מה קורה ? כולם בפורום בזמן הופעה ??

עדי 345

New member
מה קורה ? כולם בפורום בזמן הופעה ??

ברגע זה לדעתי התחילה ההופעה ב"קאמלוט". מה קורה?? כולם כאן ואין אף נציג שם?? שיהיה בהצלחה, לפחות כמו ההופעה הקודמת (רצו שהיא תופיע 2 הופעות רצוף)

באמת מוזר...

כולם פה שרית, גם את בונה על ההופעה ב-18?? אני והגר בכל מקרה קבענו יש עוד אנשים שבא להם??

hilali1

New member
../images/Emo10.gif

לא נורא. . אם זה בת"א אז אני יכולה ללכת להופעה של יודית באותו היום בצוללת. אתם מרשים?

hilali1

New member
בטח שיש צוללת

היא חיה ובועטת... בעיניי ההופעות שם הכי מיוחדות בגלל שהמקום קטן והאומן מאוד מאוד קרוב לקהל. ד.א באחרונה נפתחו ירושלים 3 מועדנים להופעות. אני מקווה שזה יביא לעיר יותר ויותר אומנים. אולי אפילו גלי תופיע...

זה פשוט לא יאמן!!

היא מופיע רק באזור המרכז(אני מדבר על הופעות פתוחות). למה לא להביא אותה פעם לחיפה? פעם לאשקלון? באר שבע??

hilali1

New member
האמת שאתה צודק

זה לא פייר. בוא נחתים עצומה. שים באתר ואנשים שיכנסו יחתמו.

שרית7

New member
לא יודעת לגבי ה18

בכל מקרה גלי תמיד שמחה לראות פרצופים מוכרים בהופעות שלה. זה תמיד מחמם לה את הלב.

שרית7

New member
רואה לך בעיניים

זה ללא ספק השיר הכי יפה שלה וואי עכשיו שאני חושבת על זה אולי גלי תשיר את זה... נשמע לי סופני בביצוע של גלי. בהחלט מסקרן. טוב נשקול...

שרית7

New member
כשהשיר הזה יצא אני הייתי חיילת טריה

אתי אנקרי היתה תגלית חדשה וזה היה הלהיט הכי גדול שלה זה ולך תתרגל אתה. אני מאוד התחברתי לשירים שלה ולקול שלה. אפשר לומר שהיא ממש עשתה לי את זה. עוד שיר שיצא באותה תקופה והיה להיט ענק הוא הקיץ האחרון של להקת שפיות זמנית שנעלמה מן העולם.

שרית7

New member
נכון עכשיו היא מופיעה

אני מקווה שתהיה הופעה נהדרת ושהיא תהנה ותתמלא אנרגיות נפלאות כמו בכל ההופעות שלה. אני אשמע דיווחים השבוע על איך היה.

למעלה