מה קורה בובות?!

StaffordshirE

New member
מה קורה בובות?!

אני יודע שבזמן האחרון אני בקושי כותב... הייתי טיפה עסוק.. אתם יודעים קרבי וזה
בקיצור זאת אותה סיבה גם שלא יצא לי לקנות עדיין(!) את האלבום החדש של מגהדת'.. אבל לפחות יצא לי להוריד.. אני חייב להודות שהדבר היחיד שמבאס אותי לגבי האלבום הוא שכבר שמעתי את רובו חודשים לפני שהוא השתחרר כבר
זה די הרס לי את ההפתעה אבל מה שכן שאר השירים שיצא לי לשמוע לראשונה הם טובים אחושרמוטה!! האלבום מאוד טכני יחסית לאלבומים בודדים שקדמו לו וזה מצביע על הכישרונות החדשים שהתווספו ללהקה, אלבום פשוט תותח
בקיצור מה איתכם?

JumpInTheFire

New member
תתבייש לך!

אני עדיין לא שמעתי וממש/ לא רציתי לשמוע לפני שהוא יצא באופן רישמי אני מקווה שכרטיס להופעה כבר קנית P:

M e n s R e a

New member
ברוך השב!

קניתי כבר, אלבום תותחי, אכן. גם הדרוברים לא פריארים. מה עם כרטיס להופעה? את זה קנית כבר? שלא יגמר לך או משהו

StaffordshirE

New member
שיר וטל... אתם לא סומכים עליי?

כבר הזמנתי כרטיס עוד מתי שפירסמו שהם יופיעו פה

M e n s R e a

New member
סבבה

אז אתה לוקח הפסקה מפירוק ערבים לטובת מטאל, אה? איך הולך שם באמת?

StaffordshirE

New member
שהפריקים יחפשו אותי בפוגואים שלהם..אני בא

לראות הופעה של הלהקה הכי אהובה עליי, לא מבזבז זמן על להרביץ לפריקים, חוצמזה הם נמצאים מספיק בכיכר ציון על המדרגות שם אז מתישהו יצא לי להרביץ להם

StaffordshirE

New member
לא הייתי אומר "פירוק ערבים" ... מח"ש נמצאים

בכל מקום
הולך די סבבה, העבודה סבבה, האנשים חלקם סבבה, השווארמה של שוקי ברחוב יפו אחושרמוטה סבבה!! חח

היי יא מלך../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

מבינים אותך, לא נורא, העיקר שאתה מגן עלינו
האלבום באמת משובח, רק שאני לא חושב שהוא קשור במשהו לכשרונות חדשים אלא לכשרון ישן (דייב)

NoKi2sh

New member
כבר קניתי!

הורדתי עוד קודם, איזה מזל שיש אויינק. אחלה אחלה אחלה דיסק, יונייטד בהחלט מכבד את עצמו, את מגה היקרים שלא יורדים ברמה. באמת שאני נהנית לשמוע אותו... מעניין כמה מתוכו מאסטיין ינגן בהופעה...

למעלה