מה קורה לי???

lsimon

New member
מה קורה לי???

יווו אני מתחרפנת. יש לי ילדה בת 5.5 (תוצר של שנתיים נסיונות IUI ו-IVF, רעלת הריון ופגות - נולדה בתחילת שבוע 33).
מאז ניסינו מספר פעמים והניסיונות נכשלו. ב16/12 הוחזרו 3 מוקפאים באיכות B/C ו-C/C. מאז סובלת מתופעות של התכווצויות בבטן התחתונה, בחילות, עייפות. הענין הוא שכך סבלתי גם בפעמים הקודמות מתופעות לואי מהתרופות והיה בטא שלילי.
הפעם הייתי בטוחה ששוב מדובר בתופעות לואי אבל לאחר בדיקת הדם הגיעה תוצאה שיש לי בטא חיובי חלש ושאחזור ביום ראשון לבדיקה חוזרת.
היום (2/1) עשיתי בדיקה ביתית ויצא לי קו חזק וקו חלש.
העניין הוא שבמקביל התחיל לי גם דימום כמו מחזור.
מה זה אומר?
הצילו!!!!!

בדיקת הריון

התשובה ההחלטית הינה בדיקת דם להריון
כדאי לשקול באותה הזדמנות לבצע גם בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ,אפילו אם בדיקת ההריון שלילית כדי לבדוק את הצורך בחיזוק או שינוי התמיכה ההורמונלית לאחר החזרת העוברים

lsimon

New member
תודה.

תודה על התשובה.
אני לוקחת תמיכה של אסטרופם* 3 פעמים בפה ביום ואוטרוגסטן 400*2 וגינאלי - עדיין מומלץ לעשות בדיקה כזו? ומה המלצתך לגבי שינוי?
שוב תודה רבה ושבוע טוב.

lsimon

New member
תודה למרות ש...

תודה. למרות שעדיין מלחיץ אותי הדימום שגם היום לא נגמר. אמנם דימום קל יחסית (יוצא בעיקר עם ניגוב ומעט בלי), ובכל זאת...

נקווה לטוב...

lsimon

New member
עדכון

אחרי מספר ימים של דימום והתכווצויות החלטתי לא לחכות לראשון והלכתי היום לבדיקות. פרוגסטרון תקין. אבל בטא 740. כשעתיים אחרי התחיל לי דימום חזק כמו של מחזור :-(

lsimon

New member
עדכון סופי (כנראה)

כשטלפנו אלי מביה"ח לתת הנחיות לשינוי תמיכה - עדכנתי על הזרימה. שלחו אותי למיון.
הבטא צנח ל-600. מפסיקה תמיכה. בראשון נדע ודאות לסיום הריון. שבוע חמישי ו-5 ימים

לפחות אני יודעת אחרי מספר נסיונות כושלים בחמש וחצי שנים שהמערכת עוד עובדת
...

קרפי8

New member
מצטערת לשמוע

באמת מעודד לדעת שהמערכת עדיין עובדת
מאחלת לך שתצליחי שוב בקרוב

למעלה