש להרבה אנשים שדיברתי איתם. אשמח לתשובה.

ש ק 1

New member
../images/Emo41.gifאחוזה שלנו

חמישים שנה אני מסתובב באחוזה וראיתי אותה גדלה ומתרחבת הופכת מחול לאספלט מדרכות משתנות מריצוף של 45/45 לאבנים משתלבות חנויות הופכות לבוטיקים בתי קפה ועוד ותמיד תמיד אהבתי לראות כיצד היא משתנה ומתיפה אם השנים מעולם לא חשבתי מה יהיה בעוד שנתיים משום שהעתיד הוא העתיד ואין צורך לקפוא על השמרים בגלל העתיד. אני מניח שלאה הלפרין מעולם אינה משפצת את ביתה וזאת משום שתמיד היא חושבת על השפוץ הבא אני מציעה לאנשים החושבים כך שלא יתרחצו ולא יאכלו והכל משום שתמיד ישנה המקלחת והארוחה הבאה וכדי לחסוך.

ש ק 1

New member
אחוזה שלנו

שכחתי להוסיף שרצוי לא לשפץ את בתי הספר בקיץ שהרי תמיד אפשר להשאיר לשנה הבאה

../images/Emo6.gif

שיפוץ אחוזה הוא בהחלט לרוחי. אגב, גם הגדר ששם כבר שבועיים עוברת שינויים....הלילה (כנראה) סגרו את המעבר בין הגדר לכביש בגדר אנכית והשבוע הוסיפו גדר לתוך קלאוזנר. מי אמר שהגדר סטאטית ואין התקדמות בשיפוץ?
לגבי הלפרין, אני מניחה שהיא עושה את תפקיד האופוזיציה בכל מחיר. כל אחד/ת ותפקידו/ה בחיים

מים לחיות המחמד באחוזה

עזבו אותכם מלקטר על העירייה ככה זה שבונים לוקח זמן. אני זוכר את בניית ביתי הקטן. אבל אני באמת רוצה להתייחס לנושא אחר לגמרי. סוחרים יקרים באחוזה יהיה נחמד אם תוציאו החוצה כלי קיבול למים עבור החתולים והכלבים המסתובבים באחוזה. תהיו אמפתים לסביבה ותבוא עליכם הברכה. שבת שלום.

../images/Emo51.gif אני רוצה לפתח את הרעיון

תתחילו שתשימו מיכל קיבול למי המזגנים, אשר במקום לנגור לרוחב המדרכה - יקוו וישמשו כמי שתיה לחיות.

עומר247

New member
בת"א הציבו מתקני שתיה לבע"ח

לאורך הרחובות הראשיים, המתקנים ממותגים ולכן מוצבים חינם עפ"י דרישה. כדאי לפנות לעירייה כדי שיצרו קשר עם החברה כדי שתציב מתקנים לאורך אחוזה.. למרות שבת"א בתי הקפה דואגים להצבה ולתחזוקה של המתקנים. מצ"ב קישור לאתר ולפרסום.

איזה יופי !!! תודה עומר

אני מקווה שמנכ"לנו יכנס לקרוא ופרנסינו ירימו את הכפפה כפי שהורמו ע"י ראש העיר והמנכ"ל כפפות אחרות (ע"ע גינת הכלבים, ספסלי הזיכרון, כיכר הפורום, המתנדבים ועוד). ימי הקיץ, המתנהלים בחום מהביל ומתיש, מאיטים את הקצב, אבל התנועה נמשכת. שלנו לפחות

BellA עלמה

New member
יש כבר גינת כלבים

ברחוב אליעזר יפה לייד בית הספר מול קופת חולים כללית ונאמר לי שיש תוכניות לפתוח עוד אחד יותר גדולה

