מה קורה חברים יקרים

כוכבה 27

New member
מה קורה חברים יקרים

המצב לא כל כך טוב! אני כבר 4 ימים במקלט,לא יושנת וכולי בפחד,המצב ממש מפחיד כשזה מגיע ליד הבית שלך. אני גרה בעכו ושומעת את כל הרעידות של הקטיושות,לא האמנתי שזה יגיע גם לעכו למרות שנהריה ועכו זה מאוד קרוב (5 דקות),נקווה שב"ה הכל יסתדר,כוכבה.

ניר86

New member
שמרי על עצמך ותהיי חזקה ...

נקווה שכל הבלאגן כבר יגמר ונחזור לשיגרה ...

moranush86

New member
תשמרי על עצמך, יהיה בסדר בעזרת ה'

תשמרי על אופטימיות ותקווה ברגעים קשים אלו

כן זה באמת מפחיד..../images/Emo104.gif

אני קמתי לפני עשרים דקות משהו כזה בגלל שאבא שלי אמר שהיה אזעקה, אני לא שמעתי אבל אני יושנת כבר כמה ימים בממד. האירועים שהיו אתמול היו מפחידים ועברתי חוויות לא נעימת שלא נעים להסביר פה, אבל בממד ומוגנים וזהו... שיהיה טוב ושנשמע רק בשורות טובות
עדי
נ.ב: אולי ראיתם ואולי לא אבל אתמול בתפוז אנשים, וזה רץ כבר כמה ימים, שצריך לתלות דגלים להראות שאנחנו אוהבים את הארץ ושאנחנו לא מוותרים.למי שרוצה כמובן.... לי יש כבר ממזמן... שיהיה בוקר קל ושקט.אמן!

כוכבה!

דיברתי איתך כבר... אני מקווה באמת שהמצב ישתפר.. את יודעת שכולנו פה.. לכל מה שתצטרכי!! תשמרי על עצמך... ותעקבו אחרי ההוראות שיבקשו ממכם... בסוף יהיה טוב...

דנה סבג

New member
מאמי הכל יהי טוב בעזרת ה'

אני לא יודעת אם את שוכרת אותי מהחופש בגדול שעבר לא היית פה אז ככה אני דנה סבג מירושלים ואציתי לומר לך שלכולנו זה קשה המצב מאמי אבל אנחנו בעזרת ה' ננצחח ויהיה טובבבב מכל הלב

הילונת90

New member
כוכבה

אני אישית מדברת איתך דיי הרבה יחסית באייסי ואני מבינה מה עובר עלייך במיוחד מכיוון שאני ראיתי את זה מקרוב אצל המשפחה שלי שבאה אלינו מהצפון, בגלל זהה אני מקווה שבאמת תשמעי לעצתי ותסעו לאנשהו...ועזבי אותך עבודה עזבי אותך הכל, החיים שלך ושל המשפחה שלך הכי חשובים כרגעע...גם בריאות נפשית וגם פיזית כי כל המתח והפחד הזה טוב בטוח לא עושה אני מקווה שהכל יהיה טוב בעזרת ה'

למעלה