מה קורה למערכת החינוך?

סיגלית 2014

New member
מנהל
מה קורה למערכת החינוך?

הבוקר שמעתי סיפור הזוי לחלוטין: מנהל בית ספר שצילם תמונה של איבר מגופו למטרה רפואית שלח אותה ב- whatw's-app לרופא שלו. והפלא ופלא, התמונה הופצה בין מורי בית הספר והגיעה גם לתלמידיו. הוא השעה את עצמו מתפקידו ועורכת הדין שלו טוענת שמדובר בטעות טכנית.
מה קורה כאן?
מי מצלם איבר מאיברים הצנועים ושולח ב-what's app?
ואם אכן הדבר נעשה בתמימות למטרה רפואית, מה פתאום מורים מפיצים תמונה כזו ביניהם?
למה אף אחד מהם לא עצר את זה? איך זה הגיע לתלמידים?
מה קרה למורים שלנו לאחרונה?
לאחרונה יוצא לשמוע יותר ויותר על הטרדות מיניות במערכת החינוך: מורה שהטריד תלמידה, מורה שהטרידה תלמיד שלה, כמה שהדברים הללו גורמים לנזקים לתלמידים.
אנחנו שולחים את הילדים שלנו לבתי הספר, סומכים על המערכת שתתמוך בילדינו ושתעניק להם חינוך טוב. ודווקא במערכת זו יש סכנות כאלו שגורמות לילדים נזקים בלתי הפיכים.

מה קורה פה? מה קורה למורים שלנו? קשה לי מאד להבין.
מה אתם חושבים?

לא רק שם

זה רק חילחל לחינוך מה עם המשטרה והצבא שכל יום שומעים על הטרדות חדשות.

סיגלית 2014

New member
מנהל
לצערנו

אבל ממורים הייתי מצפה ליותר. כאשת חינוך לשעבר, אני באמת לא מבינה אותם!

מבין שהוא שלח בטעות לקבוצת הווטסאפ של המורים

לא ברור למי התכוון לשלוח, למאהבת, לאשתו...
מבין שזאת הכתבה המדוברת:
[URL]http://www.mako.co.il/news-israel/education-q1_2016/Article-980336bfd672351004.htm[/URL]

לעניות דעתי, זה לא קשור להטרדות מיניות אלא לטעות במשלוח הווטסאפ
ומה שהוא עושה בזמנו הפרטי זה עניינו
הרי אם היה שולח את זה לחברה שלו שאולי היתה מבסוטית מהסרטון ששלח זה סבבה אבל טעויות משלמים וכרגע הוא משלם אבל זאת לא הטרדה.

אם כבר הטרדה מינית או אולי אפילו אונס אז הסיפור של תת אלוף בוכריס זה הסיפור העצוב שכעת על השולחן.

סיגלית 2014

New member
מנהל
וגם אם הדבר לא נעשה בזדון

למה המורים ה.. ,לא נעים לי לכתוב מה אני חושבת עליהם, העבירו מאחד לשני את התמונה? ומה פתאום העבירו לתלמידים?
ברור שמה שהמנהל עושה בזמנו הפרטי הוא עניינו שלו, כל עוד הדבר לא פוגע באחרים, מה שמרגיז אותי הוא ההתנהגות של המורים שמבחינתי היא תת רמה!
התמונה הזו לא הייתה צריכה להגיע אל התלמידים. נקודה!
אם אני לא רוצה שהבת שלי תראה תמונות כאלו? היא צריכה לקבל תמונה כזו בגלל שאחד המורים הפיץ אותה?
וזה מחזיר אותי לשאלה, מה קורה למורים שלנו? הם נפלו על השכל?

למעלה