מה קורה כולם??

חןשסק

New member
מה קורה כולם?? ../images/Emo13.gif

זהו, אני כבר לא אילתית...
היה כיף... עכשיו חזרתי, אני רואה שאין יותר איקאה, שיש חקירות נגד ראש העיר, בנו דבר מפלצתי ליד הרכבת.. מה הולך פה? חח מה חדש אצלכם?

אז ככה :)

קודם כל! מה נשמע אחות שלי הכל טובבבבבבבבבבב????????? סיימתי עם הפסיכומטרי לפני שבוע וחצי, עוד אין ציונים. ואני משתחרר מצה"ל עוד שבוע מהיום !!!!!! יההההההההה =) עברו 3 שנים סוף סוף !!!! ואין איקאה כמו שאמרתי מזמן שלא יהיה כי ניצן הוציא היתרי בנייה לא חוקיים והוא מושחת וחוקרים אותו עכשיו מלא חקירות ושטויות ובלאגנים קיצר הבלוף התגלה.................. עכשיו ליד הרכבת, זה מה שכתבנו פה מזמן, הרכבת תמשיך עד שד' משה דיין ומשם תרד לאיילון ותהיה תחנה ליד וולפסון בבת ים\חולון.. בדיוק בין שני הערים באיילון, סגנון תחנה כמו ב'השלום' או ה'ההגנה' ... עכשיו ליד התחנה רכבת בראשונים, הבנתי שבונים מחלף גדול עם גשר וזה למכוניות וכל התנועה שעוברת מהשכונה שלנו לת"א ולסיירים תחזור לכביש המקורי שהיה שם לפני שנה, לפני שהתחילו את כל השיפוץ, ובצומת עין הקורא יהיה גם מחלף גדול שיחבר את כביש אשדוד איכשהו אני חושב... משהו כזה :) קיצר התפתחנו בזמן שספגת שמש(תרתי..) באילת.

חןשסק

New member
כן השתנה פה...

אבל באילת כבר אין כל כך הרבה שמש
אבל היה כיף, עכשיו יהיה לי טיפה מוזר לחזור, אבל היה כיף מאוד מאוד....
נתחיל להתאקלם! מזל"ט על השיחרור הקרב ובא! כיף חיים, אני יודעת מה זה
קיצר, אני מתכננת להשתקע פה קצת עד הטיול, אנחנו נתראה בחודש וחצי הקרובים

חנצ'וק ! :)

כשאת היית אז היה הרבה שמש :p תודההההה על השחרור..!! זה כייף מטורףףף....... מתי את עושה טיול? לאן ועם מי ולכמה זמן ? נתראה בכייף!

היי חן מה נשמע?

סורי על כל הבטחות שלי לגבי אילת בסוף זה לא יוצא לפועל-- הייתי אמור לנסוע וברגע אחרון זה בוטל. הבנתיים את מחפשת עבודה<?

cobainos

New member
ברוך אשם

גם לא היית אילתית, סתם עובדת זרה
הרבה חדש...עוד פחות מחודש לחפשש(חרוז
) עד מתי

חןשסק

New member
כן,

כסף לא רע בכלל
למזרח- הודו, קמבודיה, וייטנאם, לאוס ותאילנד

Shark Alarm

New member
הדבר המפלצתי ליד הרכבת ../images/Emo26.gif

זה מחלף גן הורדים (או איך שלא יקראו לו) שיחבר את כביש 412 (כביש ראשון לציון-נס ציונה-רחובות) לכביש 431 (כביש ראשון לציון-באר יעקב-רמלה-מודיעין)

SupeRonit

New member
כבר סיימת עבודה מועדפת?

כנראה שבתוך השיגרע שלי הזמן עובר מהר
איך היה?איך הסתדרת רחוק מהבית?העבודה עצמה הייתה קשה?הצלחת להנות מהעיר או שרק עבדת?איך היו הלקוחות?הקולגות?האם תסכמי את התקופה הזו כאחת שתיקחי איתך תמיד בחיוך או אחת שאת מעדיפה לשכוח? ואצלי?המצב מביך משהו.פיטרו את האבא.ושנינו נמצאים בבית.אני מרגישה כמו אחראית משק בית והמצב ממש לא נעים לשנינו.אני כל כך מקווה שהוא ימצא עבודה ומהר. איקאה-מעולם לא עקבתי אחרי הפרויקט הזה והדבר היחיד שעניין אותי אם לאמא שלי ייקח גם 10 שנים (כמה יש כבר את הסניף בנתניה
) לבקר בסניף שנמצא ממש מתחת לבית שלה
לגבי ראש העיר-הגיע הזמן באמת.אם זה על כל מה שמקורבים לי "מלכלכים" בוכים וצועקים עליו כבר במשך שנים אז ייקח הרבה זמן לחקור את כל ההאשמות נגדו
דבר מפלצתי ליד הרכבת-זה בטח יהפוך את האיזור לנקודת מפגש עיקרית של רכבים ואני לא רוצה לחשוב בכמה תעלה רמת זיהום האויר בשכונה שלנו.מספיק לצאת ליגאל אלון בשביל להרגיש שחם שם יותר בגלל כל האגזוזים שנפלטים אז זה בטח יהיה פי כמה

חןשסק

New member
היה מאוד מאוד כיף

לא סיימתי את המועדפת עדיין, נשארו לי 45 ימים שאני אשלים אחרי הטיסה, כנראה באתו מקום... נהניתי גם בעבודה וגם מהמקום, האנשים מקסימים, גם החברים וגם בעבודה- לא רק הצעירים.... הלקוחות? כמו בקלאב הוטל- ערסים לכל דורש. זה משהו שאני ללא ספק לא אשכח
העמצאות הזו... זה כיף חיים... אני מקווה שיסתדר המצב בבית
לא נעים... מחזיקה אצבעות! יהיה טוב

bhmi100

New member
טיסה נעימה לך.

גם אני עשיתי מסלול דומה אחרי צבא. אני ממליץ לך אחרי שתתרגלי לאיזור לטייל גם במקומות פחות מוכרים ופחות מתויירים שם יותר כיף ופחות ממוסחר. וגם אני ממליץ לך לבקר בסין.

למעלה