מה קורה לי לעזאזל?

היי מיכל

היי,
למרות כל מה שכתבתי אני אוהבת את בעלי. אוהבת אותו יותר כקרוב משפחה מאשר אהבה רומנטית.
הוא גם אוהב אותי.
יש לנו את הטיולים בסופש ואת הביטחון שיש מישהו לצידי כי אין לי משפחה.

כן....

בזמן האחרון אני די מפנטזת על אחרים בזמן.....
אגב, איך הגברים שמים לב לזה?
למה הכוונה שההתנהגות תהיה בהתאם?

alongrin

New member
למה התעניינות בקבוצת הגיל הזו?

פשוט מאד - עניין של הצע וזמינות :)
&nbsp
יש ים של נשים נשואות בנות 35-40 שנראות מעולה ומחפשות נטו סקס ולהגשים את הפנטזיות שלהן.
&nbsp
בלי כל מיני בלגנים והבטחות לחתונה וכו'.
&nbsp
יש להן הרבה מה להפסיד, כי כל בלגן בסופו של דבר יגיע אליהן הביתה ויהרוס להן את הנישואים.
&nbsp
השילוב הזה של רווקה בת 20 וגבר נשוי אף פעם לא נגמר טוב (מניסיון).
&nbsp
&nbsp

חביף

New member
כיום הרבה פחות, תזיזי לגיל 50+

ותהי צודקת בהכללתך, אם כי בקהילה הלהטבאק"ית תגלי גם בני שבעים שנראים נהדר, אגב.
שוב זה שייך להבדל התהומי בין זכרים לנקבות במין האנושי [ בטבע , בטח אצל ציפורים זה ההיפך הגמור ]. גבר כל כל בטוח בזכריותו, בהיותו "שמש הבריאה, לא פחות" שהוא משוכנע שאין אשה ש"לא תרצה בו". אז למה להתאמץ, במיוחד?
כשהם צעירים ומחוברים בעיקר לזין שלהם, הם גם אוהבים להיראות היטב [ בטח בעשוריים האחרונים ], אבל ככל שהם מתבגרים, זה דורש מאמץ רב יותר [ מכון כושר, הקפדה על משטר אכילה, בחירת בגדים אקטיבית בחנויות [סגנון], רחצה יומית, ספר, שמירה על עור הפנים והגוף = הומואים ככל הנראה יותר מסטרייטים].
הכי נורא-
גבר שלא עומד לו, ונכון זה מתחיל בגיל 40++

חביף

New member
אני בעדך, ובעד המשך הסמוי והגלוי

אני בעד שתלמדי את עצמך להיפטר מרגשות האשם, את לא עושה שום דבר רע
, נהפוך הוא.
גם את, ולדעתי גם בן זוגך החוזי [זה שהתחתנת אתו] תרוויחו מהקשר החיצוני שלך.
בהצלחה

חביף

New member
רפי - אתה סופר צודק

אבל חלק מהכיף, באמת, הוא הפוזה "ההמלטית" והרחקת האשמה מעצמך.

alongrin

New member
תסתכל ימינה ושמאלה

גלית גוטמן נראית רע?
סיגל שחמון?
לא תסכים לעשות טובה לג'יזל בונדשן?
ולבר רפאלי עוד 8 שנים מהיום?
&nbsp
ברור שיש טולרנס לכל מיני פיצ'רים.
אבל הביצועים,הניסיון, התאבון המיני וחוסר העכבות בגילאים האלה מחפים לא רע בכלל.
&nbsp

אני יכולה להגיד שגברים צעירים ממני

נראים לי כמו ילדים, וזה דוחה אותי - כאילו זו פדופיליה (על אף שהם כבר בוגרים). גם מבחינת הכוכבים שנראים לי אטרקטיביים, הם תמיד בסביבות הגיל שלי, והצעירים לא קיימים מבחינתי. גם סימני זיקנה ברורים לא מאוד מושכים אותי, אבל ממש לא ברור לי איך ארגיש לגביהם כשאגיע לגיל המתאים.
אבל בכל מקרה, נראה שהתחושות שלי מאוד שונות מאלה של גברים, שממש לא מפריע להם אם הנשים יותר צעירות מהם, ואפילו הרבה יותר צעירות מהם (לא יודעת איך הם חשים לגבי מבוגרות מהם בלי "סימני זיקנה ברורים").

