מה קורה? הגיע החורף? כולם פרשו

מה קורה? הגיע החורף? כולם פרשו

לשנת החורף שלהם? למה כולם השתתקו לאחרונה? החורף כבר מראה סימנים של נוכחות. קרררררר - במיוחד בלילה, הגשם של תחילת השבוע חשף את בעיית הנזילות מהגג בבית
לא יודעת מה איתכם, אבל כשלי קר, אני נוטה להירדם, הגוף כאילו חוסך באנרגיה. איך החורף משפיע עליכם? האם יש שינוי בכאבים, בעייפות, במרץ? ובכלל, מה עושה לכם החורף? יש אנשים שפורחים בחורף ויש את אלו שעננה של קדרות מרחפת עליהם עד בוא האביב אז ספרו קצת...

tiaa1

New member
הי נאוה, הי לכולם....לי החורף עושה

רק טוב...לפחות בסתיו ותחילת החורף, כשהכל מתחדש...אצלנו בירושלים כבר קר ממש בערב ומתחילים להסיק את הבתים ,כך שבתוך הבית ממש נעים.החורף והגשם הראשון הביאו ריח חדש ורענן לאויר ולי זה מעלה את מפלס מצב הרוח... היום התארגנו מוקדם(יחסית),ארזנו אוכל ויצאנו לפארק יקום לפיקניק אחרון כנראה לפני החורף ממש.היה לי נחמד עד נהדר לראות את ביתי בעלה והילדים...(יש לי בת גדולה "מאומצת" מאז היתה בת 13.5 ).כיום היא נשואה באושר ואמא ל3 מקסימים,הבעיה היחידה שלי-היא גרה בחיפה וקשה לי להגיע לשם. נפגשנו "בחצי הדרך"-בפארק יקום" לא היה צפוף מידי היו מנגלים-גם לנו אבל בלי צפיפות,ועכשיו כשאני משחזרת-גם לא סבלתי מעודף גירויים כמו מוסיקה רועשת. יופי של מקום. נאוה,אני מצטערת שהגג דולף...תספיקי לתקן עד הגשמים??? להתראות בינתיים,ושיהיה לכולם כיף.

זוהרה7

New member
נאווה שבוע טוב../images/Emo24.gif

עלי החורף משפיע ממש טוב מבחינה נפשית. זה עושה לי הי. אני מאוד אוהבת לראות שמיים אפורים וגשם יורד. אבל מבחינה גופנית כאשר קר לי הכאבים מחריפים. אז אני לוקחת משככים שגם מטשטשים את הכאבים וגם מטשטשים לי את החיים. בזמן האחרון אני ישנה פחות, כדורי השינה לא עוזרים. כבר יש לי תור לד"ר גליה רהב ואני מוכנה לנסות לעשות שינוי תרופתי. הנטרופט שלי לא מצא מה יכול לעזור לי לשינה. ניסינו כבר המון דברים וכלום לא עוזר. שבוע טוב. זוהרה*

ornelia

New member
שלום לחורף ולכולם

החורף נגע קצת בביתי, הביא שחרור לנשמתי הגשם הניתך, רעש המתך יש, יש היום לגיטימציה לעצבות יש סיבה להתכרבלות מלנכוליה יש לך סיבה לפרוח לא להסתיר ולברוח יש הרבה יופי באפור אך רגע לפני שהשמש תסגור את האור עוד קצת מחומה לא יזיק וזאת למרות שליבי לחורף תמיד אעניק לפנינו עוד ימי חורף רבים לא, לא שזה נותן מזור לכאבים השרירים יותר נוקשים, תפוסים ורגישים אז הכינו במתחתכם הרבה פינוק מגע ואהבה שיעבירו ימינו ולילותינו בחום ובשלווה

yn3

New member
מה עושים עם עונות מעבר?

שלום לכולם, שמי יערה ואני חדשה בפורום. אני עם פיברו' כבר 4 שנים, ועם דלקת פרקים כבר 8, ובכל פעם עונות המעבר הן פשוט סיוט עבורי. אני מאוד אוהבת את החורף, אבל הסתיו הוא פשוט עונש אחד מתמשך. הרגליים מתנפחות, השרירים בכתפיים ובצוואר תפוסים, האצבעות נוקשות, ואני כל הזמן עייפה... מה עושים??? האם גם אצלכם עונות המעבר כל כך קשות? אשמח לשמוע קצת קיטורים מאחרים, לראות שאני לא לבד...
יערה.

ornelia

New member
../images/Emo41.gifיערה

אני חושבת שכולנו עוברים זאת בחורף באופן טבעי השרירים יותר נוקשים. מעבר לתרופות שאני נוטלת יותר אמבטיות חמות, שמנים מסז'ים עדינים ואני משתמשת גם בכרית כוסמת מחוממת במיקרו היא נוחה מאד גמישה ומחממת את האזור הכואב. שלל משחות וגם נעזרת במכשיר הטנס (מכשיר המעביר זרמים חשמליים עדינים) משתמשים איתו בפיזיוטרפיה ואפשר להשאיל אותו ביד שרה, עזר לציון וכו'. לא תמיד זה עובר - לומדים לחיות עם הכאב אך קצת עוזר יום טוב

למעלה