מה קורה לגבי הפגישה בשישי הקרוב ?

רוייקו

New member
מה קורה לגבי הפגישה בשישי הקרוב ?

מי בא. מי יכול לבוא מי לא ... שאוכל לתכנן קדימה מה קורה.

gal33

New member
אני מאוד אשמח לבוא, אך לפי מצב

העניינים בינתיים, אני לא יכולה לשים חזיה
, התעקשתי ביציאה מבית החולים, וזה נגמר בתחושה שהבטן נשאבת למטה, צרחה ותחנונים להצלה שיוציאו אותי ממנה
אבל הי, רק יום שני, ויתכן שעד יום ו´ כבר לא תהיה לי יותר בעיה. מניחה שאדע עוד יומיים. מי היה מאמין שיגיע הרגע שארצה ללבוש את הדבר המזעזע הזה, אך פשוט מספיק הסתובבתי כמו נערת האיים בבית החולים, והיום במרכז חולון כשהלכתי עם אימי (50 מטר עם 10 הפסקות) לקנות תרופות שמתי לב שאנשים נועצים בי מבטים יותר מדי עמוקים...
אז הקיצקץ, אני אדע עוד יומיים

רוייקו

New member
חשוב שתגיעי, גלי... אני חייב לצלם

את הפורום לפני ואחרי הניתוח שלך. לגבי החזיה: אני לא מומחה גדול בעניינים ציציייים, אבל ניראה לי שסוודר יטשטש, לא ?

gal33

New member
לפני, זה כבר לא יהיה...... רק אחרי

בוא אלמד אותך דבר אחד או שניים: סוודר יטשטש במקרה של
לא במקרה של
חוץ מזה שכל הבגדים החורפיים שלי אצלי בבית, וכעת אני בבית ההורים. בכלל נראה לי שאני צריכה לבדוק מה קורה במחלקת החורף אצלי, אחרי השינוי משנה שעברה. בכל מקרה, מקווה שהנפיחות תעבור עד אז, ואם לא, אז אתם תסלחו לי. גל

הדרומי*

New member
../images/Emo50.gif שהיה לכם ותהנו לכם ../images/Emo4.gif

עים
ו
וכוס
תדליקו את
ותיצלו
ו
על ה
ובסוף תזרקו לאיזה
לאור ה
ואפשר גם לאור ה
וכאשר תקומו קחו לכם
ואיזה
טוב ככה אני לא יוכל ל הגיע אני בדרך עים ה
לתפוס כמה
אנששלה
ממני הדרומי

רוייקו

New member
סבבה, אבל מי עוד בא ?? אשמח

אם יתפקדו בהקדם אלה שלא עשו זאת. כדאי שנדע מי וכמה מגיעים. שאכין מקומות, במידה ונהיה קבוצה גדולה.

גם אני מגיעה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אבל אף אחד עוד לא קבע את השעה המדויקת ואני צריכה לתכנן.................. (אישורי יציאה מהישוב........... לווי ביטחוני..........) ססססתתתתתתםםםםםםם שאני רק לא אפתח פה לשטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פנינוש

New member
היי אוריתוש ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif

סביר להניח שהמפגש יתחיל בין 10:30-11:00 וימשך בסביבות שעתיים על כן כבר תארגני לך ליווי משטרתי בטחוני שכפץ ןכל מה שנדרש העיקר שתבואי בשלום ותחזרי לשלום למחוז חפצך.
קבלי
אביחיל

נושנושי

New member
היי רויקו ../images/Emo6.gif

גם אני אשמח לבוא רק אני לא יודעת איפה הפגישה וביזה שעה אז אשמח ליותר פרטים

בולדוג

New member
אפשר לבוא להגיד שלום ביום שישי?

למרות שאני "רק" מקוצר עתידי אשמח לפגוש את כולם אתם נישמעים או יותר נכון ניכתבים נחמדים מאד כיאה לאנשים גדולים!!!

פנינוש

New member
אפשר ורצוי ../images/Emo45.gif

אני חושבת שהפורום יקבל בברכה את המנותח העתידי וינדב לו מעט טיפים כדי לעבור בשלום את הניתוח וההחלמה שתהייה קלה ומהירה. ועד אז לילה טוב ולהתראות
אביחיל

gal33

New member
הפגישה מיועדת למנותחי עבר, הווה,

עתיד, ואפילו לכאלה שרק תוהים בנושא. חוץ מזה, אתה חבר בפורום הזה, לא?? גל

קרן_ס

New member
אני רוצה לבוא

יש שעה סופית ? יש מישהו מרחובות שאפשר להתקרצץ אליו ?

mikie

New member
אשמח להגיע

אבל אני חייבת לדעת מתי נפגשים כי אני פנוי רק משעה 13:00. אשמח לקבל פרטים מדוייקים. מיקי

למעלה