הנה ההודעה לעיתונות של העירייה

חדש: פרלמנט הכלבים של רעננה עיריית רעננה חונכת גינה ייחודית לכלבים, ובה מתקני משחק, פינות ישיבה מוצלות ומתקן שתייה לבעלי החיים. בטקס חנוכת הגן יחולק שי לכלבים: חטיף וקולר עליו ייכתב "אני חבר בפרלמנט הכלבים" בשורה לבעלי הכלבים ברעננה: מעתה, תוכלו לשלב בטיול היומי של הכלב, בילוי בגינת הכלבים שהוכשרה במיוחד להנאתם של בעלי החיים ובעליהם. עיריית רעננה הכשירה גינה המיועדת לכלבים במתחם גן גנדל ברחוב גולומב, פינת רחוב אליעזר יפה, ובה מתקני משחק, שקיות לאיסוף צואת כלבים, ספסלי ישיבה מוצלים ומתקן לשתייה שהותקן במיוחד עבור בעלי החיים. ברעננה שפע של גינות ציבוריות הפתוחות לקהל הרחב, אך עד היום לא הוכשרה גינה המותאמת ספציפית לתושבים בעלי הכלבים. כחלק מהדאגה לרווחת התושב, הוחלט על הקמת גינה זו. טקס חנוכת הגינה ייערך ביום ד', 8.8.07 במעמד ראש העיר, נחום חופרי, מ"מ וסגן ראש העיר, עוזי כהן, ובהשתתפות נבחרי ציבור ותושבי העיר עם כלביהם. באירוע ייערך מופע של כלבים מאולפים וכמו כן יופיעו להקה של ילדי הקייטנות במחרוזת שירי כלבים והרכב של תזמורת הנוער העירונית של מרכז המוסיקה. ראש העיר, נחום חופרי: "אחד מסמליה של העיר הוא הדאגה לרווחת התושב ובכלל זה רווחתם של ציבור בעלי הכלבים. אני מזמין את בעלי חיות המחמד לבוא וליהנות יחד עם ידידיהם הנאמנים במתחם הייחודי שהכשרנו עבורם".

ננו9

New member
יו, איזה יופי של רעיון

גם נראה מאוד אסטטי ויפה באמת כל הכבוד.. במהרה במקומותינו בימינו אנו

ש ק 1

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif

אכן רעיון יפה ואפשר לשפר ולהוסיף עמדה של שקי קקי הבעיה שאני רואה שבעתיד היא תהפוך גם לעמדת האכלה לחתולי רחוב ובכך תהפוך לאזור מוכה זבובים וליכלוך ולא הייתי רוצה לשבת בבית קפה כלשהו מוקף בזבובים ושאר חרקים מעופפים משאריות אוכל של העלי חיים

מתקן מים לכלבים

זה נחמד אך לא ברחובות. אנחנו נשים זאת בגינות הכלבים זאת שקיימת ובאלה שנבנה בקרוב. אמיר שוצמן

תודה, אמיר.

אנחנו נשתדל להגיע גם לחנוכת הגינה הראשונה, שמיקומה אסטרטגי לחיינו המשפחתיים
(זהו מקום המפגש של ילדי ברטוב בשעות של אחרי הלימודים).

BellA עלמה

New member
איפה עוד יהיו גני כלבים?

אני מכירה את זו שממול קופת חולים כללית מול הבית הספר איזה עוד? זופינה די פיצית שלא הכי מתאימה לכלבים גדולים יותר שצריכים להוציא אנרגיות ואולי תשימו שםמתקן לשקי קקי ומיים ופינות מוצלות לבעלי הכלבים

שוצמן העביר את הקישור הלאה

על מנת לבחון הצבת עמדות כאלו בגינות הכלבים. יודעתי במייל - מיידעת אותך.

Mapno

New member
בנוגע לאותה גדר - למה לא מעבר נורמלי ובטוח?

אני מתייחס לכל הקטע מסוף מפרץ החניה ועד ז'בוטינסקי - אם רוצים ללכת מאיזור הבונז'ור למעבר החציה חייבים לרדת לכביש (במיוחד עם עגלה) באיזור הכניסה למפרץ החניה כל הקטע מהבונז'ור עד דיסקונט צר מאד. מצד אחד הקרוב לכביש - המעבר עם עגלה כמעט בלתי אפשרי. אם באות שתי עגלות אחת מול השניה שתיהן נתקעות... בצד השני הקרוב לחנויות - שם המעבר ממילא מסורבל תמיד אז עכשיו שזה מעבר יחיד יהיה קשה הרבה יותר. במיוחד לאור העובדה שהמסעדות מוציאות לשם שולחנות ושאר החנויות מוציאות סטנדים. אם ממילא קיימת חלוקה לשניים או יותר מקטעים - למה לא להוסיף עוד חצי מטר - מטר למקטע הצר יותר כדי שיהיה מעבר נורמלי?

למעלה