מה קורה לי?

t1112

New member
מה קורה לי?

שלום, אני אמא לשני ילדים, בהריון שלישי שלקח לי המון זמן להיקלט. בעוד שבועיים אנחנו עוברים להתגורר בחו"ל ואני עסוקה באריזות. הזוגיות שלי כנראה לא משהו, אם כי אני לא בטוחה (אין בינינו אינטימיות, אבל יש תמיכה).
בזמן האחרון אני עצובה מאד, בוכה הרבה וממש סובלת.
האם הגיוני שמדובר בסתם לחץ, הרי לא קל להיות בהריון מתקדם ולהיות לקראת המעבר לחו"ל.

Lady Stark

New member
היי

נעים מאוד.
נשמע מכל מה שאת מספרת שבאמת את עוברת תקופה קשה.
לא הייתי ממהרת לשייך את זה לדיכאון, כי את עוברת כרגע שני דברים מאוד גדולים - גם הריון, שידוע שמשפיע על האיזון ההורמונלי ויכול לגרום לתנודות קיצוניות במצב הרוח, וגם מעבר לחו"ל - שידוע כתהליך קשה שכולל בתוכו פחד מהתחלה חדשה, עצב ופרידה מהסביבה הישנה ואפילו תחושת בדידות. בייחוד אם את אומרת שאת לא בטוחה לגבי טיב הזוגיות שלך.
כך שכל מה שעובר עליך יכול מאוד בקלות לגרום לאדם להיות עצוב, רגשני וחששן. זה נשמע מאוד טבעי.
ממליצה לך להתאזר בסבלנות ולהבין שאת כרגע בתקופת הסתגלות למצבים חדשים.
ובנוסף, ממליצה לך להתייעץ קצת עם רופא משפחה / רופא מיילד שלך, לבקש מהם הפניה לבדיקות דם, על מנת לבדוק שאין חוסר איזון נוסף שיכול להשפיע על מצבך.
והכי ממליצה - לדבר על מה שעובר עליך. מאוד חשוב ברגעים כאלה שלא תהיי לבד. אם את אומרת שלמרות הבעיות עם בעלך יש לך תמיכה ממנו, ממליצה לך להתחיל משם. כשאנחנו סוחבים לבד עול כבד זה יכול מאוד לדכא.
ואת כמובן מוזמנת לכתוב לנו ולשתף אותנו. זה יכול מאוד לעזור.
אני מתארת לעצמי שברגע שתיכנסו לשגרה ותעברו את תקופת המעבר הזאת, את תראי שוב איזון.

תרגישי טוב!!

restart2

New member
שינויים

היי

שינוי דורש מאיתנו כוחות על להסתגלות, לקבלה, ליצירה..
ואצלך יש צרורות של שינויים-
ההריון בשעה טובה , המאמצים הרבים להיקלט וההצלחה- הוא שינוי שדורש ממך
אנרגיות רבות.
המעבר הוא עזיבת המקום הבטוח הידוע לאי וודאות.
ונגזרות נוספות שלא הזכרת בהקשר המשפחתי/החברי/הגיאוגרפי/התרבותי..

המחשבות שלך מרובות דאגה, כדי לא לכנס לעצב מיותר וסבל.
את יכולה להחליט שאת מנהלת את המחשבות שעולות ומפעפעות בך.
חשבי על העתיד שלכם, על המדינה שאתם עוברים אליה, ערכי דף של
יתרונות, חשבי איך לשמר את חשוב..
התמקדי בצדדים החיוביים ,חשבי וחלמי עליהם.

בהצלחה

אירית

למעלה