Surrealistical

New member
מצחיקה

על אהבת בני משפחה לא בונים זוגיות. הוא לא אחיך, הוא בעלך. אם אף פעם לא נמשכת אליו את גם לא תימשכי אליו וכבר אין לך מה לעשות בנידון. ממש לא מפתיע עם אדם שמצהיר ש"חפירות של נשים" לא מעניינות אותו. במצב כזה לא ניתן לבנות חברות, וחברות היא הבסיס לכול קשר ארוך. ישאר לך או להשאר מתוסכלת או להפרד.
אם פעם היתה משיכה אך היא נעלמה אז ממליצה על טיפול זוגי. זה הדבר היחיד שיעזור להבין לאן ולמה נעלמה המשיכה.

alongrin

New member
אחי....

אם יש לך בסביבה כמה "מקלות" כאלה מיותרים, זרוק אותן אלי.
אני כבר אמצא להן שימוש הולם :)

מה קורה לי לעזאזל?

היי,
אני חייבת לכתוב את זה איפשהו כי אין לי מושג מה לעשות והאמת שנשבר לי מהמצב ואני מרגישה רע....
אז ככה.. אני בת 42 נשואה מזה 15 שנה+3 ילדים.
מעולם לא היו לי מחשבות על בגידה. לא הבנתי איך אפשר לבגוד למרות שאני לא נמשכת לבעלי.
כן עושים סקס אבל... מהצד שלי אין תשוקה- טכני לגמרי, אבל זה מה יש.
לפני שנה פתאום התחלתי ראיתי מישהו ולא יודעת איך יום אחד חלמתי שאני שוכבת איתו וזה היה מדהים בחלום. מיד התחלתי לפנטז עליו. הוא עבד איתי בעבודה והרגשתי ממש רע עם המחשבות שלי. ניסיתי להוציא את זה מהראש ופשוט לא הצלחתי. עברתי מקום עבודה(היו לי סיבות אחרות אבל ממש שמחתי לעוף משם)
אבל.... אני לא מפסיקה להסתכל על גברים אחרים.
כלומר אני עושה הכל כדי לא להסתכל אבל איכשהו המחשבות מתחילות להסתנן שוב בזמן האחרון.
יש אפילו מישהו אחר שנדלקתי עליו (נשוי ): ) ואין לי מושג מה לעשות עם זה. כשאני רואה אותו אני בורחת חחח
ברור לי שאני לא יכולה לבגוד, אני ממש סובלת מהמחשבות ואם יוצא לי לפנטז על משהו אני ממש כועסת על עצמי אבל אין לי שליטה.
אני מנסה למצוא סיבות למה זה קורה לי.. למשל שבעלי לא עוזר לי בבית ( עובדת בהייטק שעות רבות ובכל זאת אני צריכה לעשות הכל גם בבית) וקראתי כתבה שנשים יכולות להיות מתוסכלות מהמצב ולבגוד.
דבר שני בעלי מעולם לא היה אוזן קשבת- הוא טוען שחפירות נשיות לא מעניינות אותו והאמת שמעולם הוא לא הבין אותי. ותמיד הוא בשיחות עבודה/עובד וזה הרבה פעמים מרגיז אותי כי אני גם רוצה צומי.
בגלל שאנשים בעבודה יודעים שאני נשואה אז אף אחד גם לא מתקרב אלי וזה מעולה כי זה מונע ממני פיתויים אבל לפעמים אני חושבת מה היה קורה אילו הבחור שמוצא חן בעיני היה מנשק אותי...אני לא יודעת מה הייתי עושה...
וזה מפחיד אותי.
מעולם לא בגדתי והמחשבות האלה די מדכאות אותי ומוציאות אותי מהפוקוס.
מה פתאום התחלתי להדלק על גברים אחרים?
ככה סתם באמצע החיים?
למה אני רוצה לשכב עם גברים אחרים? איך אני נמנעת מזה?
אני נראית טוב ונראית צעירה לגילי ואם הייתי רוצה באמת הייתי יכולה להשתולל אבל אני לא יכולה לעזות את זה לבעלי. מעולם אני לא יכולה לפגוע בו.
איך יוצאים מזה? זה קרה למישהו?
אני מתארת לעצמי שזה קורה לגברים, אבל לנשים?
איך יוצאים מזה? זה ממש מדכא אותי.

