מה קורה לכם? אין בוקר טוב? פעם ראשונה שאני ראשונה ובכלל כבר צהריים... אז שיהיה אחלה יום
N nalathe1 New member 18/4/05 #1 מה קורה לכם? אין בוקר טוב? פעם ראשונה שאני ראשונה ובכלל כבר צהריים... אז שיהיה אחלה יום
N nalathe1 New member 18/4/05 #3 ../images/Emo67.gif שניה אחרי ששיגרתי את ההודעה ראיתי את שלך... קיוויתי (מה קיוויתי, 'תפללתי שלא תשימי לב...) אבל, זה כנראה יום הפדיחות שלי הולכת לאכול חסה בתור עונש
../images/Emo67.gif שניה אחרי ששיגרתי את ההודעה ראיתי את שלך... קיוויתי (מה קיוויתי, 'תפללתי שלא תשימי לב...) אבל, זה כנראה יום הפדיחות שלי הולכת לאכול חסה בתור עונש
ט טליW New member 18/4/05 #4 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רצית סטייק - קיבלת חסה...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רצית סטייק - קיבלת חסה...
מ מאקי New member 18/4/05 #5 ופנים שטפת מותק????????? אני ביום בית.. מה זה נהנית... תיכף צהרים... וחסה זה טוב.. רק שאצלנו אזל המלאי...
ופנים שטפת מותק????????? אני ביום בית.. מה זה נהנית... תיכף צהרים... וחסה זה טוב.. רק שאצלנו אזל המלאי...
R Rebeccan New member 18/4/05 #6 ../images/Emo12.gif מה אזל המלאי ../images/Emo35.gif אני כבר בדרך אלייך - נא להכין למחר בצהריים סלט חסה גדול וטעים עוגה + קפה לקינוח - טוב, אפשר סלט פירות במקום אוהבת אותך מותק פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
../images/Emo12.gif מה אזל המלאי ../images/Emo35.gif אני כבר בדרך אלייך - נא להכין למחר בצהריים סלט חסה גדול וטעים עוגה + קפה לקינוח - טוב, אפשר סלט פירות במקום אוהבת אותך מותק פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
R Rebeccan New member 19/4/05 #10 ../images/Emo9.gif קינוח מישו ../images/Emo35.gif תבחרו איזה פרי אני אחשוב כבר על איך להגיש אותו בצורה אסטתית ומגרה (נ.ב. זה צולם במצלמה חדשה דנדשה ) פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
../images/Emo9.gif קינוח מישו ../images/Emo35.gif תבחרו איזה פרי אני אחשוב כבר על איך להגיש אותו בצורה אסטתית ומגרה (נ.ב. זה צולם במצלמה חדשה דנדשה ) פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
B Bavmorda New member 19/4/05 #11 ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif תתחדשי אחותי ../images/Emo70.gif כבר הספקת להטעין עכשיו נראה אותך... יאללה, צאי לארץ ישראל היפה וצלמי.... עוד ועוד ועוד
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif תתחדשי אחותי ../images/Emo70.gif כבר הספקת להטעין עכשיו נראה אותך... יאללה, צאי לארץ ישראל היפה וצלמי.... עוד ועוד ועוד
R Rebeccan New member 19/4/05 #12 חחחח 4 תמונות (ומחקתי עוד כמה) פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
א אחשל New member 19/4/05 #13 מברוק אחותי ../images/Emo9.gif... אז אני מבין שההתקנה עברה בשלום ... אני בוחר......................... מנגו יש עכשיו או שאני טועה בזיהוי
מברוק אחותי ../images/Emo9.gif... אז אני מבין שההתקנה עברה בשלום ... אני בוחר......................... מנגו יש עכשיו או שאני טועה בזיהוי
R Rebeccan New member 19/4/05 #14 פאפיה מנגו לדעתי אי אפשר למצוא טרי בארץ בעונה הזו פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
א אחשל New member 19/4/05 #17 הצבע הטעה אותי ../images/Emo163.gif רגיל לירוק ... אבל עדיין אני לא משנה את הבחירה בפריט שבתמונה
ט טליW New member 19/4/05 #15 את באמת מציעה לנו פירות או שזה רק על הדרך, ככה, כדי לספר על המצלמה??? המממ??? העיקר שיש מצלמה דיגיטלית. איזה דגם? (אה, כן, ופירות אני אוהבת ה-כ-ל )
את באמת מציעה לנו פירות או שזה רק על הדרך, ככה, כדי לספר על המצלמה??? המממ??? העיקר שיש מצלמה דיגיטלית. איזה דגם? (אה, כן, ופירות אני אוהבת ה-כ-ל )
R Rebeccan New member 19/4/05 #16 canon a95 זה מה המליצו לי... מחר אנסה לצלם בטבע לילה טוב לכולם פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
canon a95 זה מה המליצו לי... מחר אנסה לצלם בטבע לילה טוב לכולם פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם