מה קורה לותיקים לקראת סיום הקריירה

gadotmi

New member
מה קורה לותיקים לקראת סיום הקריירה

האם החברים היקרים שמו לב מהו צבע החולצה של ג'רי רייס השבוע ???? כבר לא שחור !!!!! ב 19 לחודש הוא עבר צפונה לגבול הקנדי... והשבוע הוא כבר אמור לפתוח במשחק מול אריזונה !!! מה יש לחברים לומר ?

Reshefgarcia

New member
ביזיון....

בלי קשר לזה שהוא ישחק עוד מעט נגד הניינרס... הקונצנזוס הוא שרייס היה צריך לפרוש לפני 3 שנים בערך... הוא רק מבזה את עצמו עכשיו... וחבל... כי אנחנו עוד נשכח כמה טוב הוא היה...

ranatz

New member
באמת עצוב

רייס הוא אחד האלילים שלי בתור אוהד ניינרס שראה אותו בשיא תפארתו. ממש עצוב לראות איך הוא מתבזה. אבל אפשר להיזכר למשל בסופרבול מול סן דייגו למשל וישר נמרח לי חיוך על הפנים.

dbroncos

New member
למה בזיון בדיוק ?

קודם כל, לגבי הסטטוס הנוכחי שלו. בשנה שעברה, רייס היה התופס מספר 1 של אוקלנד. תפס הכי הרבה מסירות, להכי הרבה יארדים. מילא אם השנה היו מביאים לשם תותחים, אבל מול מי הוא מתמודד על מקום בהרכב בדיוק ? מול ג'רי פורטר שמאכזב בגדול ? מול חבורת No-names שעוד לא עשו כלום וגם השנה עוד לא עשו כלום ? או שאולי אתה חושב שפתאום, בגיל 42, רייס סובל מפרקינסון ולא מסוגל לתפוס בכלל ? הבזיון הוא של הריידרס. בשני המשחקים האחרונים, קרי קולינס מסר יותר מסירות ליריב ממה שהוא מסר לרייס - 4 פעמים נחטף, 0 (אפס !!) פעמים זרק לכיוון התופס הכי טוב אי פעם. לגבי האם הוא היה צריך לפרוש לפני 3 שנים - גם כאן, למה בדיוק ? אף אחד לא ייקח ממנו את המקום שלו בהיכל התהילה, אף אחד לא ייקח ממנו את השיאים שלו. ואיך שהוא שיחק עד עכשיו, הוא בפירוש הוכיח שהוא יודע לשחק. יפתיע אותך אם אני אגיד ששתי העונות האחרונות שלו בפריסקו היו פחות טובות משתי העונות הראשונות שלו באוקלנד ?? אפילו בשנה שעברה, שהיתה שנה מזעזעת ללובשי השחור-כסוף (או בצבעם הנוכחי - אפור
היתה שנה די טובה לגדול התופסים מאז ומעולם, וגם יותר טובה מהשנתיים האחרונות שלו באדום זהב. חבל לי רק על דבר אחד. הוא עבר תמורת בחירת סיבוב 7, שזה המינימום שבמינימום שאפשר לתת בליגה. ועוד של הסקווקס, שזה אמצע הסיבוב ה 7, אחת הבחירות האחרונות שיהיו. זה באמת בזיון. כבר עדיף היה שישחררו אותו ולא ייתנו אותו תמורת דבר כזה.

למעלה