מה קורה בבתי הספר שלכם?

arnonit

New member
מה קורה בבתי הספר שלכם?

בואו נעשה שירשור על דברים שקורים אצלכם בבתי הספר. אצלנו למשל יש הרבה אלימות, מה קורה אצלכם? תרכלו קצת...

cobainos

New member
אצלינו...

יש כרטיס "חכם" עאלק...כרטיס מטומטם לגמרי יש צחוקים
יש אנשים טובים יש אנשים פחות טובים יש אחלה נבחרת כדורסל
יש סטלנים
יש רדיו
יש אחלה מועצת תלמידים(שאני חלק ממנה)
יש דגים
סתם אין דגים אבל יש יצורים אחרים. באופן כללי אני אוהב תבי"ס שלי... גמנסיה אימפריה!

חןשסק

New member
אצלינו../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

יש ערסים
יש פרחות
יש המון מעשנים
יש פריקים (כן כן. תתפלאו)
יש מועצת תלמידים (שאני חלק ממנה
לא שהיא מזיזה משו
)
יש רכז שכבה שאומר שאין תקציב לכלום אבל הבצפר קנה לוח דיגיטלי חדש
יש לנו דגים!
(בניגוד אלייך נעם, לנו יש דגים אמיתיים בבצפר. תקנא
)
יש מכונות של שתייה קרה, סנדוויצ'ים ושתייה חמה
יש פרחות
יש ערסים
ושני שומרים שמנים
ייחי יגאל אלון!!! או שלא

חןשסק

New member
אה ושכחתי עוד משו!!../images/Emo42.gif

אצלינו גם יש צחוקים
מורה לביולוגיה משוגע שאני מתה עליו!! ויש לנו מט"ע שזה מלא מעבדות בבניין נפרד אה ומלא ערסים ופרחות.

jinx1

New member
ממכם? רושמים מכם.. אם טהרן אז

שתהיה טהרן עד הסוף

חןשסק

New member
פיייי שנים אני כותבת ככה!../images/Emo42.gif

ואני גם כותבת בלי כאלה " כמו- ככ, אחכ, סהכ, בסהכ, משו מישו כל מני
שפת קיצורים שכזו, ומעניין שאנשים מבינים

BloodRush™

New member
הכי חשוב!!

חן שכחה לציין שיש לנו גם מחנכת שהיא סגנית מנהל, ובינה לבין המנהל יש רומן!! בעעעעעעע שניהם זקנים ומקומטים כאלה!!! זה מגעיל!!!!!!! נ.ב. אני חדש פה אז נקווה שיהיו צחוקים וכאלה... גם אני בכיתה של חן ואני גם לומד איתה ביולוגיה וגם אני מת על המורה לביולוגיה שלנו, הבנאדם הזה עוזר לי המון!!! פשוט נשמה טובה!!

BloodRush שמע הפתעת אותי

בנקודה שלנו אתה נראה בסדר אבל לא ידעתי שאתה כזה חנוןןןןןןןןן!!! בכל אופן יש לא חדשות לא טובות אני יעלה מולך בICQ

tia3

New member
ואל תשכחי

שיש גם את פאני המורה לתנ"ך! המורה הכי טובה בארץ!!!!!!!!!!!! ושאלה: איפה יש לנו בביצפר דגים??? אני יודעת שיש שני קציצות בשער ובהמות בשער של הפיס, אבל לא שמעתי על חיות אחרות...

חןשסק

New member
יש ויש.../images/Emo42.gif

במעבדה של ביולוגיה. אפילו יש לנו עטלף מפוחלץ! באמת! הוא ישב מאחורי בשיעור והצית בי מאחורי הזכוכית של האקווריום

Negative one

New member
פאני זאת המחנכת שלי...

לדעתי היא עצבנית מדי...אבל אני מודה שיש איתה צחוקים בשיעור. אבל לפעמים היא גם סתם מציקה. בכלל רוב המורים בביצפר שלנו הם האנשים הכי מציקים בעולם,לדעתי לפחות... ועל רכז השכבה שלנו אפשר להגיד שיש לו אופי שמזכיר לכולנו מפלגה מסוימת בשנות ה30-40 בגרמניה...
ויש לנו יותר מדי ערסים וכונפות בביצפר,והם טיפשים בצורה רצינית ביותר,ובאופן אישי הם אנשים מגעילים לאלללללה. וזה כל התלונות שיש לי על ביצפר. חוץ מהמורים,הכומפות והערסים שאר האנשים ביגאלון הם אנשים טובים,חלקם פחות וחלקם יותר כמובן :)

cobainos

New member
חחחח...גם את שכחת

אותך ולמה לעזאזל יש לכם דגים בבי"ס?מגמת דיג? וגם לנו יש מכונה של שתייה חמה יש לנו תקפיטריה של פיני שמוכרים שם הכללל ויש לנו גם ערסים ופריחות,אבל במיעוט ויש לנו פריקים כמו גילעד!

cobainos

New member
איזו שאלה מצחיקה

אבל ראסמי היה כיף לשבת בקבוצות...כמו ביסודי וואי היו צחוקים

למעלה