מה קורה לכם כש....

Sharoman

New member
מה קורה לכם כש....

אז ידוע לנו שלא חסרים אוהדי סקס במקומות ציבוריים בקהל.
אבל האם קרה לכם ש"נתפסתם על חם"?
או שתפסתם מישהו אחר?
מה עשיתם ומה הייתם עושים אילו הייתם נתקלים בכל מצב?

למרות שכבר כתבתי את זה בעבר אספר שוב את הסיפור המצחיק שלי
בזמנו כחודש אחרי שהכרתי את יפעת נרדמה לה היד והיא אושפזה באסף הרופא כי היא הייתה חיילת בזמנו ..
באחד הביקורים שלי אצלה החלתנו להתמזמז וסגרנו את הווילון של המיטה כי לידנו ישנה איזה זקנה אחת ...
ובדיוק איך שהמזמוז שלנו הפך לכבד ואני כבר הורדתי חולצה נכנסה לחדר האחות של הלילה לביקורת ופתחה את הווילון ותפסה אותנו על חם

היא התחילה לצעוק עלינו ואני התלבשתי ובזה נגמר הסיפור ...

The Antiproduct

New member
סיפור עלי וסיפור על אחרים

פעם, לפני שנים רבות, עבדתי בקולנוע.
במשמרת השנייה שלי נכנסתי לאולם שבו היו בערך שישה אנשים, ארבע ישבו בשורה קדמית וזוג ישב בשורה הכי אחורית. הסרט היה משעמם כנראה, כי כשהבטתי פנימה לבדוק שהכל תקין, קלטתי שהזוג למעלה הפך לאדם אחד. עליתי קצת במדרגות וקלטתי את הבחור, ראשו מוטל לאחור, והראש של בת זוגו עולה ויורד לו בין הרגליים. לא הפרעתי. :)

דבר דומה קרה לי כשירדה לי חברה בזמן נהיגה, ואז ברמזור אדום עצר לידינו ג'יפ. אחרי כמה רגעים קלטתי שהם מסתכלים. אמרתי לה "רואים אותנו מהאוטו ליד" אז היא הרימה את היד ועשתה להם שלום. אני די התפדחתי!

אז אני יכול לסכם ולהגיד שאני די 50/50 בתגובות לתפיסה על חם.

Sharoman

New member
אז כמה משלי

כשהייתי עם הראשונה יצא לנו להיפגש כמה פעמים מחוץ לבית.
באחת הפעמים יצא לנו להיתפס על חם ונאלצנו לתת הסבר קצר על מה בדיוק עשינו ולמה.
כשהייתי בניו זילנד יצא לי להתעורר יום אחד (אחרי טרק של 4 ימים) לזוג שהיה במיטה מעלי, מאונן אחד לשניה.
בחרתי שלא להפריע :)

loveplaying

New member
מהנושאים החביבים עלי

שני סיפורים מסיני, שנות ה-90:

א. זוג גרמני שפגשנו שם והצטרף אלינו למספר ימי צלילה. באחד הערבים נרדמתי מחוץ לחושה, מפרץ הכרישים, על הגבעה. בשלב מסוים אישתי מעירה אותי, חרמנית, וסוחבת אותי לחושה שלנו לסקס סוער. מבחוץ אנחנו שומעים את הגרמנים מהחושה שלהם, וזה מה שהדליק אותה ...

ב. אתר אחר בסיני שהם היו זוג חדרי קש צמודים עם "קיר" משותף. בחדר ליד שתי ישראליות צעירות, כנראה לא מנוסות. לפנות ערב אישתי יורדת לי ואני שומע את הבנות חוזרות לחדר ומציצות לנו. התלחשויות בסגנון "את רואה?", "כבי את האור שהם לא יראו שאנחנו מסתכלות", ...

יש לי גם סיפורים מהבית:

ג. גרנו ביחידת דיור בקומת קרקע, בבית ליד בקומה שניה בחורה שנהגה להציץ לנו בלילות. כאשר הראשים שלנו היו על הכר לא ראינו אותה, אבל האגן שלנו היה בזוית שהיא ראתה. הייתי רואה אותה מסתכלת כשירדתי לאישתי.

יש עוד הרבה, לא חסרים

lil star1

New member
אמממ יצא לי פעם אחת

אני והפרטנר לשעבר , הלכנו לבניין בתהליכי בניה לי העבודה בערב
שנינו בעמידה כשאני מכופפת
ופתאום שמענו רעש
מסתבר שמישהו ראה אותנו
האמת שזה היה מרגש
הפרטר עצר כי נבהל
זה היה ממש נחמד :)
&nbsp