מה קורה לי?

מצב
הנושא נעול.
מה קורה לי?

מה קורה לי?
המכשפה שהיתה אמורה לבוא לפני 10 ימים לא מגיעה אני רעבה בטרוף כואבת לי הבטן אני מטיילת לשרותים מהבוקר אני עייפה אני עצבנית ולא אני לא בהריון לפי כל זה אני מנחשת שהמכשפה האדומה בדרך אבל אני ממש מרגישה גרוע היתכן כי אני סובלת ממה שידוע כPMS ?

קייצית

New member
אמא של נתנאל יקרה

מה קורה לי?
המכשפה שהיתה אמורה לבוא לפני 10 ימים לא מגיעה אני רעבה בטרוף כואבת לי הבטן אני מטיילת לשרותים מהבוקר אני עייפה אני עצבנית ולא אני לא בהריון לפי כל זה אני מנחשת שהמכשפה האדומה בדרך אבל אני ממש מרגישה גרוע היתכן כי אני סובלת ממה שידוע כPMS ?
אמא של נתנאל יקרה
פעם סבלתי מאוד מ- PMS שהוא מונח מאוד מאוד רחב לכל מיני תופועות תרום וסתיות. עצבנות, בטן נפוחה ורעב בהחלט יכולים להיות קשורים לכך. אצלי אם המחזור מתאחר ה- PMS הרבה יותר גרוע. אגב, אך את יודעת שאת לא בהריון ? צחוק הגורל (ובמיוחד שלנו) שסימני המכשפה דומים ואף זהים לאלו של הריון.

מה זה PMS ?

אמא של נתנאל יקרה
פעם סבלתי מאוד מ- PMS שהוא מונח מאוד מאוד רחב לכל מיני תופועות תרום וסתיות. עצבנות, בטן נפוחה ורעב בהחלט יכולים להיות קשורים לכך. אצלי אם המחזור מתאחר ה- PMS הרבה יותר גרוע. אגב, אך את יודעת שאת לא בהריון ? צחוק הגורל (ובמיוחד שלנו) שסימני המכשפה דומים ואף זהים לאלו של הריון.
מה זה PMS ?

כלניתי ,אני בדיוק במצב שלך../images/Emo4.gif

מה קורה לי?
כלניתי ,אני בדיוק במצב שלך

הייתי צריכה לקבל מחזור לפני חמישה ימים. יש לי כאבי בטן,וכלום
. גם אני ומימי צריכות להתחיל כבר טיפול,וגם למימי מאחר. איזה יאוששששששששש
גם אני כל רגע בשירותים.

pms-תסמונת קדם ויסתית

כלניתי ,אני בדיוק במצב שלך

הייתי צריכה לקבל מחזור לפני חמישה ימים. יש לי כאבי בטן,וכלום
. גם אני ומימי צריכות להתחיל כבר טיפול,וגם למימי מאחר. איזה יאוששששששששש
גם אני כל רגע בשירותים.
pms-תסמונת קדם ויסתית
אני יודעת כי אני לא בהריון כי עשיתי בדיקה הייתי צריכה לקחת תורות אנטי דלקתיות לדלקת בגיד ורציתי להיות בטוחה שאני לא בהריון לפני שהתחלתי ליטול את הכדורים (נקסין למי שמכיר)

ענתוש מה עניינים?

pms-תסמונת קדם ויסתית
אני יודעת כי אני לא בהריון כי עשיתי בדיקה הייתי צריכה לקחת תורות אנטי דלקתיות לדלקת בגיד ורציתי להיות בטוחה שאני לא בהריון לפני שהתחלתי ליטול את הכדורים (נקסין למי שמכיר)
ענתוש מה עניינים?
רוצה ללכת עם הילדים לים אחה"צ אחד?

זה בהחלט נשמע כמו PMS

מה קורה לי?
זה בהחלט נשמע כמו PMS
(PMS = premenstrual syndrome) אבל עד כמה שאני יודעת זה בדרך כלל לא מופיע פתאום, אלא די עקבי בכל חודש. אני מצטערת שאת מרגישה כל כך רע, בנוסף לדלקת בכתף (איך היא, אגב?) ומקווה שבקרוב ההרגשה תשתפר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה