מה קורה חב'רה?

מה קורה חב'רה?

כאן רועי ואדם על המחשב מהמחשב באולפנים...אין לנו מה לעשות... בקיצור רצינו להגיד לכם שהולכת להיות עונה חבל על הזמן...קראנו כמעט את כל פרקי העונה וכל מה שהיה בעונה הראשונה הולך להשתנות ובגדול.... ניתן לכם בקטנות... נוספו 5 דמויות של ילדים וכמובן עוד מספר מסויים של שחקנים מבוגרים חדשים שהולכים לקרוע אתכם...הולך להיות מעניין... העלילה מתפתחת ברמות מטורפות...פתאום תוכלו לראות מערכות יחסים בצורה ברורה מאוד.... יש הרבה יותר אקשן בפנטזיות (החלומות של הדמויות) - באמת השקיעו בהן... רק בסוף .... זה די חבל... אבל תומר מת... סתם... (אבל איתי כן...) חוץ מזה...אנחנו נהרוס לכם...חכו ותראו... כישעמם לנו אנחנו ניכנס לכאן עוד פעם... ביי ביי אוהבים רועי ואדם...!

Green Day 1

New member
פ'שש יפה יפה ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif

אז בקיצור הולך להיות עונה שווה הא?
אין לי סבלנות לחכות
וטוב שקפצתם לבקר ולכתוב מרוב השעמומם...

הא משעמם לכם!!! אתם לא קופצים לבקר

כי בא לכם או שאתם אוהבים אותנו!!! כי משעמם לכם!!! חוצפנים!
חחחח סתם תודה על ההריסה ואיזה כיף שאיתי מת בסוף! (שוב סתם!!) תמשיכו לבוא לפה (משעמום) ותספרו על העונה!!!!

gili567

New member
רגע...

מה זאת אומרת שאיתי ימות לא יהיה את הדמות איתי או שהוא ימות בסדרה???

גילי567 כנסי דחוף

חח מפגרת ב=ר=ו=ר שהוא ימות רק בסדרה..חח יענו חשבת שבאמת הוא ימות??טובב הבנו שיש לך בעיות שכליות קשותתת

לא, היא התכוונה כאילו, אם איתי לא

יהיה כבר מהתחלה (כאילו מתחילת הסידרה ידעו שהוא מת) או אם הוא ימות במהלך הסידרה... אה ו... זה לא יכול להיות גם כי רועי כותב עם אדם,והם באולפנים אז גילי זה אומר שהוא ימות (אם הוא ימות) במהלך הסידרה...!!!

gili567

New member
אההה

ורותם קבלי קטילה את בעצמך מ=פ=ג=ר=ת עובדה שלא הבנת למה התכוונתי!!! חחחחח

adi191

New member
אהלן אחי מה קורה?

משעמם לכם אה?קפצו לבקר חחח וואי עונה חבל על הזמן הולכת להיות אבל חבל שתומר ימות

Pinky a

New member
חח משעשעים../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מתה לראות ת'עונה החדשה

תגידו משהו...

וואי רציני?!?! ו... אתם מאוכזבים מזה? מהעובדה שאיתי הולך למות? רועי אתה לא מאוכזב? זתומרת.. אם נגיד תהיה עונה שלישית? לא תוכל להשתתף הרי... ומתי העונה השנייה הולכת לעלות? אדם, מאמי, אני מחכה המון זמן לתשובות של מה ששלחתי.. הריאיוןןןןן....... לפחות תגיד שקראת אותו!

תומר ימות....

איזה באסה............אדם כפרעליייייייייייייייייייךךךךךך מתה עליייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מתוק שלייי!!!!!!!!!!!!!! רועיייי אוהבת אותךךךך חמוד שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי.... (חח עזבו אני משועממת...)

3עמיתוש3

New member
תגידו אתם יודעים לקרוא??

אדם ורועי כתבו שתומר הולך למות לא איתי....

את לא יודעת לקרוא!

הם רשמו בהתחלה שתומר מת כדי להלחיץ אותנו, ואחרי זה אמרו שהם סתם צוחקים ושאיתי הוא זה שימות.. תעברי על זה שוב.. קצת עשית צחוק מעצמך...

מותק13

New member
רועיואדם כנסו דחוףף!!!../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

יו רועי אני מתה עליך אתה מזה שחקן ענקקק וגם בנאדםםם מדהים [[ממה שראיתי בבלוג]] ויש לך ת'סטייל!!אין עליךך!!! אדם אתה כזה מאמייי אין עליך נשמההה אתה מזה מוכשר במשחקק!!!
רועי-&-אדם=כי שלמות זו לא מילה גסה...
אז בקשה תגיבווווו גמאתםםם להודעה שליי...!!! אוהבת.....
ירדן דדון-ויינברג-הירש
אההה ד"א......תראו תמונה יפה...[[מוקדש לרועי
המהמם שליי]]

למעלה