סיגלית 2014

New member
מנהל
ברור שזה מדכא ומפחיד

אלא מה?
עד היום עשית סקס טכנית בלבד ולא העלית על דעתך שתרגישי רצון לחוות אותו בצורה אחרת, לא העלית על דעתך שתרגישי משיכה כלפי גבר אחר, לא העלית על דעתך שיופיעו מחשבות על בגידה. מי כן?

משהו אכן קורה מעבר לגיל 35 מבחינה מינית אצל נשים וזו עובדה ידועה. אני לא חושבת שאת צריכה לכעוס על עצמך אם את מפנטזת או מתבוננת. הבעיה מתחילה האם אין לך שליטה על מעבר מכך.
השאלה שעולה אצלי בראש היא מדוע אינך מרגישה תשוקה בבית והסקס עם בעלך טכני בלבד. גם בעבר לא הרגשת כלפיו תשוקה או שחוסר התשוקה אליו התפתח עם הזמן? אולי האמנת שאת לא יכולה להרגיש תשוקה בכלל ולא רק כלפיו?

גם אם לא הייתה תשוקה אליו בעבר, וגם אם הייתה ודעכה עם הזמן בגלל כל מיני סיבות (ביניהן חוסר התקשורת ביניכם וחוסר ההבנה של בעלך), עתה "נפתחת" לעולם אחר. התפתחו אצלך רצונות לחוש משהו אחר.
לכן, עומדות בפניך מס' אפשרויות. האחת, להשאיר את המצב כמו שהוא ולהמשיך לפחד.
השנייה היא לקבל החלטה:
האם אני מסוגלת לשלוט בעצמי ומסתפקת רק בפנטזיות?
האם אני לא מסתפקת בפנטזיות ורוצה לשנות?
האם השינוי יגרור בגידה או שאני רוצה לשנות משהו במערכת היחסים הקיימת?

לדעתי, אף אחד לא יכול לענות על השאלות הללו חוץ ממך, אבל ממליצה בחום לשקול הכל ועד שתגיעי להחלטה לא לעשות מעשה פזיז שתתחרטי עליו. ברגע שתקבלי החלטה ותהיי שלמה, יהיה לך יותר קל.
בהצלחה.

הרבה תשובות

תודה על העידוד.
בהתחלה נמשכתי אליו. גם לא בשמיים אבל הייתה משיכה והיא עברה. היו לי רומנים על תשוקה וסקס והכל וזה לא זה. הוא היה יציב וזרמתי איתו.
הוא אוהב אותי גם אבל הוא וורקוהוליק וכל מה שמעניין אותו זה לעבוד ולהתקדם(שזה לא רע אבל הוא כל הזמן במחשב).
אי אפשר לשנות את בעלי- בעלי בטוח שהוא כליל השלמות ואני שאני כ"כ עייפה מחיי היום יום והתיזוזים עם הילדים עבודה+עבודות הבית (ללא עזרה) סתם מתבכיינת.
אני לא רוצה לפרק את החבילה. אין לי משפחה והוא המשפחה היחידה שלי חוץ מהילדים. כיף לי לבלות איתו בסופש (וגם לא תמיד אבל בדר"כ כן) ואני כ"כ לא רוצה לפגוע בו.
אני באמת לא רוצה לבגוד אבל זה כ"כ קורץ לי. ..
אני בהחלט יכולה להשתלט על עצמי ולא לבגוד(גם גברים יכולים אני מאמינה. אנחנו בני אדם
) , אבל המחשבות.....

