מה קורה גולשים\ות? נהנים? שעת סיפור

מה קורה גולשים\ות? נהנים? שעת סיפור

שמעתי נכנס לכם איזה סוואל נחמד... שחטו אחים שלי ! אז ככה לפני כמה ימים נכנס אליי (לגאנה) סוואל מטורף שהחזיק ל5 ימים. כמו נס חנוכה. בקיצר השבוע ביום ראשון היה אמור להיות השיא של הסוואל. אני מגיע לים ב5 וחצי בבוקר עם עוד גולש אנחנו רואים גלים של 3-3.5 מטר. עוד סטים ועוד סטים ממשיכים וממשיכים לבוא בצורה מושלמת ונשברים עם צינור בגודל משאית. איך שיצאתי מהאוטו תפסתי את הראש לא האמנתי למה שאני רואה בחיים לא ראיתי דבר כזה. הגולש שהיה איתי לא רצה להיכנס, הוא אמר שמפחיד לו מדי. בהתחלה המחשבה הזאת גם רצה לי בראש אבל אמרתי אין מצב שאני לא מנסה אפילו לגלוש, גם אם אני יאכל הכי חרא בעולם. הגולש נכנס לאוטו (ירד גשם, אבל בחוץ חם רצח). אני שם חליפה ומתחיל ללכת על המזח. אני קולט את הגלים האלה נשברים ואני מתחיל לחשוב כבר איך הם מטביעים אותי ואני מת. אני מגיע לסוף המזח, עושה קצת מתיחות, מחכה שהסט ייגמר וקופץ למים. הלב שלי דופק כמו לא יודע מה. בסוף אני מגיע לפיק, לבד והגלים...אחחח אני לא יכול לתאר דבר כזה במילים !! בקיצור אני חותר על הגל הראשון שלי, עומד על הגלשן נכנס לצינור והוא שואב אותי כמו מניאק וזורק אותי לריף !! חשבתי אני מת במקום, אבל הוצאתי תראש מהמים וחתרתי לפיק הכי חזק שאני יכול. לא חתרתי על גל אחד לפחות 20 דקות.... מרוב פחד.... אבל בא איזה גל ענק והוא היה כזה מושלם עד שאמרתי לעצמי אני חייב אותו ! חתרתי עליו, אפילו לא הספקתי להיכנס לצינור ! נפלתי ישר בדרופ (וזה ליפול חתכת גובה..) בקיצר ככה עברו מלא נפילות עד שבגל החמישי או השישי ירדתי את הדרופ נכנסתי לצינור (הייתה לי מהירות כזאת גבוהה שלא ידעתי שאני יכול להגיע בכלל חחחחחחח) ככה זה המשיך ירדתי מלא גלים, צינורות והכל והרגשתי הכי טוב בעולם ! בקיצור הגולש שלא נכנס צילם אותי כמה תמונות והוא אמר שיצאו ממש מטורפות, אז ברגע שאני אקבל אותן ממנו אני אעלה פה לפורוםם בנתיים כפיצוי קחו תמונה מלפני שבועיים ככה ים נמוך אבל כיף להשתעשע. :)

אודלינה

New member
כל הכבוד לך,../images/Emo45.gif

איזה סיפור.. מאוד יפה, והתמונה ממש חזקה. תמשיך להנות ולהפציץ.

Ben Dor

New member
אוייששש גיאא!!

אתה תותחחח!! תיזהר לא למות לי....אין לי כוח לסוע על לגאנה להלוויה שלך! חחח אוהבת המון ושמור על קשר יא מכוער!!

וואי הלוואי עלי איזה תותח!

עם הקצב שאני הולך לים אני אתחיל לתפוס פינות עוד שנתיים...אבל בעצם השנה מוציאים רשיון ככה שזה יפתור הרבה בעיות (אם יהיה גם אוטו)

Ben Dor

New member
גמני מתכננת על זה...

בקיץ אני הולכת לקרוע תתחת וחסוך איזה 20 25 אלף ככה ולקנות לי איזה אוטו...

מאורפ

New member
בחודשיים?!

את רוצה לעבוד חודשיים ולהרוויח 20-25 אלף שקל?! או שמה לא הבנתי כי אם את יכולה לסדר לי את העבודה הזאת זה יהיה מעולה :) חחחחחח

Ben Dor

New member
נראלך שאני ישיג כמה סכום בחודשיים!?

אמרתי שאני יחסוך...זה אומר מינימום יציאות מאקסימום עבודה...

PinkyRaSta

New member
מה הבעיה לקחת אוטו של אבאמא? ../images/Emo210.gif

מיותר בגיל הזה לחסוך סכום כזה <שזה קריעת תחת, אם בכלל תצליחי> לאוטו. אם כבר לחסוך אז לדברים יותר גדולים. אני עם רשיון, לוקחת את האוטו של אבא, בבוקר מוקדם אין לו בעיה, כשהוא בעבודה אני יכולה גם, ולפעמים גם בשבתות וחגים כשהוא בבית, קיצר ממש לא חסר. וגם בלילות, אבל זה כבר לא קשור לים :] אוטו, ועוד במחיר כזה <זול יחסית> זה סתם הוצאות מיותרות, וזה לא את משלמת והולכת, יש דלק, יש תיקונים וזה לא אוטו יד1, ישלו בעיות. לכי תדעי.

DaRזה אני

New member
תתחילי לעבוד מעכשיו

עצלנית! אל תצפי להרוויח יותר מעשירייה בחודשיים. אולי אם תהיי המסאג'סטית הכי טובה של החודש.

למעלה