מה קורה ללוחם שמעבדת את המשמעות שלו

• פותח הנושא דז
  • פורסם בתאריך

eliii

New member
שאלה קשה.. נויוש...בהזדמנות זו

רציתי להחמיא לך על "הקבר"...הבאתי אותו כאן בקישור,כי הוא היה מאוד אמיתי ומצמרר.

eliii

New member
אולי כשהלוחם מאבד את המשמעות

הוא בשלב של מוות רוחני...שהוא הכנה ללידה רוחנית נוספת...ברמה גבוהה יותר....כלומר,הוא עובר שלב שבו הוא מאבד את כל המשמעויות הישנות רק על מנת להיות פתוח למשמעויות חדשות ,שונות לחלוטין. ואולי ...כשלוחם מאבד משמעות...הוא סוף סוף נעשה מוכן למצא את המשמעות שבחוסר המשמעות....כמו שמצא את חוסר המשמעות שבמשמעות. במילים אחרות:להיות את המשמעות,ולא רק "לחשוב" אותה....אהה וכמעט שכחתי, להיות גם את חוסר המשמעות..... בשלב שאחרי זה לומדים "להיות ולא להיות". לא שאני "יודע" מה אני כותב....מצד שני זה לא ממש מטריד אותי.......

דז

New member
כשהוא מאבד משמעות

הוא לא מעבד משמעות גם ללהיות לוחם ? נויה

אני לא בטוח שהבנתי את השאלה, נויה.

בואי ננסה שוב: את שואלת מה קורה ללוחם, כאשר הוא מאבד את המשמעות לחייו?

דז

New member
בדיוק ועוד

אם הוא מאבד את המשמעות הוא נשאר לוחם ?

המשמעות לא נאבדת מעצמה

כל אדם אחראי בעצמו על המשמעויות בחייו. כל לוחם יכול לבחור את המשמעות אשר תעזור לו להתקדם בכיוון אליו הוא שואף להגיע. המשמעות תמיד שם! על הלוחם לבחור בה, לראות אותה, להבחין, לרצות. רוח

נויה היקרה, ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

כאשר לוחם מאבד את המשמעות שלו, הוא פשוט מוצא משמעות חדשה... כך זה עם כל בנאדם, אני חושב. ולוחם, סביר להניח שיאבד את המשמעות שלו יותר פעמים בחייו מאשר בנאדם שאיננו לוחם, מאחר ולוחם שואף להשתנות ולהתפתח - ואחת מהתוצאות של השתנות היא שהמשמעות הנוכחית מאבדת את טעמה ומפנה את מקומה למשמעות חדשה. וזה קורה שוב ושוב, בדרכים שונות, באופנים שונים... וזה נפלא, ומדהים, ורב-עוצמה! שלך באהבה, בן

ועוד מלה, ברשותך:

לוחם (אדם שמתפתח) מפתח ומתמיר את: 1. גופו, 2. נפשו, 3. רוחו. בהתמירו את גופו, תנועותיו משתנות, בריאותו משתנית, נשימתו משתנית. בהתמירו את נפשו, הרגשתו משתנית, יכולותיו משתנות, אמונותיו משתנות. בהתמירו את רוחו, התייחסותו משתנה, פירוש ה"אני" שלו משתנה ו... משמעות החיים שלו משתנה. אז...

למעלה