מה קורה כאן?

מה קורה כאן?

חברה, מה קורה כאן בישוב? כולם משתלחים בכולם? אין קצת כבוד? אני נמצאת כאן בפורום וקוראת את כל הכתוב במשך שבוע ימים (גם את כל ההודעות הישנות) ותאמינו לי זה ממש לא מכובד! עד היום לא הגבתי כי לקח לי זמן לעכל את כל הדברים הנאמרים כאן, אבל בחייכם מי שעומד מאחורי הצהרות מכפישות כמו מבקר אחד, קיוסי ויהב - או שאתם נמושות ומכאן הצורך לא להיחשף או שתהיו גברים ותציגו את עצמכם. מן הסתם חוג הידידים שלכם מזהה אתכם בפורום ולהם בטוח שאתם לא צריכים להסביר את המנטרה שלכם ואת ההשתייכות "הפוליטית". את מי שאתם צריכים לשכנע זה את אלו שלא מבינים מה הולך כאן בישוב ומה קורה, לכל אלו שמבולבלים בין ג'קי לטימי. איך אתם מתכוונים לעשות זאת כאשר אתם מסתתרים אחרי זהות בדויה? איך אני בתור אחת שלא החלטתי עדיין במי ובמה לתמוך ידע למי לפנות? ואל תפנו אותי בבקשה לטימי או לג'קי, איני מעוניינת לשמוע על הצלחותיהם מפיהם, הצהרות אלו תמיד טופחות למימדי ענק כאשר כל צד מנסה להשמיץ את רעהו.

מר בלום

New member
סליחה, אבל אני מוחה../images/Emo70.gif

לשייך אותי לקבוצת המשתלחים והמלעיזים זה פשוט לא הוגן. עברתי עכשיו שוב על הודעותי ולא מצאתי שום דברי בלע שהם. אני, עד שלא נכנסתי פה לפורום אפילו לא ידעתי מי זה ג'קי. מה זה אומר עליו? תחליטי בעצמך.... האמת היא שאני די משועשע מהשטויות שרצות פה. וגם שמח - אנשים מסתובבים פה כבר שנים עם בטן מלאה, וסוף סוף יש ערוץ שמאפשר להם לשחרר קצת קיטור. חבל שחברי הוועד לא מעורבים קצת יותר בפורום אז ניתן היה לקיים איזה שהוא דיון ענייני.

kiyossi

New member
ליבי אתך

מר בלום אתה צודק-אבל אין חדש במוערבות (אי מעורבות) הועד בכלום

לשלי

אני לא מכיר אותך אבל מקבל רושם טוב מהדברים הנכונים שכתבת.המגוחך בכל ענין ההכפשות ג'קי-טימי ששניהם ידידים טובים ומקיימים בניהם יחסים מצויינים.נוצר הרושם שאנשים מקורבים לשניהם ובעלי תפקידים רוצים להבנות מסתם הכפשות לא יפות.אני בטוח שגם ג'קי וגם טימי סולדים מזה ואולי עדיף שיעלו לפורום להרגיע את העניינים.

שלי - זה יהב 11 התחיל

חוץ מזה זה קצת מוזר שאת אומרת שעוד לא החלטת במי להצביע כשג'קי מספר לכל האנשים שאת ברשימה שלו.

אבל שלי זה יהב 11 התחיל

שלי - איך את אומרת שלא החלטת למי להצביע? את יודעת שג'קי מפיץ לכולם שאת ברשימה שלו? חה חה חה

../images/Emo52.gif

שאף אחד לא יקבע איפה אני, נכון שנפגשתי עם ג'קי, נכון שדיברתי איתו שאולי אצטרף, תלוי באנשים הנוספים שילכו עימו, אבל חד משמעית עדיין לא החלטתי. יתרה מזאת, גם לאוזני הודלפו שמועות שג'קי כלל אותי ברשימה שלו. שוחחתי עימו וציינתי בפניו שאני לא משוייכת לעט עתה לאף צד!!!!!!!!

זה יפה וזה מראה כמה את יכולה לסמוך

עליו. אולי עכשיו כשכולם יודעים ממך שאת חושבת אולי לרוץ לתפקיד בועד, תסכימי לספר לכולם מה התוכניות שלך: מה את רוצה לקדם בועד של לפיד ואיך את רוצה לעשות את זה? ואולי גם תספרי באותה הזדמנות מה הנסיון הציבורי שלך: האם ישבת באיזה גוף ציבורי שקידם דברים וכו'. איך את רואה את הועד החדש שאת רוצה להיות חברה בו וכו'. תודה על ההתייחסות.

זה לא יפה!!!

