מה קורה לכם הישראלים

• פותח הנושא jaazz
  • פורסם בתאריך

jaazz

New member
מה קורה לכם הישראלים

שמתם לב לתופעה שהבתים בישראל נראים כמו מקום לחולי נפש
למה הקירות צבועים בסיד לבן ומרגיע
מה יש עם הצבן לבן אפה הדמיון ? יש לי חדר בתכלת יפפיה וגם סלון בבז' וזה מדהים

../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו!!!
זה לא קשור לחולי נפש... זה פשוט מה שרגילים אליו, זה הסטנדרט...
אבל כיום יש יותר ויותר אנשים שכן צובעים את קירות בתיהם בשלל גוונים שונים ומגוונים... במיוחד חדרי ילדים, חדרי נוער, וחדרי שינה של הורים. וסלון בבז' באמת נשמע מדהים...

0רחלי

New member
../images/Emo13.gif

אצלנו הסלון והמטבח בתכלת, חדר השינה בסגול וחדר העבודה בירקרק-לימוני

tarami

New member
אז ככה...

קודם כל הלבן שאת רואה נובע מהעניין שבית חדש כאשר הוא נקנה מקבלים אותו בצבע פוליסיד לבן וזה משיקולי תקופת אחריות שיש לקבלן כדי שהוא יוכל לבצע תיקוני צבע במקרה של סדקים ותיקוני רטיבות וכדומה. וכן זה גם היה באופנה. דווקא היום הרבה אנשים צובעים את חלל המגורים בגווני משפחת הבז'(קרם,שמנת וכו'). דרך אגב חלל בצבע לבן יכול לשמש רקע מוצלח מאוד במידה ורוצים להבליט משחקי צבעים של ריהוט בחלל נתון ועל הקירות ותתפלאי הספקתי לקרוא שהוא חוזר לאופנה!!! אוהבת גאז' או שהשם הוא מקרי?

Kite Cat

New member
אלך תכללי, לא כל בתי הישראלים הם

מוסד לחולי נפש. ראיתי המון בתים של אנשים שבורחים מהלבן, מחפשים מקוריות והולכים לפי הטרנד. השאלה שלך לגמריי לא לגיטימית בימנו אנו

tarami

New member
התגובה לא מובנת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ראשית כל לני לא שאלה כלום היא ציינה עובדה והביעה דיעה על עובדה זו. מעבר לזאת לא ברור מה ניסית להגיד את בעד ,נגד, מה הטרנד? למה ומה לא לגיטימי? מה הפירוש "ימינו אנו" ביחס לצבע של קיר?

Kite Cat

New member
tarami-

א. היא כתבה סימני שאלה. כל עוד ישנם סימני שאלה זו שאלה, זה חדש לך?! ב. אני לא בעד ולא נגד. ג. הטרנד הוא כמעט הכל חוץ מלבן. ד. "ימינו אנו" זהו הפירוש לטרנד של היום. כי היום אנשים אוהבים דברים לצבוע בכל הצבעים חוץ מבלבן. הזמנים השתנו, פעם היו צובעים רק בלבן ואם היית שמה
היית רואה שבאזור הכפר לדוגמא כבר יש בתים בשני צבעים. כלומר, כיום (ימינו אנו) אנשים מאוד מקוריים ומחפשים חידושים! עוד שאלות?!

tarami

New member
צינית???

טוב אז עכשיו זה יותר ברור מה שניסית להגיד. אך עדיין חתולונות לא כל שאלה היא שאלה לצורך המהות!!! את יודעת יש שאלות שהם רטוריות!! כך במקרה הזה לני דיין רצתה להעביר דיעה ולשמוע תגובות ולא לשאול שאלות! ולגבי הלגטימיות -נעזוב את זה לעכשיו.

למעלה