מה קורה לנו?!

מיץ פזי

New member
מה קורה לנו?!

חברות וחברים, אנחנו ממש רדומים.. כבר ימים שאני נכנסת ואין פה כמעט כלום חדש! אולי זה בגלל שהתיכוניסיטים שבינינו חזרו ללמוד אולי זה כי אנשים עובדים.. לא יודעת מה אבל ממש רדום כאן.. האמת שגם אין הופעות עכשיו, אז בכלל.. בואו נחזיר את הצבע לפורום שנהיה אפרורי מעט בימים האחרונים! שכל אחד יכתוב משהו מיוחד שקרה לו השבוע ומשהו שהוא מצפה לו בהמשך השבוע/ שבוע הבא :)

bזוהר

New member
כן, אין הופעות, אין על מה לכתוב :(

אממ טוב, השבוע לא היה לי משהו מיוחד במינו, חזרתי לשגרה לביצפר אחרי השביתה... שזה מוזר כי תוך יום התרגלתי לזה כאילו בכלל לא הייתי בשביתה.. אבל נזכרתי כמה משעמם ומעצבן זה ביצפר!!! בינתיים אין לי תוכניות גדולות לשבוע הבא. 2 עבודות להגשה בתיאטרון, הכתבה ומבחן באנגלית (בימים שונים) וכאלה... :/ יש גם איזשהי הופעה שאולי אלך אליה. זהו :)

punky brewster

New member
כולם רדומים בגלל החורף

דווקא שבוע נחמד, פיתחתי אובססיה לסיינפלד ותוך יומיים "השגתי" (אסור להגיד בתפוז איך) את ארבעת העונות של סיינפלד וצרבתי אותן. 2 קרובי משפחה שלי נפטרו. (זה החלק הלא נחמד של השבוע) יצאתי לבלות עם כל החברים שלי בת"א ובגלל שחזרנו כ"כ מאוחר לא הספקתי להחליף בגדים אז פשוט הגעתי מהבילוי ישר לעבודה זה היה ממש ממש מעייף אני לא ממליצה למי שחייב שעות שינה לעשות דבר כזה. מחר אני מקבלת את הדיפלומה שלי. זכיתי בזוג כרטיסים לסרט והבאתי אותם מתנה. והכי הכי חשוב, אדם שאני נורא אוהבת שלח לי שיר

מיץ פזי

New member
אני ממש שמחה בשביל

המרכזניקים שבינינו!! אני לא אבוא, גם ת"א, גם יום חמישי גם מאוחר בלילה.. לא הכי מסתדר :/ אבל אני סומכת עליכם שתתעדו!! :)

darling2

New member
יש!!!../images/Emo152.gif

חמישי בערב! ועוד בתמונע
מקווה שאני אגיע..לפחות זה התכנון. שבוע נהדר שיהיה

misheani

New member
איזה בקשות נכתוב בפתקים?

"תיבת שאלות ובקשות תוצב בחלל תמונע ותשמש את הקהל לשאלות ובקשות מהאמנים האהובים עליהם." קדימה, זו הזדמנות נדירה לשחזר את ערב קלדרון, הפעם בתמונע. שירים? שאלות?

מיץ פזי

New member
אני שמחה

שהצלחנו להתעורר מעט :) אני חזרתי עכשיו מהופעה של נעם רותם שהייתה מעולה! אחת ההופעות הטובות שהייתי בהן.. נעם כזה חמוד והוא דיבר מלא עם הקהל ושר את כל האלבום השני ועוד כל מיני שירים ממקומות אחרים והיה ממש כיף :) שבוע הבא אני הולכת למן בחינה או אודישן כזה לאישהו הרכב קולי שהולך להיות מוקם כאן ואני צריכה לשיר.. ואם אני אתקבל זה יהיה ממש אדיר כי אני ממש אוהבת לשיר וכבר כמה שנים שאני לא עושה את זה :) זהו. לאוהבי נעם רותם יש לי כמה הקלטות באיכות פלאפון שאני אעלה לסולסיק מחר מתישהו..

למעלה