מה קורה חברים?

A t z a

New member
מה קורה חברים?../images/Emo80.gif

הכל בסדר? החיים תקינים? יש משהו שאתם צריכים שאני אעשה? דונט בי שאי
שיהיה סופ"ש מקסים וחג שמח
שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

שלי פאר

New member
הלו דנע

מממ כן.. תמחקי הודעות לא במקום שתהיה לך שבת קסומה. דרך אגב, על הסיכום סופשבוע אנחנו עונים בשבת (בדרך כלל) ;) תבואי הרבה...

A t z a

New member
אה../images/Emo6.gifאופס../images/Emo80.gif

טוב אז תענו מחר
אני אמחק בקרוב

עונה.

שיר השבוע של דודו- נסיכים וסוסים. שיר השבוע לא של דודו- כלמיני. משהו שעשה את השבוע- יום חמישי. משהו שהרס את השבוע- השאר. בילוי השבוע- יום חמישי. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- פשע מן העבר. מה קניתם השבוע?- לא זוכרת. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מי שרוצה.

שלי פאר

New member
ואיך הגלגל מסתובב

והחיים הם אותם חיים?! (ולמה המצאתי עכשיו את המשפט הזה?!) שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- משהו שעשה את השבוע- מממ שלומי אביתר ורד יוסי, העבודה משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- כל מה שקרה לי השבוע היה בילוי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- פלאפון משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מממ לא משהו מיוחד תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לארתור! (נראה לי שזאת פעם ראשונה שאני עונה בכזה צמצום על השאלון..)

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו- לחיות באגדות שיר השבוע לא של דודו- הדיסק של מירי מסיקה, רונה קינן, חמי רודנר, הדורבנים, אבי גרייניק משהו שעשה את השבוע- הטיול לצפון עם ההורים משהו שהרס את השבוע- היתושים בצבא בילוי השבוע- טיול לצפון עם ההורים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה, "משחק השעות" מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לחזור הבייתה שוב מהצבא תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- דנע כפרעלייך המון תודה! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע

למעלה