מה קורה בזן האחרון? כל התחלואים נפלו עלינו

מה קורה בזן האחרון? כל התחלואים נפלו עלינו

בהמשך לסוף שבוע ו הבעלול לא הרגיש טוב גם אני תחלתי להרגיש אטוב.. גרון כואב בחילות. ויום בלילה התחתי לשלשל בלי סוף..חטפתי ורוס שהוא משהוא.. לא מפיק ה אופיר התאום השני כבר כמה ימים בחסר שקט. בוכה מכאב.. והואלא בוכה סתם יש לו אופי נוח ורגוע. מסתבר שיש לו הרניה בשק האשכים ויצטרך נתוח בהרדמה מלאה. אתם מתארים לכם מה זה לעבור תוך חודש שני נתוחים?? אצל שני התאומים??

אנגלה3

New member
אני ממש, ממש מבינה אותך...../images/Emo201.gif

מחבקת אותך חיבוק גדול...אנחנו מתאוששים ממחלות גם כן, ומהודעה על ניתוח, אוווווווווווף, עד שהם יגדלו.... יכולה רק לחזק אותך ולחבק אותך מרחוק, ולאחל לכם בריאות בריאות ושוב בריאות

ראשית, תרגישו טוב

תגידי, עברת איתם בדיקה גנטית, אולי יש קשר בין השניים לנו אצל הגדול ישנה בעייה אוזניים קשה מאוד שעליה לא נרחיב את הדיבור והקטנציק גם נולד עם קמט מסוים באוזן לא מורגש אבל בכל זאת,, וכן, אנחנו עברנו ברור גנטי לפני הלידה של הגדול ולא נמצא כלום, אולי בעתיד נמשיך את הברור אבל כרגע, שיהיו בריאים,,, תרגישו טוב ומאחלת גם החלמה לבעלול שלך, גם שלי מתחיל קצת עם השפעת, אי אפשר לברוח מהשפעת במזג אוויר כזה פעם חם ופעם קר,,, נשמע דברים טובים אורית

אם הכוונה למי שפיר אז לא עשיתי

היה לי תור לשבוע 32 ואפילו הגעתי לבית החולים אבל התפתחו צירים..אז לא בצעתי את הבדיקה. ראיתי בכך סימן מלמעלה שלא להציק להם. גם ככה התלבטנו רבות לגבי הבדיקה כי היה מדובר בסיכון כפול ובהריון יקר...לגבי בעיית שמיעה לא ידוע לנו. הם עברו בדיקת שמיעה בגיל חודשיים שהיתה תקינה

לא הכווונה לשאלות מצחיקות..

ששואלות גנטיקאיות כאשר הם רואות או חוששות מפני בעיה כלשהי בעובר אולי בגלל שהכל היה בסדר בהריון שלך מלבד הקלאב פוט של מתן, לא היה צורך בכך,, אצלי, ראו מספר דברים לא תקינים בעובר, שכיום בן 5 ולכן המליצו גם על מי שפיר שהיו תקינים וכמו כן, גם על ברור גנטי בכל מקרה, תרגישו טוב ואני מקווה שכבר מחר תוכלו לנשום אנחת רווחה אורית

את חושבת שאותנו לא הלחיצו הגנטיקאים בגלל הCF

מה שעברנו.. כמה לילות ללא שינה והתלבטויות עד הרגע האחרון אם לעשות או לא ..אצלי זה היה ממצא בודד אצל מתן בלבד..פחדתי לסכן את ההריון היקר הזה. הגנטיקאי של קופת חולים הלחיץ נורא ודיבר על סיכוי של עד 5% למום נדיר..הלכנו לחוות דעת שניה שהרגיעו אותנו ויעצו לנו אם בכלל לעשות אז בשבוע 32 שזה לא מסכן את ההריון וההמשך ידוע..משבוע 26 הם צרצרו כמעט כל שבוע וגם בבוקר הבדיקה..מזל שלא עשיתי כי ילדתי בשבוע 35+1 וכנראה שלא הייתי מספיקה לקבל תשובה..היתה לי אמונה בבורא עולם שהכל יהיה בסדר בעיקר לאחר שניצלתי בנס כאשר התעלפתי בזמן נהיגה בכביש די מהיר..וחוץ מנזק קל לאוטו לא קרה לי ולתאומים מאום.

מתנצלת על השגיאות המקלדת נתקעת לפעמים..

אז עכשיו היא בסדר. ימים קשים עוברים עלינו.. רק סיימנו עם הנתוח של מתן שאחריו לא הרגיש כל כך טוב..הקיא הרבה והיה לו חום..בסוף שבוע בעלי לא הרגיש טוב והיה לו חום.. ביום שבת התחלתי להרגיש מוזר..גרון כואב ובחילות והיום בלילה שלשלתי בלי הפסקה..והבטן התהפכה לה..חטפתי ורוס איכותי שפעת + שלשולים. ואם זה לא מספיק לפני יומיים אופיר התחיל לבכות בלי סיבה. הוא תינוק בעל אופי נוח ורגוע שלא בוכה סתם.. ושמתי לב שאחד האשכים נפוח ובצבע כחלחל..אתמול זה קרה שוב פעם הוא פשוט צרח מכאב אז לקחתי אותו לקופת חולים וגילו שיש לו הרניה ויצטרך נתוח בהרדמה מלאה!! אתם מתארים לכם מה זה לעבור תוך חודש שני נתוחים אצל התאומים?? אין רגע דל.. נכון שאומרים שילדים זה שמחה אבל גם הרבה דאגות..

פרלמנים

New member
דובדבנית../images/Emo24.gif

מאחלת לכם שתהיו בריאים ושהצרות יגמרו כבר מתי הניתוח אמור להיות, ואיפה? ג'סיקה

סבתא53

New member
דובדבנית

מחזקת אותך בכל הדאגות. זה ממש לא קל לגדל תאומים ושהכל כפול גם הניתוח שיהיה בהצלחה נשיקות סבתא

למעלה