נוסעת27

New member
אני מבינה למה את מוטרדת מהמחשבות

המחשבות האלו שצצות בך, זה משהו שמאותת מהאמת הכי פנימית שלך שיש לך חוסר.
נשמע שאת בגדול מבחינה תודעתית מבינה שיש לך חוסר, אבל מה שקשה לך זה באמת להודות בזה שהרגש שלך רעב ובחוסר תמידי.
&nbsp
כי מחשבות והמוח יכולים לתעתע. עם המוח אפשר להתווכח, לעשות משא ומתן, לספר לעצמנו סיפורים ולנסות ממש חזק להאמין בהם. עם הרגש פשוט אי אפשר. ומה שנשמע שאת מבקשת שנעשה זה שניתן לך עצה איך להפסיק את האיתותים הכי פנימיים שלך שאת חיה בהרעבה ריגשית. לצערי אין לי נוסחת קסם. כי המחשבות האלו שצצות בך ואת לא מצליחה להשתלט עליהן באות ממקום הרבה יותר פנימי ועמוק והחוסר העצום שלך בחיי מין טובים ובחברות טובה וכל שאר החוסרים שיש בזוגיות שלכם מתבטאים בחיפוש ופנטזיה באנשים אחרים.
&nbsp
אני לגמרי מבינה ומקבלת שאת לא מוכנה בשום אופן לטלטל את המציאות הקיימת שלך ואומרת בפה מלא ביטחון שזה הקלפים שקיבלת ואת מתכוונת להישאר שם לא משנה מה. אבל לא מקבלת את זה שאת מחפשת נוסחאות קסם להפסיק את הדרישה הפנימית שלך למילוי הצרכים הכי בסיסיים שאת זקוקה להם.
&nbsp
אני במקומך בשלב הזה של דיסוננס כל כך גדול הייתי הולכת לטיפול לנסות לברר מה באמת קורה אצלך מתחת לפני השטח ולהבין לאן את הולכת מכאן.

יתכן שיש סיכוי לא גדול להימנע ממה שעומד לקרות

אם תצליחי לשכנע את בעלך לפנות לטיפול זוגי.
לפי התאור בעלך לא כל כך סופר אותך ולדברייך לא ישמע.
לכן אם לא תעמידי אותו על חומרת המצב, יתייחס לרעיון של טיפול זוגי כשטות יקרה.
אולי אם תסרבי להמשיך בסקס הטכני אולי יחדור לתודעתו שמשהו צריך תיקון.
מצד שני אולי יתברר לך שהוא אדיש כי כבר מזמן יש לו מאהבת, דבר שיכול להסביר את יחסו אלייך.
בהצלחה

את צודקת

הוא לא באמת סופר אותי אבל גם אין לו מאהבת.
תמיד הוא היה כ"כ נגד בגידות- גם כשראה בגידה בטלווזיה היה מעביר

גם אין לו זמן....והוא באמת לא נראה בוגד(והיה לי חבר שבגד בי ככה שאני בהחלט מזהה את הטיפוס)
הוא לא רוצה ללכת לטיפול זוגי- הצעתי מלא פעמים והוא ענה שהוא מושלם ואני צריכה להשתנות

אני לא רוצה לסרב לסקס הטכני כי זה מה שיש לי ובכל זאת אני גומרת אז זה גם משהו....

למעלה