מה קורה בצבא הזה ???

מה קורה בצבא הזה ???

אני אמא למלשבית , בעלת נתונים גבוהים , קבא 56 ודפר 90 פרופיל 97 . בהתחלה רצתה לעתודה , עשתה פסיכומטרי , נרשמה לאוניברסיטה , שובצה במקצוע שלא מעניין אותה , תקופה ארוכה שמתקשרת לעתודה ושולחת מיילים ופקסים ודרך פייסבוק ואף אחד לא עונה ! מה שקורה שם זה זוועה !!! יום החיול הגיע ואז שולחים מייל שכבר אין מקום במגמה שביקשה , מעניין מאוד למה ... אם היו מטפלים שם בבקשות בזמן אז אולי עוד היה לה מקום . חזרה לחיל מודיעין ושם הוקפאה למסלול ערבית , כבר חודשים שמחכה לגיוס לשם ( כבר עברה מבחנים ) הערב מתקשרים שאין להם צורך במתגייסים והם מסירים את ההקפאה וכדאי שתבקש מיונים למקומות אחרים .... היא מתגייסת במרץ .
מה קורה כאן ? כל כך מהר מוותרים על חיילים עם נתונים גבוהים שיכולים לתרום ברמה גבוהה ? מה עם בסוף ישבצו אותה להיות בתפקיד שלא תואם את הכישורים שלה ?
ממש מכעיס !

DorSht

New member
צר לי לומר את זה, אבל כן מוותרים על חיילים כאלה

הנתונים בהחלט גבוהים וכל הכבוד לביתך, אבל הצבא לא תמיד מנצל אנשים כאלה. אנשים כאלה עלולים להרגיש בזבוז בשירות הצבאי שלהם.
עם זאת, בהתחשב בעובדה שיש לביתך חודשיים עד הגיוס, שווה לנסות לשקול דחיה של הגיוס ליולי אוגוסט על מנת להצליח להתמיין לתפקידים נוספים ולקוות שתתקבל לתפקיד כלשהו שהולם את כישוריה.
אני מציע שביתך תנסה לברר בחיל התקשוב אם יש מסלול שמעניין אותה. יש שם מסלולים איכותיים שרלוונטים גם לאזרחות ויכולים להועיל לה. שווה לשקול אפילו קצונה ייעודית, לפי הנתונים שהצגת כאן היא מתאימה ללא ספק.

למעלה