מה קורה באמריקה???

מה קורה באמריקה???

המדיה החברתית מלאה בפחד והיסטריה נוראית!!!

מה קורה שם??? איך אתם חווים את זה?

ומשהוא קטן מהבית שלי רחוק רחוק מאמריקה. הערתי את בוני, בת כמעט 11, ואמרתי לה שדונלד טרמפ זכה בבחירות.
היא שאלה אותי האם הוא עושה את ההחלטות לבד.
אמרתי לה שלא, יש את הפרלמנט האמריקאי ואנשי מקצוע סביבו, אבל הוא יכול לבחור את חלקם.
היא: אז זה לא כל כך נורא.

אני תקוה שהקול השפוי יהיה בצעדים של מר טרמפ ומערכת בחירות זה אחד, ובפועל זה קצת שונה.

alphadelta

New member
תקווה זה חשוב

אותי אישית מפחידה המחשבה כמה הטקטיקה בה הוא נקט (האשמת זרים, הפחדה, פילוג, פנייה למכנה המשותף הנמוך ביותר) יחד עם חוסר בהירות לגבי מה התוכניות, פנתה לכל כך הרבה אנשים.
אבל בנאום הוא נשמע מרוכך יותר. אז יש תקווה.
למרות שמבט על העולם המניות מראה כרגע בהלה ועצבים

תקווה - תקווה זה חשוב

carlimi

New member
אני

בדיכאון ממש.
אשוב עוד 4 שנים

נחמנית

New member
אני במדינה כחולה להפליא

שותפה אחת לחדר בוכה. אחת לובשת שחור לאבל. אחת מנסה לחייך כדי לא להיות מבואסת. תחושה של הלם. אמרה לי אחת מהן היום שבטח אני פחות מופתעת כי אמרתי להן השבוע שכל הגישה הזו של "אני ממדינה כחולה, אני לא צריך להצביע" וההתעלמות מבעיות מעמד האישה שזועקות במערכת בחירות הזו תוביל לאסון. אמרו לי שאני לא מבינה. היום אמרו לי שאני הבנתי את מה שהם לא הבינו.

האמת שאני לא מפוחדת מטראמפ כמוהן. יש לי יותר אמונה ביכולת לשרוד או בגבולות הטירוף שלו או יכולת הדחקה והרחקה של עצמי מהמציאות כי בכל זאת אני לא יכולה להיות מצביעה אקטיבית פה. הרבה יותר מדאיג אותי מה שזה אומר על החברה. הילדים בבית ספר של הילד רצו שהבן יזכה. אני יכולה לקבל בנים תומכים "בבן" מתוך עניין מגדר, סולידריות ולחץ חברתי של הגיל. אבל הבנות? בגיל הזה, בעיני, בנות צריכות עוד לתמוך בבנות בדיוק מאותן הסיבות. ילדה בת 5 שמעדיפה את הבן ולא את הבת מתוך אמונה שבן צריך להיות מנהיג למרות שבבית שלה תומכים בהילרי?! משהו כאן מרגיש רקוב מהיסוד. מדאיג בבחינת איך לגדל פה ילדים שלא מושפעים מהחוסר שיוויוניות

shuttles3

New member
אתר ההגירה הקנדי קרס בערב הבחירות בארה"ב...

(אתר שמספק מידע על איך להגר לקנדה)
&nbsp
נכון לאתמול, עדיין לא שב. היום כבר שב.
&nbsp
אני פה בבועת חופשת לידה. לא ממש יודעת מה קורה מחוץ לחיתולים, טקסי שינה, טיולים בחוץ, מטבח, חדר כושר ושיעורי בית...

למעלה