מה קורה חברס?

romens

New member
מה קורה חברס?

לא היה פה הרבה זמן שירשור כזה אז יאללה כל אחד אומר מה קרה לו השבוע.... וקרו די הרבה..... כמו גיטרה חדשה למשהו מהפורום (לא לי) כל מיני דבריים לא רצוניים הרגליים.... אז יאללה תספרו...... טוב אצלי השבוע היה מצעבן היה לי יום ראשון מבחן ענק בהסטוריה .... אחר יום במט' ואחרי יום בספרות ואחרי יום בתנך"ך לפחות מחר אני מתפנק לי בהופעה של הדורבנים בבארבי.... שבוע הבא אני במסע של שישה ימים (או שבקיצור טיול שנתי) הולך ליהיות קר!!!!! טוב זהו בערך אז מה אתכם? ספרו ספרו

YOSSI980

New member
כאן ענבל...

מהמחשב של יוסי, ארוסה של שרית שסוף סוף זכיתי להכיר ואתם יכולים להיות רגועים, הבחור חביב מאד ואני בטוחה שהוא ישתלב במשפחת הפורום בשמחה לקחתי לי יומיים של התאוששות בדרום אצל שרית ויוסי במושב עשינו יום של בטלה וקישקושי בנות.... איזה כיף... וזאת ההזדמנות להודות לכולם על התמיכה ועל הטלפונים, אתם באמת חברים טובים!

איזה מסע אתה הולך?

מסע מבראשית? אם כן אמרו לי שזה דבר אדיר!! אני יעשה אותו רק במרץ... אתלי הכל סבבה היה לי מבחן בתנ"ך וניראה לי שהצלחתי מחר אני יוצא לצילומים של איזה הפקה שיש לי במגמת קולנוע ויום שני יש לי מבחן בקולנוע על צ'רלי צ'אפלין, על ראשית הקולנוע,על האולפנים בהוליווד ועל המערבון אז שיהיה בהצלחה:)

romens

New member
כן המסע מבראשית...

כן זה באמת הולך ליהיות אדשיר למרות שנאי לא הולך את היומיים הראשונים בגלל הכתף אני אשאר האוטובוס... כמה חבל=] עכשיו חזרתי מההופעה של הדורבנים איזו הופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

romens

New member
טוב חברסס.. אני זז לטיול עוד שעה...

אז אני מקווה שתסתדרו פה בלעדיי אני יודע שזה קשה אבל אתם חיים ליהיות חזקים..... ד"א קרן ולילך אני אהיה אצלן בשישי שבת בעיר הקודש תתכוננו =] אז יאלללה שיהיה לכם שבוע טוב ונעים שכל החולים יחלימו! שכלום לא יקרה לכתף בקשה בקשה בקשה!!! אז יאללה להתראות חבריי

handlessman

New member
חעעע... אכלת!!!!

לא סתם, מסכן... לא נורא תשב באוטובוס תשמע מוזיקה תריץ דחקות עם הנהג, בזמן שכל החברים שלך יזיעו בחוץ כמו חמורים... איי איך שאני יודע לנחם

handlessman

New member
ואפשר גם פשוט...

לישון...
ניצול מעולה של הזמן... באיזה מסגרת זה הטיול הזה? בצפר?

handlessman

New member
כן, אחלה גיטרה...

אני אספק תמונות בקרוב, כשאני אמצא את המצלמה....

למעלה