מה קורה חבר'ה?!?!

StaffordshirE

New member
מה קורה חבר'ה?!?! ../images/Emo13.gif

טוב דבר ראשון..... ייייייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש@$^&&#%&#%&#%&#%&#%&%#&#%&#%&#%&#%#$^ למרות ששמעתי על זה כבר לפני כמה ימים, זה עדיין מרגש
!#%@$$@#^ איזה שבוע ענק, קודם כל הבשורה הזאת, דבר שני הטקס סיום טירונות שהיה מרגש אחושרמוטה (אני יצאתי משם עם הסיכת לוחם של הסמלת שלי
כשהעניקו לנו סיכות אני קולט אותה מתקרבת אליי עם הסיכה האישית שלה חחח), היום בישרו לנו שנהיה בפסח בבית!! ז'תומרת שיום שני אני חוזר הביתה עד רביעי, יוצא שבת שוב! ושבוע הבא שוב יוצא חג! ואחד הדברים הכי חשובים זה שיש לי גיבוש מ"כים יום רביעי הקרוב...!! תאחלו לי בהצלחה חח אז מה קורה איתכם?! מה חדש?! איך היה במחווה??? ספרו חוויות..

StaffordshirE

New member
איזה מעפן אני הרסתי הכל ../images/Emo122.gif

בקיצור, קיבלתי את הסיכה של הסמלת שזה כבוד אחושרמוטה ואני יוצא הביתה בחג פסח!!

M e n s R e a

New member
מזל טוב

ואותך באמת רציתי לשאול-כמה מוקדם אתה חושב שצריך לבוא (בתור מי שהבנתי שהיה על הגדר במטאליסט) כדי לתפוס מקום על הגדר להופעה הזו?

אגב גדרות

אני מה זה מקוה שלא יהיהו התפרעויות כמו פעם שעברה הם לא היו צריכים לעשות את זה במקום סגור. ואם אתם נמצאים באיזור של הפוגואים רוב הסיכוים שלא תמצאו אותי שם XD =X

StaffordshirE

New member
אממ.. בפעם הקודמת זה היה פסטיבל

אז אני ביליתי איזה 9 שעות על הגדר... החל מארמילוס שהיו ראשונים אז אני לא כ"כ יודע בקשר להופעת יחיד... מה שאני יודע זה שאני אהיה שורה ראשונה וחבל על המטאליסט שלא יתן לי לעבור

StaffordshirE

New member
יאללה.. נפלס את דרכנו יחדיו אל הגדר

או שאני פשוט אשלוף תעודת שוטר ואציג את עצמי כמג"בניק.. אני בטוח שהם יתנו לנו לעבור

M e n s R e a

New member
דווקא השיטה הזו תועיל הרבה יותר חחח

שמע, עד לסנטימטר מהגדר אפשר להגיע, הבעיה זה האנשים שלא זזים מהגדר

משום מה אני לא מסוגל לקרוא את כל

ההודעה
מזל טוב על הסיכה
לא שאני מבין בדיוק מה היא אומרת אבל אני בטוח שזה כבוד לענוד אותה אז תתחדש
אנחנו כבר ניצור גוש של אנשים לשורה הראשונה שם :) ככה יהיה יותר קשה להזיז אותנו.

Octavarium

New member
מזל טוב!!

ובהצלחה בגיבוש... במחווה היה ענק! לא יצא לי לשמוע ממגהדת' חוץ מאת HOLY WARS והוא היה ענק!

StaffordshirE

New member
תודה ../images/Emo13.gif

מי ניגן את הסולואים בHOLY WARS? את הסולו האקוסטי ואת ה2 של פרידמן..

ELECTRIC EYE

New member
מזל טוב,תגיד איפה אתה משרת למה יש

לי חבר בקבע שמשרת בירושלים בכותל

SV Design

New member
בקשר לגדרות וזה

אז.. אני לא יודע בדיוק למה אתם מתכוונים אבל בהאנגר 11 יש גדר דיי נמוכה לא ממש אפשר לטפס עליה... אפשר לקפוץ ואתה כבר עברת אותה ...רק שמאה אחוז יהיו שומרים שלא יתנו לעבור...

למעלה