מה קורה למפגש שלנו? ? ? ?

Lcapone

New member
מקור המילה אג´ילה (חפזון):

המילה אג´ילה (חפזון) הגיע ללדינו מערבית, כבר במאה ה-12 כתוצאה מהשפעת המוסלמים באנדלוסיה. בערבית, חפזון=אג´לה (AJLA) ובלדינו AJILE ויש גם אמרה ערבית שפרושה החפזון מהשטן: אל אג´לה מין אל שייטן

RORGAD

New member
חברה מה עם ההצבעה? למה הופסקה

לא רוצים להפגש? מה קורה? צריך להתארגן, אז יאללה תזיזו את הת... שלכם, ואם לא רוצים להפגש גם תגידו.

Lcapone

New member
מה קורה למפגש שלנו? ? ? ?

האם הרעיון החביב הזה יגווע מחוסר עניין? האם לא נזכה לטעום את המטעמים המופלאים המתרוצצים בפורום? העניין מתמסמס והולך ! מה אתם אומרים? הצעתי את ביתי לצורך כך. היו גם הצעות נוספות. בואו נקבע כבר מקום ותאריך! והיידה, קדימה!

Lcapone

New member
לשם כך אני כאן- לגלות לך את האמת

היידה, תתחיל לסייע בארגון המפגש דברים לא זזים

רותי ב.

New member
כבר יש רוב על המקום,

ומעכשיו זה צריך לרוץ במסרים. היות והרוב רעדיפו אצלך, קאפון, אז חשבתי שיהיה יפה יותר אם אתה תשלח את המסרים לכל האנשים עם הכתובת והשעה וכל מה שצריך, וגם שלחתי לך מסר הסבר, איך יוצרים רשימת כתובות, והכל. היות ולא החזרת תשובה, חשבתי שהבנת הכל.

Lcapone

New member
לא מדוייק

מי שרוצה להפגש שיואיל להודיע בפורום- כשתהייה הסכמה סופית על מיקום ותאריך, אשמח לבשר לאומה את כתובתי כרגע, לא זו הבעיה כי אם מיעוט המשתתפים וחוסר ההסכמה על מקום ותאריך

רותי ב.

New member
לא ככה עשינו בפעם הקודמת,

וזה עבד יפה מאד. יש הסכמה על התאריך, יש מקום, או שאתה מעדיף מקום אחר, בכל אופן יש רוב.

Lcapone

New member
כאמור כולם מוזמנים אלי

השאלה היא מי זה כולם? אז מי שמתכונן להגיע שיודיע כאן ועכשיו!!!

avielss

New member
../images/Emo5.gifמהפחד לאבד חצי קילו

החלטנו לארגן מפגש פרטים: המפגש יערך ב25-7-02 בשעה 19:00 לערך (יתכנו שינויים קלים) בתל אביב בכדאי לקבל פרטים מדוייקים אנא שרשרו את שמכם וזאת כדאי שנוכל להעביר כתובת ושעה מדוייקת

avielss

New member
שרשרתי את עצמי

אני אביא שתיה קלה אגואה דה פוזו (שהיום נחשבים מים מינרלים
וינו אי ראקי

gingit1

New member
מתפקדת שוב../images/Emo123.gif כדי לא לפספס

עדיין לא יודעת מהלהביא? יש בקשות מיוחדות? פתוחה להצעות

RORGAD

New member
אגיע בשמחה למרות שאני מבטלת את

פסטיבל כרמיאל בגלל המפגש, סדר עדיפויות קרידו.

מודיעה - כאן ועכשיו אני מגיעה !!!!!

ואולי יגיע איתי גם בעלי שגם הוא דובר לאדינו. נותר רק לקבוע מי מביא מה .... יאללה מתגעגעת... לפעמים הימים עוברים לי לאט, במיוחד כשאני גם מחכה וגם מצפה למשו...

פיפיטה

New member
גם אני וגם קדן שנמצאת אי..שם..

לאור השינויים וחילופי הכתובים (הדברים) האם המפגש עדיין בתוקף?

רותי ב.

New member
המפגש בתוקף, רק הייתי

מציעה שכמו שכתבת, לאור השינויים, שנעשה אותו גם הפעם במקום נייטרלי משהו.

למעלה