מה קורה דודל?רוצים למכור את הפורטל

themaestro777

New member
מה קורה דודל?רוצים למכור את הפורטל

תגיד לי אתה חושב שאנשים טמבלים ? אנחנו עוד נגיע אליך !!! גם מפיץ תוכנה לא חוקית (שזה גניבה )וגם רוצה להרוויח כסף !!! ד"ש לנתן , אנחנו קרובים אליכם !!! ואתה עדיין לא יודע מי זה נתן ? נו באמת ... הגיע הזמן לספר לנו הכל !!! ונתערב שבחיים לא תמכרו את הפורטל ? יודע למה ? כי מי שיקנה ישלם הרבה מאוד כסף לשרמן נטוורקס !!! הבנת ? או שלא ? אני יסביר שוב . ביי

themaestro777

New member
נו באמת .......

ציטוט : "האתר קאזאה כחולבן הוא אתר הקאזאה הישראלי המוביל בארץ . האתר מספק את תוכנת הקאזאה בתירגום מלא לעברית כיום משתמשים בתוכנה יותר מ - 300 אלף ישראלים ומספר המשתמשים במגמת עליה יום יום . כל יום משתמשים בתוכנה כ - 70 אלף אנשים . אנחנו מציעים לך את שטח הפורטל במטרה לפתח את העסק . תאר לך שכל יום רואים את הדף שלך 70 אלף ישראלים לפרטים נוספים ניתן להתקשר ל - 055876323 . נתן " תאר לך שבקרוב תשב בכלא ותשלם הרבה כסף על גניבה והפרת זכויות יוצרים של תוכנה . תאר לך ....... עדיין רוצה לקנות ? אתם מתעסקים באש - ילדים , וחבל . אתם לא מבינים את המשמעות של מה שאתם עושים עכשיו . אני מציע לך להעיף משם את הטלפון של נתן , ואל תנסו למכור את הפורטל . אתם תתבעו במאות אלפי דולרים. כמו שאתה שומע. אמרתי לך כבר כמה פעמים - אתה משחק באש - לך תתייעץ קודם עם עורך-דין לפני שאתה מנסה לעשות כסף על תוכנה גנובה. ביי

למעלה