מה קורה כאן?!?

מה קורה כאן?!?../images/Emo12.gif

ששש. שקט. לעזאזל, אנשים, למה אתם מחכים? שיסגרו את הפורום? ואיפה המנהלת האהובה שלנו? טוב, נו, שלום, חזרתי. זה היה דרמטי משהו,אבל כואב לי הלב לראות את המקום הזה ככה. לא שאני חושבת שמישהו זוכר שאי פעם ביקרתי פה בקביעות, אבל לאנורא. אני רואה שהפורום במצב יבש-משהו, אז שוב אני אפתח אשכול שכמעט אפחד לא ייתיחס אליו, וכדאי מאוד שתענו. וניג'וס הפעם הוא... פם פם פם פם! מהו הסרט האהוב עליכם?

Christable

New member
בהחלט סרט טוב

אבל הסרט הכי אהוב עלי הוא: "First rule about fight club: you do not talk about fight club. Second rule about fight club: you do not talk about fight club!"

blckswan

New member
גם סרט בהחלט טוב!

ומיטלוף קיבל בו את תפקיד חייו ;)

Sid76

New member
סרט יפה אבל אין כמו:

The lost boys! וגם הפסקול עם שיר ענק של Sisters of mercy

Christable

New member
אף פעם לא ראיתי את הסרט

אבל אני מקווה לראות אותו בעתיד.

blckswan

New member
הפסקול הרבה יותר טוב מהסרט

סרט בינוני להחריד, פשוט זבלון נעורים מפולפל בערפדים... שווה לראות את הסרט רק בשביל לשמוע את PEOPLE ARE STRANGE של הDOORS בגרסת כיסוי של ECHO AND THE BUNNYMEN . מי פה אוהב אותם דרך אגב? נראה לי הם הלהקה הכי פחות מוערכת שהשפיעה על המוזיקה הפופולרית...

Cath

New member
Cry little Sister

הוא לא של Sisters Of Mercy אם זה חשוב לך, אני אמצע בדיוק מי עושה אותו, אבל גם אני נפלתי על זה פעם ומי שתיקן אותי אמר לי מי מבצע אותו..לא זוכר..

Cath

New member
כמעט כל היצירות של דיוויד לינצ'..

עם כל הכבוד לפייט קלאב, שהודח למקום שני בסדר העדיפויות שלי ו"דור מזויין" אני אבחר הפעם ב- The Lost Highway פשוט ענק...!

למעלה