StaffordshirE
New member
מה קורה חבר'ה?!?! ../images/Emo13.gif
טוב דבר ראשון..... ייייייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש@$^&&#%&#%&#%&#%&#%&%#&#%&#%&#%&#%#$^ למרות ששמעתי על זה כבר לפני כמה ימים, זה עדיין מרגש
!#%@$$@#^ איזה שבוע ענק, קודם כל הבשורה הזאת, דבר שני הטקס סיום טירונות שהיה מרגש אחושרמוטה (אני יצאתי משם עם הסיכת לוחם של הסמלת שלי
כשהעניקו לנו סיכות אני קולט אותה מתקרבת אליי עם הסיכה האישית שלה חחח), היום בישרו לנו שנהיה בפסח בבית!! ז'תומרת שיום שני אני חוזר הביתה עד רביעי, יוצא שבת שוב! ושבוע הבא שוב יוצא חג! ואחד הדברים הכי חשובים זה שיש לי גיבוש מ"כים יום רביעי הקרוב...!! תאחלו לי בהצלחה חח אז מה קורה איתכם?! מה חדש?! איך היה במחווה??? ספרו חוויות..
טוב דבר ראשון..... ייייייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש@$^&&#%&#%&#%&#%&#%&%#&#%&#%&#%&#%#$^ למרות ששמעתי על זה כבר לפני כמה ימים, זה עדיין מרגש