מה קורה בנות?

Chronic&D-m-D

New member
מה קורה בנות?

מה העניינים? הכל טוב??? סתם משעמם לי... אז רציתי לדעת אם הכל טוב אתכן. אהה, דרך-אגב, אני חדש פה... נעים מאוד אני אסף. אם יש למישהי מכן משהו להגיד... אז שתכתוב לי!!! ביייייייייייי

wildflower!

New member
היי אסף ../images/Emo70.gif

אני הראשונה שמתייחסת אלייך....חחחח... מה קורה?! אני מאוד מקווה שיהיה לך מה לעשות כאן...:) בן כמה אתה? מאיפה? אוהבת בר

Chronic&D-m-D

New member
כנראה שאת הכי מיוחדת כאן!!! ../images/Emo25.gif

נעים מאוד אני אסף. מאשדוד, בן 16. אין לי רשיון.. ויש לי ניסיון!!! סתם... מה העניינים? מאיפה את בר? ובת כמה? מקווה שתמשיכי להתייחס אליי.....:) ביייייי

Chronic&D-m-D

New member
מה הקשר? ../images/Emo35.gif

כאילו שלא ידעתי שזה פורום של בנות חמודה שלי!!! באמת ממש לא ידעתי..... "כמה מפתיע!" חחחחח

Me¥tal

New member
טכנית, היא צודקת...

זה פורום של בנות - אם גם בנים ייכתבו כאן, זה יהפוך לפורום כללי ולא יצדיק את השם שלו.

Vilia©

New member
אהמ..מיטל...ואסף...

מיטל אני לא חושבת שאת צריכה ישר לשלול כל זכר הנכנס לפורום הזה... אסף, ברוך הבא! למה שלא תספר לנו מדוע באת דווקא לפורום זה? טלי

dedi zigel

New member
בנות בנים

אני בן,אבא לשתי בנות.שלום לכם בנים ובנות יקרים.אני חדש כאן,ואשמח לשוחח איתכן בנות בכל נושא רציני,לתרום לכן(גם לכם) מניסיון של מבוגר.

Black Cat15

New member
באמת שאני לא מבינה אתכן...

ממש לא אני מנסה כל פעם מחדש לקרוא את ההודעות שלכן ולהפנים מה הבעיות שלכן מה? אתן כן רוצות פורום מעורב עם בנים? אז למה דווקא פה? מה זה "מיטל למה את ישר שוללת כל זכר שנכנס לפורום הזה" - אהה, אם לא שמת
זה פורום לבנות!!!!! ודיי!!!!! זה פורום לבנות ולא לבנים!!! בנים מתקבלים בברכה בכל פורום אבל פה ל-א!!! קאפיש??? ותפסיקו לעודד אותם כבר להכנס!!!! זה הכל באשמתכן!!!

Black Cat15

New member
באמת שאני לא מבינה אתכן...

ממש לא אני מנסה כל פעם מחדש לקרוא את ההודעות שלכן ולהפנים מה הבעיות שלכן מה? אתן כן רוצות פורום מעורב עם בנים? אז למה דווקא פה? מה זה "מיטל למה את ישר שוללת כל זכר שנכנס לפורום הזה" - אהה, אם לא שמת
זה פורום לבנות!!!!! ודיי!!!!! זה פורום לבנות ולא לבנים!!! בנים מתקבלים בברכה בכל פורום אבל פה ל-א!!! קאפיש??? ותפסיקו לעודד אותם כבר להכנס!!!! זה הכל באשמתכן!!!

Vilia©

New member
אם את רוצה אני יכולה גם ללכת...

ואני לא קראתי להם לבוא!!! וחוץ מזה יש בפורום בנים גם בנות ולמה ההתקפה הזאת עליי! בסך הכל אמרתי משהו!! די נמאס שתוקפים אותי ככה בכל פורום!!! טלי

Black Cat15

New member
לא אמרתי את זה!

ואני לא רוצה לריב!! אבל זה מעצבן שזה פורום לב-נ-ו-ת ושאתם כל פעם מתנפלים על המנהלות שיהיו בנים שיהיו בנים רוצות בנים - לכו לפורום מעורב! מה הקטע?? בפורום בנים יכולות להיות בנות אבל אנחנו לא שם!! וחוץ מזה יש הבדל!! להם לא אכפת שנכנסות בנות לפורום שלהם... ולנו כן!! או לפחות לי כן... אולי לך ל-א!!!

wildflower!

New member
חחחחח...יש לך ניסיון הא????..

אני מפרדס חנה.... אם יש לך מושג איפה זה!!!!!!!!!!!בעעעעעעעעע...אפאחד לא יודע! ואני בת 16 וחצי... והיחס מובטח! אוהבת בר

Chronic&D-m-D

New member
באמת תודה!!! ../images/Emo7.gif

לא ציפיתי שתהיו כאלה רעות... אבל שורה תחתונה אתן צודקות!!! אז שיהיה לכן המשך נעים של שיחות מסריחות על בנות בחדר הזה, ומי ששאלה למה אני דווקא בחרתי להיכנס לפה... אז שתדעי שחשבתי שאולי פה יהיה לי יותר סבבה מאשר כל חדר אחר!!! תודה רבה לכן בנות, ולהתראות!

Chronic&D-m-D

New member
בר לא שמתי לב שאת כותבת לי... ../images/Emo8.gif

בר אני לא יכול להמשיך לכתוב כאן... בגלל מיטל והאחרות שלא מסכימות שאני יהיה פה... אז אם יש לך icq אז אשמח אם תכתבי לי שמה!!! 133177584 ביי!!! ותודה על היחס...

למעלה