מה קורה לגבי הדיסק?

DORAMOR10

New member
מה קורה לגבי הדיסק?

כבר עבר חודשששש! ומה לגבי שיחרורים של ג'ואלל לא שמענוווו כלום מלא זמןןןןן!!!! שמישהו יעדכןן בבקשהה

TAL BAR ZOHAR

New member
דור אני חושב שדודי נתן את האינפו המלא בכתבה

אין יותר ברור מזה !! הכל הולך כפי המתוכנן,האלבום שייצא הולך להפוך את סצינת חיי הלילה !! השקת סינגל ושיר ראשון מהאלבום זה לא מספיק חדשות מרעננות בשבילך !! ראה זאת חומר למחשבה ! טל.

DJ ELAD 17 A

New member
טל צודק !ישר כח

דודי שרון וגואל הביאו לנו המון חומרים חדשים והופעות ועכשיו זה רק הולך וגובר השקת סינגל וקליפ זה חתיכת אירוע עצום יהיו עוד הפתעות ויהיה רק טוב ומהמם.

DORAMOR10

New member
לא,אני אישית לא רואה ממש אור בקצה המנהרה ../images/Emo10.gif

נכון דודי וג'ואל הפכו את סצינת הלילה.. האלבום היה אמור לצאת בנובמבר עבר חודש כלום... חדר ועוד חדר לא קיבלנו.... ורק מי שיוצא להופעות שלה יכול להיות ניזון מהקליפ ומהשיר חדר ועוד חדר וחומרים חדשים של דודי? אתם רק מדברים...הפתעות וכו'...בינתיים לא רואים ממש משהו!

TAL BAR ZOHAR

New member
אני יגיב רק מפני שזה הפורום הרשמי.

במקרה אחר הייתי מוחק את ההודעות,אבל מכיוון שאני יודע שאתה שואל מהכוונה התמימה ביותר . לכן אני ירחיב !! להוציא אלבום זה לא בדיוק נקניקייה בלחמניה ולהגיש.(חלילה לזלזל) כשאתה טוען שעד עכשיו לא קיבלת כלום למה הכוונה שלך בדיוק ??? למה נראה לך שפרוייקטים של דודי וג'ואל שעובדים על יצירה חודשים שלמים צריכים לעלות אותם ועוד בשביל שאתה ועוד הרבה כמוך יורידו חינם??? נישמע לי קצת חולני וילדותי ולא מצאותי !! בשביל למצוא את הכיוון הנכון ולהפתיע את הקהל שלהם כל פעם מחדש,צריך לדעת לקבל ולתת הכל במידה הנכונה!! צר לי לאכזב אותך זה לא מכונת מזל שמנפיקה להיטים כך סתם כי בא להם, אין לי ספק שהאינטרנט והפורום הרשמי בפרט מספק תהליך צמוד בין ההרכב לקהל המעריצים ,אבל בוא נעמוד על דקויות. בהוצאת אלבום לא סתם מדמים זאת לסוג של לידה כל התהליך והבניה מורכבת מהמון חליקיקים של טרליוניי השקעה ומחשבה !! חשבת לעצמך מה עובר על אומן ויוצרי מוזיקה איך התהליך בנוי וכמה הוא מורכב ! דור אני מאוד מקווה שפתחתי אותך לכיוון הרבה יותר נכון ויציב מאשר סתם להיות מעריץ מקלדת או אוכל חינם. וקצת יראת כבוד לא תזיק כאן,הפורום כאן אחד המושקעים שיש ברשת תפוז ומתנהל בצורה מכובדת ותקינה וכל חומר שיוצא כאן רלוונטי ,אמין ועדכני !! אז אם סינגל חדש וקליפ בכורה לג'ואל וסולו סט במרכז חיי הלילה בישראל לא מספק אותך ולמעמד כלפי ההרכב האלוהי הזה אני מציע לך שתפרוש לאומן אחר ,אולי שם יספקו לך חומרים כמו גליליי נייר טואלט. אני יודע שאתה עדיין ילד וזה מה שיפה בך ,ואני חושב שקצת עזרתי בעצוב הדעת שלך. כשתגדל רק אז תבין למעמד במסיבה הספציפית הזו שדודי וג'ואל הגיעו בכוחות עצמם !! מכל הלב טל בר-זוהר !!

DORAMOR10

New member
טל..

אני חושב שאתה צודק... ואני לא אמרתי פה מילה אחת שזה אומר שאני לא אוהב את דודי שרון וג'ואל אני מטורף עליהם באמת!! נכון הגזמתי קצת אבל זה רק מאהבה!! שאני כבר מת לחומר חדש של ג'ואל ואלבום וקליפ והכול... ואת ג'ואל ודודי שרון אני לא יחליף לעולם NEVER EVER אתה לא יודע באמת כמה אני אוהב אותם!!!!!!!!!!!!!!!

ELIRAN ZOAR

New member
שמעתם.. מאומנים אחרים רק ניירות טואלט!! :)

חחחחח הרג אותי עם הנייר טואלט... מלך הטל הזהההההההה
"דודי שרון וג'ואל מוזיקה זה אנחנו"

למעלה