מה קורה בפורום ?

goldsoft

New member
מה קורה בפורום ?

לאחרונה הפורום נהיה "עייף" לא ?, אין דברים חדשים ומסעירים, אין קישורים וכתבות מעניינות. זהו ? אין יותר חומר חדש ? פעם הייתי נהנה לקרא כל-מיני תאוריות (גם דביליות) וכל מיני השערות ותובנות, היום...כלום.... חג-שמח לכולם

Patrick kim

New member
זה טיבם של דיווחים

פעם יש פעם אין וניראה שלכתוב על דברים אחרים לא כולם אוהדים ת`רעיון

ronAdmin

New member
סליחה אבל אחד אמר פעם משהו יפה

פחות תדבר כך האויב שלך ידע שאתה יותר מסוכן, ובנוסף יתחיל לחשוב מה אנחנו באמת יודעים על האמת, וכמו שאומרים הטובים תמיד יפה השתיקה לחכמים. אז בבוא הזמן ילמד האויב על מה אנחנו מדברים, והאויב נמצא בכול מקום. איך אומרים אנחנו מזמן לא לבד. עייף אני לא חושב, אני ממליץ לך לרדת לסוף דעתי.

Patrick kim

New member
אם הם אויב

אינטליגנטי מה יעזור אם נישתוק או נשנה בדיבור? פחדים וזהירות יפים בזמן אמת ולא כל כך במצבים היפוטתיים.אבל נכונה האימרה שומר פיו ולשונו וגו` .

ronAdmin

New member
איש חכם אתה, אבל רשמתי בסוף הפסקה

ואני מדגיש: אני ממליץ לך לרדת לסוף דעתי, זאת פסקת המחץ
. אני מקווה שעכשיו אני יותר מרור.

ronAdmin

New member
הגלה לך סוד קטן> מכיר את המשחק שח

שח-מט תחשוב שאתה משחק את המשחק ללא לוח, ללא חילים אבל אתה צריך לצפות את מהלכי אויב, ולחשוב מה הוא חושב עליך, וצורת החשיבה שלו היא שונה משלנו ודרך הלחימה של האויב היא שונה בצורה בלתי נתפסת, ועל כן וכל צעד שאתה עושה, אתה יכול לגרום לנזק, אבל המגניב בזה, כשאתה לומד לכיר את האויב, אתה מבין מי הוא ומה הוא, ואת היכולות שלו, וגם אתה תתחיל לחשוב כמוני, בגלל שפעם אחת אתה נפגש באויב אין חזרה, והאויב הוא לא בתוחינו או בנפשינו כמו שהרבה מנסים לומר, הוא יותר חכם מאיתנו והשליטה היא ברוב. מטורף אבל אמתי. זאת דעתי בנושא: Goust

למעלה