מה קורה לי לעזאזל?
היי,
אני חייבת לכתוב את זה איפשהו כי אין לי מושג מה לעשות והאמת שנשבר לי מהמצב ואני מרגישה רע....
אז ככה.. אני בת 42 נשואה מזה 15 שנה+3 ילדים.
מעולם לא היו לי מחשבות על בגידה. לא הבנתי איך אפשר לבגוד למרות שאני לא נמשכת לבעלי.
כן עושים סקס אבל... מהצד שלי אין תשוקה- טכני לגמרי, אבל זה מה יש.
לפני שנה פתאום התחלתי ראיתי מישהו ולא יודעת איך יום אחד חלמתי שאני שוכבת איתו וזה היה מדהים בחלום. מיד התחלתי לפנטז עליו. הוא עבד איתי בעבודה והרגשתי ממש רע עם המחשבות שלי. ניסיתי להוציא את זה מהראש ופשוט לא הצלחתי. עברתי מקום עבודה(היו לי סיבות אחרות אבל ממש שמחתי לעוף משם)
אבל.... אני לא מפסיקה להסתכל על גברים אחרים.
כלומר אני עושה הכל כדי לא להסתכל אבל איכשהו המחשבות מתחילות להסתנן שוב בזמן האחרון.
יש אפילו מישהו אחר שנדלקתי עליו (נשוי ): ) ואין לי מושג מה לעשות עם זה. כשאני רואה אותו אני בורחת חחח
ברור לי שאני לא יכולה לבגוד, אני ממש סובלת מהמחשבות ואם יוצא לי לפנטז על משהו אני ממש כועסת על עצמי אבל אין לי שליטה.
אני מנסה למצוא סיבות למה זה קורה לי.. למשל שבעלי לא עוזר לי בבית ( עובדת בהייטק שעות רבות ובכל זאת אני צריכה לעשות הכל גם בבית) וקראתי כתבה שנשים יכולות להיות מתוסכלות מהמצב ולבגוד.
דבר שני בעלי מעולם לא היה אוזן קשבת- הוא טוען שחפירות נשיות לא מעניינות אותו והאמת שמעולם הוא לא הבין אותי. ותמיד הוא בשיחות עבודה/עובד וזה הרבה פעמים מרגיז אותי כי אני גם רוצה צומי.
בגלל שאנשים בעבודה יודעים שאני נשואה אז אף אחד גם לא מתקרב אלי וזה מעולה כי זה מונע ממני פיתויים אבל לפעמים אני חושבת מה היה קורה אילו הבחור שמוצא חן בעיני היה מנשק אותי...אני לא יודעת מה הייתי עושה...
וזה מפחיד אותי.
מעולם לא בגדתי והמחשבות האלה די מדכאות אותי ומוציאות אותי מהפוקוס.
מה פתאום התחלתי להדלק על גברים אחרים?
ככה סתם באמצע החיים?
למה אני רוצה לשכב עם גברים אחרים? איך אני נמנעת מזה?
אני נראית טוב ונראית צעירה לגילי ואם הייתי רוצה באמת הייתי יכולה להשתולל אבל אני לא יכולה לעזות את זה לבעלי. מעולם אני לא יכולה לפגוע בו.
איך יוצאים מזה? זה קרה למישהו?
אני מתארת לעצמי שזה קורה לגברים, אבל לנשים?
איך יוצאים מזה? זה ממש מדכא אותי.