מה קורה לו?

sisuvsimhu

New member
מה קורה לו?

אז מה גורם לבן אדם שכל כך התלהב ממישהיא בהתחלה ונמשך אליה מן הסתם ולא שיחק משחקים ותהקשר מלא והשקיע להחליט תוך 3 פגישות שזה לא זה?

pain is MY love

New member
בדיוק אותו סיפור

2 דייטים אני מוקסמת, נדלקת, נמשכת, מרחפת ממש דייט שלישי אני לא רוצה לראות את הבחור יותר... נראה לי יש לי איזה הפרעה הורמונלית או משהו בסגנון...

sisuvsimhu

New member
מה זאת אומרת הורמנלי?

אין לך מושג למה את לא רוצה לראות אותו יותר? אין מצב?

pain is MY love

New member
בחיי שאין לי מושג!

הוא לא עשה שום דבר רע או חריג. הוא המשיך להיות בדיוק כמו שהוא היה כשהכרתי אותו ואני לפתע הפסקתי להמשך אליו לחלוטין. ושתביני איך זה קרה! הוא חיכה לי למטה וכולי התרגשתי לראות אותו וכאלה ואז ירדתי למטה ראיתי אותו ליד האוטו ופ-ת-א-ו-ם לא בא לי עליו יותר! והוא לא השתנה חיצונית! הוא נראה ממש טוב ושום דבר לא השתנה בו... משהו במוח שלי ממש לא עובד כמו שצריך...

Cobe Anan

New member
אולי...

זה בגלל שהקסם פג אחרי שבאמצע הדייט הראשון אתם כבר מתחילים לחפש ספר המשך לקאמה-סוטרה? או בגלל שאת יוצאת עם פרצופים יפים וגופות של כדורגלנים, ואחרי פעמיים את קולטת שחוץ מלהיות יפים הם לא יודעים לעשות כלום? כמו שאמרתי פעם לעורב- אם את כל הזמן מתאכזבת מהבחורים שאת פוגשת, אולי הגיע הזמן למצוא מקום אחר לפגוש בו בחורים, וגם להציב לעצמך מערכת סטנדרטים ותנאים.. אולי אם תצאי רק עם חבר`ה שיש להם ראש, ובחודש הראשון אתם לא תשכבו, הקשר יתהדק, והמתח יישאר מספיק זמן כדי לתת לרגש להתפתח.. אני יודע שזה קשה, אבל זאת הדרך היחידה להתקדם מסטוצים ליחסים. זהו.

pain is MY love

New member
קובי- נפלת בגדול!!!!

עליך להפריד בין שני הדברים! נכון יש לי משיכה מטורפת לכדורגלנים ואני לא מנסה להסתיר אותה, נכון אני חולה על ספורטים יפים בעליי גופות מושלמות, לא חושבת שאני צריכה להתבייש בזה! אבל לפני שאתה פותח פה עליי ועל החיים שלי חשוב שתדע מספר עובדות: 1. הבחור יפייפה אבל לא כדורגלן, גם לא כדורסלן ואפילו לא שחקן פינפונג! 2. הוא חכם. מאוד חכם. מאוד עמוק ואיש שיחה מדהים. 3. הכרתי אותו דרך החברה הכי טובה שלי שהיא ידידה שלו (ככה שלא הכרנו במסיבה או באווירה אלכוהולית כזאת או אחרת) 4. אנחנו מכירים בערך חודש וחצי, מעולם לא שכבנו! אפילו לא קרוב לזה!!! רבאק! חוץ מלהתנשק לא עשינו שום דבר! כוס אמק! מאיפה הבאת לי את הקאמה סוטרה הזאת?! 5. הוא בן אדם של מערכות יחסים, מעולם לא חשבנו ומעולם לא עלה בדעתנו יצא מזה סטוץ כזה או אחר. בקיצור, בחור מדהים! רציני ומשקיע.. אז קובי, קח את המילים שלך בחזרה ואת הדעות המפגרות שלך תבסס קודם כל על עובדות ולא על מה שנדמה לך....... תודה מראש.

