מה קורה כשאתם נכנסים לחדר מלא אנשים

iLL RaPs

New member
מה קורה כשאתם נכנסים לחדר מלא אנשים

זה דיון שעלה בשיחה עם חבריי, נראה מה אתם חושבים בנושא. אמרתי שכאשר אני נכנס למקום שיש בו אנשים (פאב, סתם חדר, בריכה, מועדון) אני מתחיל באופן אוטומטי לסרוק את השטח אחר "בנות זוג פוטנציאליות", וזה מה שאני עושה כל הזמן שאני נמצא באותו מקום. אפילו כשאני מגיע עם דייט, אני עדיין עושה את אותו הדבר, באופן לא רצוני אפילו. כלומר זה לא בהכרח כדי לאתר עם מי להתחיל, אלא מתוך הרגל/ אינסטינקט. האם גם אתן ככה, או שזה שונה אצלכן?

הם בורחים. בצעקות. ממש מהר.

אה, יש גם תוכן לכותרת... שיט. :) טוב אני אמנם לא מישהי אבל אני רוצה לפגוש את הנזירה שתודיע פה קבל עם ופורום שכאשר היא נכנסת לבד(!!!) למקום כמו פאב או מועדון הדבר היחיד שמעניין אותה זה המוזיקה והבר (להבדיל מהברמן). לגבי העובדה שגם כשאתה עם מישהי אתה מתנהג ככה... או שתלמד להפסיק או שתלמד הגנה עצמית. זה לא עסק, זה זלזול ברמה הכי גבוה שאני יכול לתאר לעצמי.

אתן? לא יודעת! אני!

התחושה הראשונה שיש לי היא שכולם מסתכלים עליי... לא יודעת למה לכן אני בד"כ כאשר אני נכנסת למקום הומה אדם אני תמיד אעשה איזשהי תנועה חדה...ואז כשאתה כבר מתיישב אתה תמיד בצייפיה לאדם הבא שיבוא שהרי עכשו תורו לדפוק את הפוזה הראשונית.

לרגע הרהרתי בעקבות תגובתך.

אז למה לצאת אם אין לך כוונה להיראות? או לפחות לראות מנק' תצפית טובה?

זכוכיות

New member
אני באמת יוצאת לעיתים מאוד רחוקות

וכשאני כן זה רק כדי לא להעליב אנשים...

אני קצת חודרת לפרטיות

צר לי לשמוע שאת יוצאת כדי לספק אחרים. אם לך זה לא עושה טוב אל תעשי את זה. אין ספק שכולנו עושים דברים שלא תמיד היינו רוצים אבל אם זה הופך לדבר קבוע זה ממש מבעס. חוץ מזה שלצאת אמור להיות משהו כייפילא משהו שחייבים. אגב. מותר לשאול למה אני מצטערת אם אני חודרת לך לפרטיות- זה מסקרן אותי.

זכוכיות

New member
רוב האנשים מפרשים

"לא רוצה לצאת" כ"לא רוצה לצאת איתך" אני מדברת בעיקר על חברות, אנשים שלא בא לי לפגוע בהם, לאנשים אחרים אין לי בעיה להגיד לא וזהו. אז אני מתחמקת עד לרגע שבו לא נעים יותר להתחמק, יוצאת, ואז מרוויחה עוד כמה שבועות שבהם זה "בסדר" להתחמק. ולמה מה? וזה בסדר, אם אני לא רוצה לענות אני פשוט לא עונה...

למעלה