מה קורה בנות? :)

InbarChanX3

New member
מה קורה בנות? :)

לפני שאני אתחיל ! שמעתן ? בשבוע הבא החום הולך להשתלט. תכינו את הלקים הקיציים
מישהי קנתה את הקולקצייה החדשה של אליס בארץ הפלאות של OPI? אני שוקלת להזמין אותה, אני ממש מאוהבת בה. והשמועה אומרת שבקרוב תצא קולקצייה חדשה של OPI בהשראת שרק(הסרט).. גוונים חומים, ירוקים, סגולים וכחולים
רציתי לשתף אותכן בכמה דברים מאוד מרעישים שקרו לי בשבוע האחרון ! קודם כל, גליתי שהדודה ה-מאוד- עשירה שלי מגיעה לארץ, והיא רוצה לפנק אותי עם מלא מתנות כי היא לא ראתה אותי הרבה זמן ופספסה את יום ההולדת שלי ! לכן, אני הולכת לקבל ביום רביעי בשבוע הבא משלוח לקים מברזיל קומפלט עד הסלון עם לקים שעולים גרושים אבל שווים המון ! מצב הרוח שלי מרומם
(וכמובן בגלל שאני רואה גם את הדודה האהובה עליי סוף-כל-סןף) ושנית כל, גיליתי שהחבר שלי לא אוהב שאני שמה לק
. זה לא שהוא שונא את זה , אבל אני מתחשבת בו ודואגת להיות רק עם לק שקוף מעכשיו כשאני רואה אותו. וככה מצב הרוח שלי חוזר למצבו הרגיל

Camden

New member
לי יש את mad as a hatter

והוא פשוט מדהים! אני מאוהבת... (למרות שאני חייבת להזהיר אותך שזה סיוט להוריד אותו!) האמת שגם absolutly alice נראה מהמם אבל לא ניסיתי... תתחדשי על הלקים מהדודה, תמיד כיף לקבל מתנות כאלה
ואת חייבת להעלות סווטצ'ים ברגע שתקבלי אותם!

InbarChanX3

New member
ברוררררר ! ../images/Emo6.gif

וואו אני ממש רוצה את הלק הזה. כמה זמן הוא שורד לך ?

Camden

New member
מלא...

הייתי איתו כל הפורים (נראה לי בסביבות השבוע, אולי קצת פחות) והוא שרד כמו גדול

lieloded

New member
נצל"ש- פיצול בציפורן

אני בדר"כ מורחת את הלק ישירות על הציפרן, עכשיו הציפורנים שלי מזעזעות, יש לי בקצוות פיצולים. כמובן שנכון לעכשיו אני בלי לק. אבל מה אפשר לעשות בשביל למנוע פיצול בציפורן? אם אני אמרח בסיס קודם זה יעזור?

Ultra marine

New member
OPI Envy...

אני ממליצה על הגרסא - sensitive and pilling. היתה לי בדיוק את הבעיה הזאת. אני שמה את ה ENVY אחריו שכבת בסיס ואז 2 שכבות לק ומייבש היום הציפורניים שלי הרבה יותר חזקות.

תולי01

New member
../images/Emo45.gif בדיוק ההמלצה שלי

רק שאני משתמשת בו כשכבת בסיס ללק, ולא מוסיפה עוד שכבת בסיס. הוא באמת מעולה !

Ultra marine

New member
כו, באמת תהיתי בשביל מה אני שמה בסיס איתו ../images/Emo3.gif

ועד עכשיו אין לי תשובה

lieloded

New member
סליחה על הבורות

אני דיי ירוקה בעניין ההזמנות, יותר נכון בחיים לא הזמנתי. אפשר הסבר קצרצר על איך מזמינים? מה המינמום, מה המקסימום? תודה

Ultra marine

New member
אני לא זוכרת כמה סוגים יש

אבל הסוג שאני ציינתי לא כולל פורמלהיד וחברים..

תולי01

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התשובה היא סתם ../images/Emo6.gif

אין צורך בבסיס

Ultra marine

New member
אגב, רק עם האנבי הציפורן שלי לא מצהיבה..

אז אני באמת תוהה בשביל מה אני צריכה בסיס אם האנבי עושה כזאת עבודה טובה שהאסי שלי לא חולם על לעשות...

למעלה