מה קורה כאן???

yofiel

New member
מה קורה כאן???

שמישהו יסביר לי מה קרה לפורומים???? הודעות חדשות מופיעות פעמיים , תגובות נכנסות למקום לא נכון , הודעות ישנות קופצות למעלה , הודעות לפעמים בכלל לא נקלטות... מה עשיתם???? אני חושב שכדאי לנקן את כל הבאגים שהכנסתם , כי זה לא ממש עוזר , וזה ממש מיאש , וגורם לאנשים להתרחק מהפורומים של תפוז ולעבור לאחרים. אולי לפחות תסבירו מה עשיתם , שנדע איך להתמודד עם זה?

eYaL

New member
רילקס...

חבל רק שלא טרחת לקרוא את חדשות הקהילה מוסבר שם בדיוק מה שונה,מה עוכדן,ומה בדיוק עשינו נכון לעכשיו,עדיין מטפלים בבעיות קיימות,בתקווה לפתור את הכל. eYaL

מורני !

New member
מה קורה כאן?

קורה שתפוז משנה את הממשק... זה הכל. אף אחד לא הורס כלום. אף אחד לא עוזב... אני כותבת בפורום של תפוז המון זמן (שנה לערך)... הממשק השתנה כמה פעמים מאז שהגעתי לכאן... וזה בסדר גמור. הפורטל צריך לעמוד בקצב הזמן, צריך להתחדש, צריך השתנות. כן. אני בטוחה שאנשים שכותבים בתפוז לא יעזבו רק בגלל שכרגע יש קצת באלגן (שכמו שאמרו כבר כמה לפניי - עובדים על זה וזה יסודר ..).. אני חושבת שהפורומים של תפוז מציעים המון דברים שלא מוצעים בפורומים אחרים.. ונכון על אף הבאלגן... הם עדיין מציעים יותר. חוץ מיזה - למה להתייאש כל כך מהר?? נכון זה מרגיז כי אתה לא רגיל לזה.. אבל אם תרגע ותחשוב על היתרונות של הממשק החדש - אולי אפילו תהנה ממנו... מה אתה אומר?

למעלה