מה קורה לי?

apex2

New member
מה קורה לי?

לפני הצבא הייתי בדיכאונות קשים עם ניסיון התאבדות התגייסתי לצבא ליחידה מובחרת ובעקבות המסלול הקשה והארוך שחכתי בכלל מכל הבעיות שיש לי ומכל הדיכאונות והייתי כמו זומבי סיימתי מסלול הגעתי ללוחמים ומאז אני כבר 9 חודשיים בפעילות מבצעית וכל הזמן הזה חוזרים לי כל המחשבות והדיכאונות אני כול הזמן חושב על המוות על הלוויה שלי על החיים שלי אחרי המוות או כמה טוב לי יהיה למות כל פעם שאני יוצא לפעילות מבצעית אני חושב על המוות בהתחלה חשבתי שזה הפחד מהסיכון של המשימות אבל אז הבנתי שגם בפעילות הכי פשוטה ולא מסוכנת זה כל מה שמעסיק אותי דיכאונות מחשבות ומוות לא רק בזמן פעילות או לפני אלה רוב היום אלו המחשבות שלי אני פשוט בן אדם מזויף אף אחד לא יודע עליי כלום גם לא ההורים שלי הכול שמור בתוכי כל חיוך כל מילה זה זיוף אני מת מבפנים זה לא עוזב אותי אני כבר לא יודע מה לעשות אני לא יכול להמשיך ככה

ירון183

New member
קורה לכולנו..זה בסדר..

היי, קראתי את ההודעה שלך ואני חייב להגיד שהזדהתי עם הכתוב בה. הייתי במצב קצת דומה לך אך לא כזה קיצוני.גם אני הרגשתי זיוף אחד גדול ומהלך ושאף אחד לא מכיר אותי באמת. בחלטתי לקחת את עצמי בידיים ולא להמשיך לחיות התחושה שכזו. פניתי לטיפול ע"י פסיכיאטרית מדהימה ד"ר בר זיו אליה מגעתי דרך מרכז ד"ר טל שברמת אביב. היא גרמה לי לחזור לחייך ולהרגיש טוב.בזכותה הצלחתי להפתח ולשמור על רמת חיים טובה יותר באופן משמעותי. במקומך הייתי פונה,לפחות מנסה לראות אולי טיפול יצליח לעזור לך.

apex2

New member
לא בא בחשבון

אין לי כסף לזה וקב"ן זה לא אפשרי אני מת שיגיע היום הזה שבו החיים שלי יהיו אמיתיים

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
קצה חוט..

המצב שאתה מתאר מדאיג אותנו. כשהמוות ממלא את המחשבות ואתה מבקש עזרה.. אנחנו כאן מעמידים עצמנו לרשותך כדי שתבוא לשוחח איתנו על האפשרויות שיש בידך ועל מה שעובר בך .. אנחנו מאמינים שאולי עכשיו הזמן שתנסה לאפשר לעצמך להיעזר ולהקל על עצמך לקבל סיוע.. במסגרת הצבאית קב"ן הוא כתובת אפשרית. אתה זכאי לקבל עזרה שלא תפריע לך בשירות ..ביחוד כשתציין שאתה רוצה להמשיך לשרת ועד כמה זה חשוב לך. אנחנו מאמינים באמת שלך ומחכים לך.

apex2

New member
כן ממש

קב"ן זה לא אפשרי מבחינתי לא איפה שאני נימצא בצבא בגלל זה באתי לפה קיוותי לעזרה פד

WALLA LO

New member
תשמע

תשמע אני שומע אותך ואני יודע בדיוק על מה אתה מדבר...אותה הרגשה אחד לאחד אף אחד לא באמת מכיר אותך ויודע מי אתה... תשמע אני כמוך התגייסתי ליחידה מובחרת כי חשבתי שזה מה שישנה אותי ויחזיר אותי למוטב לאחר דיכאונות... ההפך הוא הנכון .. יצאתי מהיחידה וכרגע אני נמצא שם בתור תומך כי אתה יודע מה אמרתי לעצמי? אמרתי לעצמי שלא מתאים לי לפגוע בבריאות שלי עוד שלוש שנים עד השחרור בגלל שאנשים כאלו ואחרים יגידו ששירתתי במקום מובחר בצבא.. לא על חשבון הבריאות שלי בהחלטה קשה מאוד לאחר התייעצות התחלתי להיפגש עם קב''ן .. (עובד צוסיאלי יותר נכון) בהתחלה אתה לא בטוח שזה יעזור אבל לאחר כמה מפגשים אתה פשוט לא יודע איזה שינוי זה עושה.. אתה פשוט חייב את זה לעצמך מספיק לחיות עם פחדים וחרדות הבריאות שלך חשובה יותר מהכל...אין מה לעשות גם במצב של לשים לכמה זמן בצד את הפעילות המבצעית ולטפל בעצמך...אתה לא חייב לעשות את זה דרך הקב''ן ביחידה.. אתה יכול להיפגש עם קב''ן\פסיכיאטר צבאי במקום אחר ולא ביחידה ולקיים איתו מפגשים שבועיים...(כמובן שלהגיע אליה דרך קב''ן היחידה) אני מאמין שכולם המפקדים וכו' יבואו לקראתך בגלל שאתה לוחם..וינסו לעשות הכי טוב בשביל שתיצא מהמצב הזה.. אני מאחל לך בהצלחה מכל הלב ותזכור הכי חשוב זה לדבר ולא לשמור בלב
שיהיה בהצלחה

למעלה