מה קורה חברים!?..
ח חולת המירוץ New member 1/6/07 #3 תגיד, אתה יוצא כל סופ"ש? לי יש רגילה!!!!!!!!!!!!!!1 איזה אושר.....
T TAL 55 היחיד New member 1/6/07 #5 חחחחח...הצחקת אותי באימון הגדודי יצאנו כמעט כל שבוע(הוא נגמר לפני שבועיים). עכשיו אני בבית בגלל שיצאתי להפניה וקיבלתי צו'פר מהמפקד לחזור ביום ראשון! עכשיו אנחנו תופסים קו בצפון שאני לא יכול לרשום את שמו(אולי את יודעת)
חחחחח...הצחקת אותי באימון הגדודי יצאנו כמעט כל שבוע(הוא נגמר לפני שבועיים). עכשיו אני בבית בגלל שיצאתי להפניה וקיבלתי צו'פר מהמפקד לחזור ביום ראשון! עכשיו אנחנו תופסים קו בצפון שאני לא יכול לרשום את שמו(אולי את יודעת)
ח חולת המירוץ New member 1/6/07 #6 יודעת יודעת.... אל תשכח שגם אנחנו תופסים את אותו קו רק בדרכים אחרות....
ח חולת המירוץ New member 1/6/07 #8 הוא מתפרק כי הוא טוחן צעירות חחחחחח טל, אתה יודע שאני אוהבת אותך... אל תקח את זה קשה.....
ט טיפקסית New member 3/6/07 #11 הכל טוב מאוד אני משתחררת בעוד 45 ימים מתחילים לראות את הסוף,באמת הגיע הזמן. עכשיו אני בבית כי סגרתי שבת אז היום אני באפטר.
הכל טוב מאוד אני משתחררת בעוד 45 ימים מתחילים לראות את הסוף,באמת הגיע הזמן. עכשיו אני בבית כי סגרתי שבת אז היום אני באפטר.