../images/Emo10.gif

את ממש לא צריכה להסתיר או להתבייש בדברים שאת אוהבת/ מה שמושך אותך. מי שיש לו בעיה אם זה שילך לחפש. אז בשמי אני מבקש סליחה ומקווה שתקבלי את זה.

pain is MY love

New member
טעות בידך

יש הבדל בין מה שאני אוהבת/מושך אותי לבין זה שנדמה לכם שאני עושה אורגיות בחדר ההלבשה של מכבי חיפה אחרי כל משחק! יאללה צאו מסרט! אני בחורה נורמאלית ורגילה בדיוק כמו כולן! שיש לה חיים חברתיים וחיי מין נורמאלים ורגילים בדיוק כמו לכולן! זה שפה ושם יוצא לי להכיר כדורגלנים זה גם נורמאלי ורגיל. אבל בלי שאתם מכירים אותי ואת החיים שלי אין לכם שום בסיס להתחיל להגיד שאני מאבדת עניין בבחורים כי אנחנו בונים לנו קאמה סוטרה בפגישה השנייה. בייחוד שזה ממש ממש לא נכון! עכשיו אתה מבין כמה זה מעצבן?!?!

אני לא חשבתי ככה

ואני גם לא אמרתי את זה. אם אני נמשך לקצינות אז אני עושה אורגיות בבה"ד 1? לא וכנ"ל לגביך. אני יודע שזה הכעיס אותך, ובצדק, לדעתי מה שאמרתי היה חסר התחשבות ושיא הטיפשות. אז שוב אני אבקש סליחה. רק דבר אחד, אין לך מה לקחת ללב דברים שנאמרים ע"י אנשים שלא מכירים אותך.

pain is MY love

New member
אתה צודק

בעיקר במשפט האחרון שלך... ואני שמחה שלפחות הבנת את הטימטום שבדברים שלך. זה בכל. ערב טוב שיהיה.

המממ מה קשור מכבי חיפה....

אם כבר יובנטוס או איטליה.. וכמה סימני קריאה מותק... חלאס עצבים... בקשר לבחור.. המממ אני חושב שזה לא כזה נורא.. את לא היחידה שקשה לה להידלק ממש על מישהוא.. ושזה יחזיק מעמד.. לא נורא.. אני בטוח שתתחתני..

תן לי להבין משהו

כדורגלנים מאיטליה מושכים אותך?

Cobe Anan

New member
מרינה...

אני לא יודע למה התעצבנת.אם פגעתי בך,זאת לא היתה הכוונה,ואני מתנצל. ביססתי את מה שאמרתי אך ורק על דברים שאת כתבת פה בפורום על עצמך,על ההעדפות שלך,על מערכות היחסים שלך,וכן-גם על חיי המין שלך. אם הבנתי משהו מהנ"ל לא נכון-טעות שלי.לא הבעתי פה שום דעה קדומה,ובטח שלא גיניתי את אורח החיים שלך.הדבר היחידי שרציתי להביע באמצעות ההגזמה הבולטת היה מה שאני חושב מניסיון אישי על הקשר בין מתירנות מינית בשלב מוקדם ביחסים לבין היכולת לבנות ולפתח את מערכת היחסים הנ"ל בהמשך,ועל הקשר שבין בחירת בן הזוג שלך עפ"י קריטריונים שרירותיים(מראה/מקצוע) לבין היכולת לקיים איתו מערכת יחסים רצינית. לא באתי כאן לתקוף אותך,ואם אני מוותר על הטאקט,זה מפני שחשבתי שאני יכול להרגיש חופשי לדבר איתך דוגרי. תראי,מרינה..אנחנו מכירים וירטואלית כבר שנה וחצי,ואת יודעת שאני לא סתם פוגע באנשים ומדביק תוויות.לרוב אני לוקח את מה שהבנתי במטרה לעזור.כנראה שהפעם פשוט הבנתי לא נכון.

סכים עם קובי

גם לדעתי את מאבדת עניין, כי כבר עשית הכל על הדייט השני, אז לא נשאר למה לחכות, אין סקרנות ואין כלום.

למעלה