מה קורה בעולם הזה????

voodoo

New member
מה קורה בעולם הזה???? ../images/Emo5.gif

ההודעה הזאת לא מתאימה לאוהבי פופ ומדונה אז לא להגיד שלא אמרתי...
מה לעזאזל קורה כאן? מדונה מוכרת את הדפים המשומשים שלה באלפי דולרים חזיות מגעילות וכל מיני דברים מפגרים, הדבר המצער הוא שיש מפגרים שקונים !! דיי אהה ולא לשכוח את מצוקתה הכלכלית הקשה של הזמרת המפגרת הזאת שאת דרכה ל"פסגה" היא פילסה בתמונות פרובוקטיביות ואישות של לימון,לא סתם לימון לימון רקוב ומצוקמק כזה שכבר נהיה שחור ויצא לו כל המיץ והוא מתחיל להסריח מריקבון אז פשוט זה מעלה בחילה רק מלראות אנשים שחושבים שמדונה שווה ומוכנים להשקיע שקל בסמרטוט הזקן הזה...ד"א כמו ששמתם לב אני מאוד שונא את מדונה ...מי ששהודעה לא מוצאת חן בעיניו ראשי פשוט לשתוק כי מזה לא אכפת לי ואני כועס על כל האנשים שבזכותם מדונה קיימת (ולא אני לא מקנה בהצלחה ...זה לא אני!! אז אל תתחילו להגיד שאני מקנה ושטויות כאלו כי זה מזה לא נכון אני פשוט מתעב אנשים כמו מדונה שסוחטים את המעריצים עד הסוף כאילו אין להם כסף ..) כולם אווווו גדול למדונה שתיאלץ בקרוב לגור ברחוב בניו יורק בבית מקרטון ובקבוק וודקה ביד... ואז לה יתנו דובי בפרסומות לפלאפון!!!! זה סתם מחשבה...בכל מקרה תחשבו על זה... -=voodoo=-

voodoo

New member
תודה רבה אבן שושן...

אבל זה לא היתה המטרה ..ד"א שמתי לב לטעות אבל מה המטרה לתקן זה דיי ברור..

American_Psycho

New member
אין בעד מה..

ובכל מקרה.. אני גם אגיב על ההודעה הקודמת.. אין לי משהו נגד מדונה, אבל אני מסכימה איתך שהמכירה הזאת עלובה.. מי ההומו שישלם אלפי שקלים על איזה חתיכת נייר עלובה?!

Magma sXe

New member
צודק צודק ועוד פעם צודק

אני ל-א ס-ו-ב-ל-ת את מדונה ואת כל הרעש מסביב לבלונדינית המחומצנת הזאת ד"א אין לי שום דבר נגד בלונדיניות מחומצנות רק נגד מדונה מרגיז אותי שיורדים על בריטני ספירס (ובצדק) שהיא מתנהגת ומתלבשת כמו ... אבל כולם שוכחים שמדונה המציאה את המונח ... היא מגעילה אותי פשוט מגעילה!! בריטני ספירס היא עוד בגיל הנכון (אין כזה דבר אבל בכל זאת...) שאפשר להתנהג כמו כלבה מגעילה אבל מדונה הדפוקה שכולם מלקקים לה ומ-ת-י-ם עליה כבר בת 40 היא אמא אלוהים ישמור איזה מן דוגמא היא נותנת לילדים שלה פשוט בא לי להקיא!!! מאגמה sXe --------------- "Overwhelmed with Deep Repulsion of sight seen so commonly.... and from what I´ve seen I hate Humanity" AFI

.Metal_F

New member
כל הכבוד למדונה

שלמרות היותה מה שהיא (לא יפה, לא מוכשרת, וכו´...) הצליחה "לפלס" [
} את דרכה בעולם הבידור (ולשרוד ב´צמרת´ למשך שני עשורים). תחשוב על זה שיש מיליונים כמוה שנתקעו בשלב של התמונות הפורנוגרפיות. ואם הייתי מקבלת מיליון דולר על חזייה ישנה ומסריחה שלי - תאמין לי שגם אני (וגם אתה) הייתי מוכרת אותה.

Magma sXe

New member
חה חה חה

מדונה היתה (לפחות לפני עשור וחצי) יפה (לא דוגמנית אבל מספיק רזה וכו´...) והשתמשה בזה כמו שצריך ואם כל השירים הדביליים והקליטים להחריד שכתבו לה גם אני וכל אחד אחרת שנראת (בערך) בסדר ולובשת מינימום בגדים יכלה להצליח אז אין לי שום כבוד למדונה צריך לתת כבוד ללהקות רוק שמצליחות לקבל תהילה בעידן של כוכבי פופ ממוסחרים Magma sXe ------------------ Strength Through Wounding Through our bleeding. We are one! Through the darkness breaks the light. Through the light unending pain. Deify the wretched ones till the darkness comes again. AFI Black Sails in the Sunset

like_hell

New member
בואו נירגע

היא לא אמרה שהיא אוהבת אותה היא אמרה שכל הכבוד לה על זה שהיא בת 40ועדיין היא מפרסמת את עצמה ,היא לא התעסקה בנושא של מוזיקה ... אני לא באה להגיד שאני אוהבת את מדונה ואת המוזיקה הזאת ונכון יש לה שירים מפגרים מה לעשות...

Magma sXe

New member
חה חה חה 2

היא אולי עכשיו כותבת אבל את כל הלהיטים הכי גדולים שלה היא ל-א כתבה וחוץ מזה היא לא מלחינה שום דבר

למעלה