מה קורה לטראו הזה?!

2cookie

New member
מה קורה לטראו הזה?!

כבר מתחיל להצטער שבחרתי פאלם. הטראו עבד יופי טופי עד לרגע זה. שיניתי את התאריך, המכשיר נתקע לגמרי ועכשיו כשאני עושה ריסט המסך לבן- לא חשוב איזה סוג של ריסט. למישהו יש רעיון?

TulXP

New member
תחכה לסיום הבטריה - הוא יחזור לחיים

אם אתה רוצה לקצר תהליכים (או לחילופין אם שיטה א' לא עובדת) יש צורך לנתק את הבטריה (לפרק את המכשיר).... בהצלחה טל

2cookie

New member
תודה, זה מה שחשבתי לעשות

ומדגדגות לי האצבעות לפתוח אותו
נתקלת פעם בדבר כזה?

TulXP

New member
כן בשני פאלמים שונים

ב515 ובT5 מעולם לא בטריאו...)

2cookie

New member
סיוט...

הסוללה נגמרה אבל אחרי שאני מטעין קצת זה עדיין מסך לבן. פתחתי את המכשיר והסוללה מודבקת מכל הכיוונים.. אני אחכה עוד כמה לילות לפני שאנסה משהו קיצוני יותר.

2cookie

New member
פתחתי שוב את המכשיר

הסוללה לגמרי בלתי ניתנת לניתוק. כשאני מחבר את שתי קצותיה ישירות למנוע הרטט של המכשיר, הוא עובד ועובד ועובד.. ואני לא רוצה לגמור את הסוללה עם זה כי אני מפחד להרוס את המנוע. המכשיר לא נדלק ועדיין יש בה יותר מדי כוח. ניסיתי לחבר אליה מאורר כיס והוא לא זז, ומצד שני הסוללה לא נגמרת. משהו אחר שאפשר לחבר בשביל לגמור אותה?

2cookie

New member
אני נהיה יותר ויותר פסימי

ניתקתי את הסוללה וגם אחרי שהשארתי אותה חצי שעה מנותקת וחזרתי, כשהדלקתי את המכשיר המסך לבן.

TulXP

New member
אכן לא נשמע טוב....

מה היו האירועים שקדמו למסך הלבן ? האם יתכן שהמכשיר נרטב ? נפל ? נזק פיזי אחר ?

2cookie

New member
כלום. אחרי הארד ריסט.

הספקתי להתקין רק את העברית, יכול להיות שמשהו לא עבר טוב. הזזתי את התאריך חודש ויום קדימה והמכשיר נתקע, ומאז הריסטים מביאים למסך לבן. יכול להיות שמשהו ב-ROM התפקשש? יש דרך לצרוב את זה מחדש? אורנג'\מעבדה פרטית?

2cookie

New member
אני לא בטוח שזו הבעיה

אצלו המסך אפילו לא נדלק כשהוא חיבר למטען, אצלי כן אבל הוא לא מראה כלום. אני אנסה בכל זאת לתת למכשיר טעינה ולראות מה קורה, תודה.

למעלה