מה קורה הפורם חי?

atv boy

New member
מה קורה הפורם חי?

שאלתי אתמול שאלה ואף אחד לא עונה הפורם הזה חי ? אשאל שוב איפה אתם נוסעים בדרך כלל בשבתות ? ואם יש לכם עיצה איפה אני יכול לנסוע באיזור המרכז עם אבא שלי (קנינו אווטלנדר 2006 דיי חדש ) ואנחנו מחפשים אנשים ומקומות שאפשר לנסוע . תודה על תגגובה (במידה ותהיה)

kachlon haim

New member
ברור שחי .

פשוט פורים כרגע , אז התחפשנו לפורום רדום . אז ככה , אנחנו נוסעים לטייל באזורים שונים קרוב לבית כמעט כל שבת , כלומר אזור המושבים מסביב ליהוד סביון מגשימים , מטיילים באזור ראש העין יער בן שמן תל חדיד ואזור מבצר מגדל צדק . באזורים האלה יש גם קטעים נחמדים של עבירות, וגם קטעים של טבע ואדמה , אבל בעיקר חבורה נעימה וקפה משובח . אחת למס' שבועות טיול יותר ארוך עם נופים שונים , צפון דרום ומזרח . ואחת לשנה , ואולי השנה פעמיים , טיול חוצה ארץ על גלגלים לאילת ... אני אנסה לשלוח קישור לתמונות המסע האחרון לאילת עמ שתתרשם . ובנושא הכלים , אז יש לנו גם CAN AM וגם POLARIS וזהו בעצם ... תתחדש אם קנית , תתייעץ אם לא ..

atv boy

New member
נסיעה באיזור

מה כל שבוע אתם נוסעים באותו איזור? לא משעמם? כמה שעות וק"מ בערך אתם נוסעים? לא בא לכם לנסוע לכל מיני יערות ? שמעתי שיש חצי שעה מהמרכז מקומות מהממים כמו איזור היערות ליד בית גוברין !אתם יוצאים כל שבוע עם עגלות או סתם סיבוב ליד הבית?נראה לי לנסוע כל שבת באותו איזור זה מזה משעמם ורוטיני . אתם לא מחוברים לקבוצה של טריפ טרקטורונים ?הם מפרסמים כל שבוע תמונות מטיול אחר שהם עושים באיזורים שנראים חבל ל הזמן!

kachlon haim

New member
מה עובר עלייך

כתבתי שכל שבת אותו אזור ? כל שבת אזור אחר ואחת למס' שבועות טיול , קבוצה של טריפ טרקטרונים לא ממש מעניינת אותנו לא התמונות ולא הטיולים שלהם , כל קבוצה מטיילת כפי שהיא רוצה , אנחנו לא רוצים לכבוש את הבופור בכל שבת ,נעים לנו מאוד לטייל ולרכב ביחד , המהות היא הרכיבה , הנוף הוא סתם רקע לפעילות הרכיבה . ובנוגע לתמונות , יש למעלה תמונות של הקבוצה מהטיול לעזוז , והיום אני אפרסם לינק לתמונות מאילת . אגב מתוכנן טיול בשבועיים הקרובים אז נצלם אותו גם בשבילך ..

atv boy

New member
לחיים הכועס

נשמה שלי אל תכעס סתם שאלתי כי אמרת שבדרך כלל אתם נוסעים באיזור הבית שלכם ומכיוון שאנחנו חדשים בתחום אני בודק את הדברים . אני ואבא שלי מחפשים לחבור לאיזה קבוצה של רוכבים באיזור המרכז בסך הכל . ואני גם לא מכיר את הקבוצה של טריפ אפילו ניסיתי ליצור איתם קשר בפורם של נזימה אבל אף אחד לא ענה לי מהם. סך הכל חשבתי שקבוצות אנשים ששיכים לאותו תחביב עוזרים ומלמדים אחד את השני דברים חדשים אבל נראה לי שאתה לא מסמפט אותם.וחשבתי אולי להצטרף אילכם אבל לא ניראה לי שיש לכם היענות . שיהיה לך שבוע טוב ורגוע!!!

ATV GIRL

New member
אתה מוזמן להצטרף אלינו!

למה להגיד שאין היענות?! אם אתם רוצים להצטרף אלינו אתם מוזמנים לפגוש אותנו בתחנת דלק מנטה במגשימים ביום שבת בסביבות 10-11 בבוקר, משם אנחנו יוצאים לטיולים. מקווים לראות אתכם.

kachlon haim

New member
../images/Emo13.gifמה פתאום כועס !!

אני לא כועס , אני עצבני !! סתם,, קודם כל אתה מוזמן להגיע לנסוע איתנו גם אם זה קרוב לבית ולא חוצה יבשות , לעיתים קרובות אנחנו גם מטיילים רחוק יותר אפילו עד אילת היום נסעו איתנו חבורה צעירה שהם רחוקים מאיתנו גם בגיל וגם בסוג הכלים הם רוכבים ובכל זאת כשיש הזדמנות אנחנו חוברים ומטיילים יחד ונהנים מעצם הרכיבה . לנושא חבורת שלום , לא יודע מי הם ולא כועס על מי שאני לא מכיר , להיפך ייתכן שחלקם רכבו איתנו בעבר וייתכן שנרכב גם בעתיד . ולסיכום ידידי , אתה ואביך מוזמנים ואני בטוח שתהנו , ושנית אולי תלמד להנות מהרכיבה ולא מיעד ההגעה בטרקטורון . סע בזהירות , מקווים לראותך .

למעלה