מה קורה כאן? עברו יותר

Vdrums

New member
מה קורה כאן? עברו יותר

מ24 שעות מאז ההודעה האחרונה, מה כולם גילו מה נשים רוצות? למה לא סיפרו לי?

שגיא24

New member
אני גיליתי

שלבד זה נורא כיף, בלי אף אחת. ודווקא עכשיו, כשלא מחפשים, פתאום צצות להן כל מיני בחורות מהעבר ונזכרות ומעוניינות ורוצות, אבל אני ממש לא רוצה כרגע. אין כמו החופשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

voguemaster

New member
שגיא

כנס מדי פעם ל-ICQ שנדע מה קורה איתך
צריך לשמוע דיווחי התקדמות ממך והחלפת חויות

girl111

New member
נכון שזה כיף?

הם מתקשרים, רוצים.. אני יכולה לצאת כל יום עם מישהו אחר, לשחק עם כולם (אם אני ארצה כמובן
) אבל... אין כמו החופש, אין כמו הכיף, לא לאהוב אף אחד, לא להיות חייבת, לא לחשוב איפה הוא ומה הוא עושה, הכל רגוע, שקט. איזה כיף זה להיות לבד מבחירה.. ברור שאני יודעת מה אני רוצה, ואם אני אראה מה שאני רוצה, אולי אני אשנה את המצב, אבל לעת עתה, למצוא גבר כמו שאני רוצה (ואני לא מתפשרת) זה כמעט בלתי אפשרי כי לא נשארו הרבה כאלה בארץ
אז.. אצלי זה או הכל או כלום, והחופש הכייפי הזה.. אין כמוהו

קווטר

New member
כן אתמול גיליתי

נשים רוצות כסף ושתתנהג אליהן כמו לזבל, רק ככה תקבל מהן משהו בחזרה שנקרא אהבה. וזה עצוב מאוד שככה העולם עובד

רק אתמול גילית את זה??? ../images/Emo12.gif

לא יודעת אילו נשים יוצא לחברי הפורום להכיר או שאתם פשוט לא מפרשים את הנשים שאתם מכירים נכון, אבל אתם כל כך טועים כשאתם טוענים שנשים מחפשות חראות. בעצם, לא, נשים כן מחפשות חראות אבל רק כדי לעשות להם בית ספר...

קווטר

New member
זה לא משנה את מי אני מכיר

אתמול מישהי הודתה שרוב הבנות מחפשות כסף! אני לא אתווכח בעניין שכזה.

מה זה????

שתדבר בשם עצמה אני לא צריכה ולא רוצה כסף יש לי את הכסף שלי שבשבילו קראתי את התחת מה שאני רוצה... זה שלחבר שלי יהיה כסף, כדי שיוכל להסתדר מי שאמרה לך את זה כנראה דברה במה והכלילה את כולן חבל שכסף הוא אמצעי שבלעדיו אי אפשר להסתדר

קווטר

New member
זה התחיל בבדיחה

ישבנו אני היא ועוד מישהו וחיפשו רכבים בעיתון ממון, אז הבחור רצה להתבדח כמו תמיד ופתח בעמוד של ההכרויות וחיפש לה אנשים, אז אמרתי לו שיחפש זקנים עם כסף כי זה מה שנשים רוצות והיא אמרה שזה עצוב אבל לרוב זה נכון. האמת היא חולה על בזבוזים אבל היא עובדת בשביל זה גם. מבחינתי אני אתן לה כל מה שיש לי כי אני מטורף עליה

אוקיי,

אז דבר ראשון, כמו שכבר אמרו, זה שהיא עשתה הכללה זה לא אומר שזה נכון עובדתית. שנית, יש הבל בין לרצות כסף או כל דבר אחר לבין להעניק תמורת זה אהבה. הבדל עצום. למעשה, אני בכלל רוצה גבר סקסי בטירוף, עשיר, גבוה, עיניים בהירות, שיער כהה, עם אחלה אמא שבעולם, בלי אקסיות שמרחפות באוויר, וכו'. ומה יש לי? כינים! אז ברור, כולם [לא רק כולן!] רוצים כסף, השאלה היא עד כמה.

Slalum

New member
../images/Emo45.gif

כסף זה משהו שבכלל לא משחק תפקיד. אם יש לו- שיהיה לו לבריאות.

Slalum

New member
זה שאתה לא יודע

מה נשים רוצות, לא אומר שאנחנו באמת לא יודעות. בעייה היא כזן- אנחנו יודעות מה אנחנו רוצות אבל אנחנו מודעות לכך שיש הרבה ניגודים בענין הזה. רוצות מישהו רגיש- אבל לא יותר מדי. רוצות מישהו אדיש- כדי שיהיה קצת קסם למערכת יחסים- אבל יותר מדי זה הורס ומוציא את כל החשק. ויש עוד הרבה הרבה דוג'... בסה"כ אנחנו בסדר ואתם לא צריכים יותר מדי לנתח אותנו. כן, אפשר להסתדר איתנו. (רק אל תשכח מתי אנחנו חוגגים את התאריך שלנו/ ימי הולדת וכו' וכו'..)

למעלה