פורום להרגיש טוב - תמונת מצב...
זהו פורום עוצמתי ומופלא מאין כמוהו, שאני רוצה לשתף אתכם בשני דברים לגביו: 1. בדרך כלל, מי שנכנס לפורום הזה, סופג מטר של אהבה, חיבה ותמיכה. הכל מלא שם בעצות, שיתופים, חיבוקים ונישוקים. הפורום הזה שינה לי את החיים, עזר לי בצורה בלתי רגילה - והכל תוך כמה שבועות... 2. בשבוע האחרון, פחות או יותר, משהו מוזר קרה לפורום הזה. במקום להיכנס לתוכו ולחטוף הלם של אהבה בפרצוף, נדמה היה לכאורה כאילו "הכל התקלקל". אנשים שפטו אחד את השני, נפגעו אחד מהשני, התווכחו אחד עם השני בצורה שהרגישה ממש "מכוערת" וכיוצ"ב.
בהודעת-תשובה שלי לשאלה של אחת מחברות הפורום (יערה), שלא היתה תקופה קצרה ולכשחזרה נתקלה במצב המוזר הזה,
סיכמתי את התהליך שהפורום הזה עבר בתקופה האחרונה, בהפכו את עורו (לכאורה!). את ההודעה הזאת אני רוצה שתקראו... (היא מסומנת בתוך ההודעה הנוכחית בצבע כחול ויש מתחתיה קו). מי שרוצה להגיב על הדברים, מוזמן להגיב כאן (אם הוא רוצה לדבר על זה לא בנוכחות אנשי פורום "להרגיש טוב"), או שם (אם הוא רוצה לדבר ישירות אליהם). אני שמח לבשר שהתהליך מתהפך שוב - והכל הודות למנהל המופלא של הפורום ההוא (שם משתמש: גיל גיל), שכמו שיצר את הפורום לראשונה וכיוון אותו בעדינות, ברגישות וביד אמן, לקראת מה שהוא הפך להיות, כך אפשר את התהליך המופלא של ההתנקות הספונטנית שארעה בפורום (זו שנראתה מהצד כהידרדרות) ואף החליט להפוך את התהליך ולהחזיר לפורום את גרסתו האוהבת והמקבלת, זו שעזרה לכל כך הרבה אנשים (ולי). תהנו, שלכם באהבה, בן