מבקר לרגע, מהלך הדברים שאתה כותב כאן, והם לא מעט, הצלחתי לקשר בין הכינוי לאדם. צר לי מלאמר את הדברים כאן, אבל מי שניסה לתפוס תפקיד כלשהו בישוב והודח או שלא הצליח, מן הסתם ליבו יהיה מלא על כל האחרים. חבל רק שאתה לא זוכר טוב טוב את הימים הראשונים של הישוב, את העשייה שלך, שלי ושל כל חברי הועד שהתנדבו ועבדו ימים כלילות כדי לשנות דברים בתחילת הדרך כגון: בית הספר, הגנים,תנועת נוער (מכבי שלא תפסה וגם זה קורה) שוטר קהילתי, משמר אזרחי, תשתיות וכו'. העשייה שלי הייתה אז, לאחר מכן פרשתי בשל אילוצי התפקיד שמילאתי בעבודתי.כיום אני יותר פנויה בכדי לקדם עניינים ולכן אני תורמת ומשתדלת לתרום בכל דרך אפשרית. תבחן את מילותיך לפני שאתה משמיץ אנשים! זה לא מהוגן ולא הולם את רמת התושבים שיש לנו בישוב. בכל מקרה אם תרצה להבהיר דברים, אשמח אם תיצור עימי קשר טלפוני - אני מופיעה במדריך הטלפונים בטעות לפי השם אשרוביץ ולא אושרוביץ. שלי

בהחלט לא יפה אבל אני לא מבין אותך!

על מה את מדברת. אני לא הכרתי אותך בלפיד אף פעם לא הדיחו אותי משום דבר בארבע שנותיי בלפיד ואין לי לב מלא על אחרים חוץ מהועד שאני חושב שהם נכשלו זה הכל. מצטער אבל אני לא יכול לזכור את הימים הראשונים שאת מדברת עליהם. את אומרת "בית ספר, גנים, תנועת נוער, שוטר קהילתי, משמר אזרחי, תשתיות וכו'". את כל אלה את עשית???? אם כן אני איתך! בגלל שאני מבין שאת לא עשית את כל הדברים האלה אז אולי תסבירי קודם כל מה עשית בדיוק ואחר כך גם תסבירי קצת מה את יכולה לעשות ולמה שנבחר בך? מה הנסיון הציבורי שלך? האם ישבת פעם באיזה הנהלה של ארגון כזה או אחר. מה התוכנית שלך בנושאים שונים בלפיד כמו למשל חינוך, פיתוח וכו. אשמח מאוד לקרוא, בבקשה. תודה

sakran3

New member
שלי מה החלטתך

לדעתי שלי את לא צריכה לשקול אם להצטרף לגקי עדיף לגקי להצטרף אליך את פיגורה יותר רצינית ממנו. אל תהיי פריירית להיות מספר 2 של גקי אם גקי רוצה שיהיה מספר 2 שלך.

סקרן

אני בוחנת את העניינים כעט, נפגשת עם אנשים ובונה את המהלכים שלי כרגע, לפני שאגיע להחלטות סופיות. אשמח אם גם אתה תיצור עימי קשר. שלי

sakran3

New member
בונה את המהלכים?

נכנסת לפורום כאילו תמימה ופתאם הפכת פוליטיקאית שמזמינה ליצור קשר.שלי זה שקוף!!!!!!!!!!!!! את מחפשת שיבחרו בך.את אולי נחמדה אבל לא מתאימה מספיק לענין הפוליטיקה.בענין הזה את וגקי אותו דבר.

../images/Emo35.gif

מעולם לא אמרתי שנכנסתי לפורום תמימה, כל מי שמכיר אותי יודע שאני בעלת דעות ויודע שאני מעורה בחיי הקהילה, לפעמים קצת יותר ולפעמים קצת פחות. נכנסתי לפורום בכדי לראות ולשמוע את הלך הרוחות בישוב, והערתי לגבי דרך ההתהלות של הכותבים שמשמיצים כאן את כולם. עוד מספטמבר 96 ועד הבחירות הקודמות הייתי בגוף ההתנדבותי שנקרא אז ועד ישוב שלא הוכר ע"י המועצה וכן פעלתי.היום אני חושבת שחייבים להירתם לעשיה לטובת הישוב, ואני דואגת להיפגש עם תושבים שממורמרים מהמצב הקיים. אני כאן בדיוק מאותן סיבות שהחברה של טימי וג'קי וגם הם עצמם עושים להם לובי פוליטי לקראת הבחירות.

sakran3

New member
שלי!!!ההצהרות שלך טופחות למימדי ענק

כך אמרת שנכנסת לפורום לראשונה: "ואל תפנו אותי בבקשה לטימי או לג'קי, איני מעוניינת לשמוע על הצלחותיהם מפיהם, הצהרות אלו תמיד טופחות למימדי ענק" התבלבלת שלי הציבור לא מועניין לשמוע על "הצלחותיך" מפיך כי הן טופחות למימדי ענק......

קדימה שלי - הנה ההזדמנות שלך לפרט

ולהסביר את מישנתך הפוליטית. מה, איך ולמה. נשמח לשמוע.

אלדד היקר

מי כמוך יודע שבימים הראשונים של הישוב היה כאן צוות תושבים אכפתיים שעשה וניסה לעשות דברים, בחלקם בהצלחה ובחלקם לא. בשיתוף פעולה וללא תמורה כלשהי. אם וכאשראחליט להיכנס שוב לעשייה, ואגבש צוות אנשים שאכפת לו מהישוב, נפרסם את מישנתנו לידעת כל התושבים ולא רק לאלו המבקרים בפורום.

sakran3

New member
סחתיין שלי

רצוי שתתגבשי כבר למה את מחכה ל28 לינואר? משום מה יש הרגשה שאת סגורה אצל גקי וכל השאר זה הצגות של ...כאילו כזה.

למעלה